Derek Chisora ​​reagerer på at Tyson Fury kunngjorde trilogikamp for boksing-comeback

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Derek Chisora ​​har bedt Tyson Fury om å 'slutte å snakke s***' etter verdensmesteren i tungvekt kunngjorde at paret ville ha en trilogikamp .



Fury har bekreftet planene sine om å komme ut av pensjonisttilværelsen og ha en tredje kamp med Chisora, som han alltid hadde lovet til sin mangeårige rival. Paret kjempet om den britiske tittelen i 2011 og 2014, hvor Manchester-innfødte kom ut på topp i begge sine møter først ved avgjørelse og deretter ved stopp i omkampen.



Men Chisora ​​mener at avtalen er langt fra ferdig, og forteller Fury at han først må snakke med promotørene Frank Warren og Bob Arum for å gjøre kampen offisiell. Verdensmesteren i tungvekt har vært på taleturné i Storbritannia de siste ukene, og har ikke vært i hyppig kommunikasjon med Arum og Warren, men har snudd på pensjonisttilværelsen.



'Tyson, slutt å snakk s**** kompis,' sa Chisora ​​i en video lagt ut på sosiale medier. 'Telefonmamma og pappa, mamma er Frank Warren pappa er fy Bob Arum. Fortell dem at du vil henge med meg og send meg papirene, ja?'

Fury slo tilbake på Chisora ​​i en video kort etter Chisoras oppdatering, og erklærte at han ikke trenger å snakke med Warren eller Arum. Han lovet også at en kontrakt ville komme innen uken som hans tidligere venn kunne signere.

'Derek, du spurte etter sjefen, så de sendte meg, hund,' sa Fury i en Instagram video. 'Jeg trenger ikke å snakke med noen, jeg snakket med ledergruppen din, de er alle bra, alt er ordnet og ser bra ut. Kontrakten vil være over om en dag eller så, fred ut.'



Chisora ​​tok nettopp et tap i tre kamper ved å beseire Kubrat Pulev på O2-arenaen i London forrige måned, og kan nå være klar for en verdenstittelmulighet. Tapene hans var mot den nåværende forente mesteren Oleksandr Usyk og den tidligere mesteren Joseph Parker to ganger, så han har holdt seg rundt på verdensnivå til tross for sine nederlag.

Fury hevder at han vil bytte leir for kampen, og kunngjorde tidligere i dag at han vil erstatte SugarHill Steward i hjørnet hans med mangeårige venn Isaac Lowe. Fjærvekteren har mistet sine to siste kamper, og kan flørte med en overgang til coaching og livet etter kamp.



Hvem tror du vinner; Tyson Fury eller Derek Chisora? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!

'Jeg har bestemt meg for å komme tilbake til boksing fordi jeg kan bli den første tungvektsmesteren i historien som har to trilogier; en med Deontay Wilder og den andre med Derek Chisora,' sa Fury til Andy Lee i en tidligere video i dag.

'Jeg har alltid sagt at jeg ville kjempe mot Derek Chisora ​​på slutten av karrieren min, og her er vi, slår alle rekorder igjen og skaper presedenser. Grunnen til at jeg har valgt Isaac Lowe som trener er at mens jeg var sammen med Peter [Fury], Isaac var der, mens jeg var med Ben [Davison], Isaac var der og når jeg var med SugarHill var han alltid der.

'Han gir meg informasjon, han kjenner meg bedre enn noen andre på planeten og vi er et flott team. Vi har alltid vært sammen og vi kommer til å fullføre dette sammen. Vi har alltid jobbet veldig bra sammen og her vi er i ferd med å ta på oss en massiv, massiv begivenhet.'

Se Også: