EA forplikter FIFA 23 Pro Clubs til kryssspill etter tilbakeslag fra samfunnet

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

EA Sports har bekreftet at de er 'fokusert' på å bringe kryssspillfunksjonalitet til Pro Clubs-spillmodusen for FIFA 23.



Når EA Sports først avduket FIFA 23 i juli ble det bekreftet at kryssspillfunksjonalitet ville bli introdusert for første gang i EA Sports FIFAs historie i årets spill. Imidlertid bekreftet EA senere at kryssspill bare ville være tilgjengelig i 1v1-spillmodus, og ikke den populære Pro Clubs-spillmodusen.



Denne nyheten utløste et betydelig tilbakeslag fra samfunnet , med populære Pro Clubs fellesskapsnettsted @TheVFL_ legger ut en sterkt formulert uttalelse på deres Twitter side som samlet over 13 000 likes, noe som førte til hashtaggen #SaveProClubs på Twitter som et resultat.



familier til de modige

EA svarte noen dager senere, med Pro Clubs-produsent Delaney Leatherdale bekrefter på EAs Top Bins Live-show at cross-play ikke ville komme til Pro Clubs på FIFA 23 ved lansering på grunn av 'økt kompleksitet i utviklingsmoduser med flere spillere som spiller på samme lag'. Imidlertid har EA nå kommunisert via deres Pro Clubs & VOLTA Deep Dive-pitch-notater at de forblir 'fokusert' på å bringe kryssspillfunksjonalitet til Pro Clubs-spillmodusen.

'Jeg ønsket å starte med å snakke om et viktig tema i samfunnet, kryssspill,' sa Richard Walz, Game Design Director for Pro Clubs og VOLTA Football hos EA Sports.

«Jeg deler ditt ønske om å se cross-play i Pro Clubs, og forstår frustrasjonene for å ikke se det inkludert i lanseringen av FIFA 23.



'Selv om vi er spente på de første trinnene for å bringe nye kryssspillfunksjoner til FIFA 23, anerkjenner vi også hva kryssspillfunksjonalitet kan bety for Pro Clubs-modusen med potensialet for å forbedre matchmaking og tillate venner fra forskjellige plattformer i samme generasjon å spille sammen.

Les mer



colin farrell sextape
FIFA 23 siste nytt
FIFA 23 utgivelsesdato FIFA 23 Gameplay-nyheter FIFA 23 nye funksjoner FIFA 23 kryssspill

'Med omfanget av en så viktig funksjon, er målet vårt å gi deg de best mulige opplevelsene. Når vi ser på vår cross-play-fremtid, er vi fokusert på matchmaking i Pro Clubs, VOLTA og FUT Co-op, som samt invitasjoner til lobbyen på tvers av plattformer og til slutt plattformsoverskridende Pro Clubs.

jeremy clarkson mot piers morgan

'Vi er ivrige etter å gi oppdateringer i fremtiden ettersom teamet fortsetter å utføre planen for fremtiden for cross-play. Vi elsker lidenskapen til samfunnet vårt, og du bidrar til å styrke vår besluttsomhet om å presse modusen fremover og å bringe kvalitet endringer du kan glede deg over som spillere.

'Vi vil gi en oppdatering angående cross-play så snart vi kan, vi hører deg.'

De Pro Clubs og VOLTA Deep Dive tonehøydenotater avslørte også en rekke andre nye funksjoner som kommer til både Pro Clubs og Volta for FIFA 23, inkludert delte tilpasningsmuligheter, tatoveringer som kommer til Pro Clubs for første gang og flere frisyrer og tilbehør å velge mellom for å få avataren din til å skille seg ut på banen eller på gaten.

Det er også endringer i Drop In-kamper på Pro-klubber, utmerkelser etter kampen, roterende drakter og stadioner, 100 nivåer med re-tunet Pro Clubs-progresjon og nye store måløyeblikk. Det er også nye fordeler, ferdighetsspill og oppdaterte Volta Arcade-spill, der Volta har større plasser, større nett og mer responsive dribling.

Er du glad for å se EA forplikte seg til å bringe kryssspill til Pro Clubs i FIFA 23? Gi oss beskjed i kommentarene!

hvilken kanal er kampen på i kveld

Se Også: