Disney retro klassiske spill The Lion King, The Jungle Book og Aladdin blir stille utgitt på Steam

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du som meg vokste opp med å se Disneys animerte klassikere gjentatte ganger på VHS, er sjansen stor for at du også har spilt noen av videospilltilpasningene deres.



hvor mange døde i Tsjernobyl

I motsetning til de fleste videospilltilpasninger av filmer, har Disneys filmer faktisk en fantastisk og positiv historie med spill.



Nå, etter mer enn 20 år, er endelig tre slike velrenommerte spill av Virgin Interactive Entertainment - The Lion King, Aladdin og The Jungle Book - tilgjengelig på PC via Steam.



Aladdin videospill

Dette Aladdin-videospillet er en av de to velrenommerte titlene basert på filmen utgitt omtrent på samme tid

Klassikerne har tidligere vært tilgjengelig på GOG.com , men som de fleste PC-spilleres foretrukne plattform, er disse overraskende utgivelsene på Steam absolutt verdt å bli begeistret for.

Hver plattformspillklassiker er for øyeblikket tilgjengelig for mindre enn £5 hver, så hvis du tilfeldigvis vokste opp med dem, har du nå sjansen til å gjenoppleve dem.



itv rugby verdensmesterskapet 2019 tidsplan

Mens Aladdin spill er Virgin Games-versjonen og ikke de mer elskede SNES-spillene, det er fortsatt en SEGA Mega Drive/Genesis-klassiker.

Løvenes Konge spillet var ikke det best mottatte spillet på den tiden, hovedsakelig på grunn av dets vanvittige vanskelighetsgrad, men det huskes fortsatt med glede i dag av de som spilte det.



Jungelboken er nok et klassisk Disney-spill vel verdt å spille - selv om det ikke gjorde stor bruk av en av filmens beste karakterer, Baloo.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: