E.ONs nye energiavtale kan spare deg for 262 pund i året - men den vil at du skal gjøre en stor forandring først

E.on

Horoskopet Ditt For I Morgen

Standardvariabelavtaler vil ikke lenger være standardalternativet for E.ON -kunder når deres faste planer slutter



Gass- og elektrisitetsfirmaet E.ON har kunngjort planer om å slette sine dyre standardvariabel tariffer (SVT), i et trekk som kan spare husholdninger for hundrevis av pund.



Firmaet i dag sa at det ville sette en stopper for at kundene rulles inn på dyre tariffer ved slutten av tidsbegrensede kontrakter - noe som ifølge GoCompare kan spare husholdninger for 262 pund i året.



asda åpningstider påske 2019

Løftet kommer imidlertid med en fangst, idet energigiganten bare tilbyr avtalen til de som godtar å få installert en kontroversiell smartmåler.

E.ONs administrerende direktør Michael Lewis sa i dag: 'Standard variable tariffer har hatt sin dag. I morgen handler det om at kunder føler seg fri til å engasjere seg i markedet med tariffer som fungerer for dem. '

For å få avtalen må du bytte til en ny fast tariff hvor prisene dine blir satt i et år - du har også muligheten til å streife omkring og bytte når du vil.



I tillegg vil enhver SVT -kunde som allerede har en smartmåler med E.ON bli tilbudt muligheten til å gå over til en fast ettårig erstatningsavgift - et billigere alternativ.

Energitakster forklart

Gassring
  • Tariffer med dobbelt drivstoff: Leverandører tilbyr disse planene for kunder som ønsker å motta både gass og strøm fra samme leverandør. Dual Fuel -planer tilbyr vanligvis rabatter eller insentiver.



  • Fastpris-energitariffer: En fastrentetariff betyr at beløpet du betaler per bruksenhet vil bli fastsatt for en bestemt tidsperiode. Denne typen tariffer er veldig populær i perioder hvor prisene stiger, men vil ikke være en så attraktiv avtale når prisene faller.

  • Standardtariffer: Standardtariffen du ruller på på slutten av planen. Alle leverandører tilbyr en standardtariff, noe som i hovedsak betyr at det ikke er noen 'frills' som rabatter eller faste/begrensede prisperioder. Standardtariffer er vanligvis leverandørenes dyreste takst.

  • Off-peak strømtariffer: Økonomi 10 er når du betaler normale priser mesteparten av tiden, men billigere priser (ofte halvparten av prisen) under andre & apos; off-peak & apos; ganger. Et godt alternativ hvis du bruker mest energi om natten.

  • Sporertariffer: Tariffer som 'sporer' under en spesifisert sats, vanligvis leverandørenes standardpriser. For eksempel kan en leverandør si at de vil 'spore 5% under våre standardpriser'. Disse typer tariffer 'sporer' vanligvis i et bestemt tidsrom og har tilknyttede avgangsgebyrer.

Selskapet sa at en del av kampanjen er å bidra til å utvide utrullingen av smarte målere - noe som kan sette en stopper for spådd fakturering.

Så langt har den installert rundt en million av de energibesparende gadgetene-opp fra rundt 750 000 i februar.

Når vi snakker om firmaets planer om å slette variable planer, vil Citizens & apos; Råd sa at 'det må ikke være en dårlig avtale å erstatte en annen'.

Konsernsjef Gillian Guy sa: 'E.ON må være helt åpen om kostnadene ved en rullende fast avtale, og også være klar med kundene om hva som skjer når den faste perioden slutter.'

Les mer

Få et bedre tilbud på energi
Beste automatiske energibytte tjenester Grunn for energipris forklart Raske triks som kan spare deg for £ 342 Storbritannias verste energiselskap

Forrige fredag ​​ble British Gas nylig den siste av Big Six som introduserte en strømprisøkning på 3,1 millioner kunder.

Bransjeeksperter slo ned på grepet som & apos; utrolig skuffende & apos; for husholdninger - men oppfordret familier til å handle nå før det hopper videre.

Ben Wilson fra GoCompare Energy sa: Selv om det ikke er overraskende å se British Gas øke strømkostnadene akkurat som energiforbruket øker, er det fortsatt utrolig skuffende for de millioner av hjem som vil bli påvirket.

2011 x faktor finalister

Energileverandører fortsetter å straffe lojale kunder år etter år, og belønner lojaliteten med høyere priser og dårlige unnskyldninger.

Enkelt sagt, hvis du har vært hos leverandøren din i mer enn et år, er det en god sjanse for at du betaler mer enn du burde for energien din og kan spare opptil £ 256 ved å bytte. For bare noen få minutters arbeid, bør det være en no brainer.

British Gas er ikke den eneste. EDF Energy, npower, Scottish Power, Sainsbury's Energy og en rekke andre mindre leverandører har alle faste tariffer som tar slutt denne måneden - og hvis du ikke bytter, kan du få en formue verre.

Ofgems regler tillater kunder å bytte leverandør uten å betale avgangsgebyrer fra 42 dager før planens sluttdato, slik at forbrukerne kan shoppe rundt uten å bli straffet.

Den enkleste måten å bytte leverandør på

Med så mange regninger som skal raketter denne måneden, er det viktig å handle nå for å unngå å bli rullet inn på skyhøye takster.

  1. Gå over til et prissammenligningsside som MoneySupermarket eller GoCompare og se hvilke tilbud som er tilgjengelige i ditt område.

  2. Skriv inn postnummeret ditt

  3. Skriv inn bruksinformasjonen din - For de mest nøyaktige sammenligningsresultatene må du også angi forbruksdetaljene til husstanden din. Du kan få dem av din siste energiregning.

  4. Når du har valgt din nye energileverandør og plan, bekrefter du byttet ved å oppgi full adresse og bankinformasjon (hvis du har valgt en direkte belastningsplan, som vanligvis er den billigste). Vi har en mer omfattende guide til hvordan du bytter energileverandør her.

Ikke glem at vi også har vår egen byttetjeneste på NEWSAM.co.uk/energyhelpline hvor du kan spare på gass og strøm hele året.

Tips for å spare penger for å holde varmen

En eldre mann holder kontanter i hendene
  1. Ikke blokker radiatorer: Unngå å sette sofaen foran radiatoren, da den vil absorbere mye varme, slik at den ikke kan varme opp resten av huset.

  2. Forsegl dørene dine : Slått trekk-eksklusive skum eller gummitape rundt dørene dine og andre sprekker der trekket kommer inn. Du kan kjøpe det på Wickes , B&Q og Hjemmebase for rundt £ 5.

  3. Lag en rissokk: Du kan kjøpe bamser fylt med ris og lavendel som du varmer i mikrobølgeovnen i et minutt eller så som et alternativ til varmtvannsflaske.

    Det er en ganske effektiv måte å få varme inn i noe - absolutt mer energieffektivt enn å koke en vannkoker full av vann. Men i stedet for å bruke 20 pund på en kjøpt butikk, fyll en sokk med ris og lavendel, bind enden og du har din egen håndvarmer.

  4. Lukk gardinene : Å holde dem lukket er en smart - og enkel - måte å holde varmen låst inne. Vurder å investere i termiske gardiner for rommene du bruker mest.

    De er ikke så dyre, og hvis du ikke vil bytte ut nåværende gardiner, kan du bare kjøpe termofôret og feste det til dine eksisterende gardiner. Dette alene kan redusere varmetapet med opptil 25%.

  5. Ta opp varmt: Det sier seg selv, men jo flere lag du har på, jo varmere vil du føle deg.

  6. Luft ut radiatoren din: & apos; Blødende radiatorer & apos; er når du slipper ut luft som har blitt fanget inne. Lukket luft får radiatorene til å ha kalde flekker, noe som reduserer effektiviteten av dem. Du kan blø ut radiatorene selv.

    Følg disse trinnene for å gjøre dette - 1) Slå på varmen 2) Når radiatorene dine er varme, gå og sjekk hver enkelt for å se om alle deler av radiatoren varmes opp 3) Slå av sentralvarmen.

    Fest radiatornøkkelen (du kan kjøpe en på din lokale maskinvarebutikk) til den firkantede biten i midten av radiatorventilen. Vri radiatornøkkelen sakte mot klokken-hvis gass slipper ut, hører du en susende lyd. Når det ikke er mer gass, kommer det ut væske og ventilen må lukkes raskt.

  7. Skru ned termostaten: Slår den ned med 1 grad kan kutte varmeregningene dine med opptil 10 prosent og spare deg for rundt £ 85 i året ifølge Energy-uk.org.

Se Også: