Danniella Westbrooks nettoverdi og hvordan hun mistet millioner med rasende rusvaner

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Danniella Westbrook burde ha hatt alt - hun var en gang en suksessrik skuespillerinne i en av de største såpene på TV, men livet hennes har blitt tilført narkotika - hun begynte å ta kokain da hun var 14, og det har vært en demon hun har kjempet siden.



Da hun plukket seg opp igjen utallige ganger og fortsatte sammenbruddet i ekteskapet i 2014, gikk hun fra å bo i et herskapshus på 2,5 millioner pund til å stå i kø på kontoret.



Den beklagelige historien har blitt spilt ut i offentligheten, og Danniella har alltid vært åpen om sine avhengigheter og problemer, og ga intervjuer på TV og tabloid om det.



Her er et tilbakeblikk på Danniella's vanvittige liv, formuen hun har mistet, og hva hun kan tjene penger på nå.

Såpestjernen

Den søte 16 -åringen (Bilde: PA)

Danniella Westbrook

Da hun kom tilbake i kort tid i 2016 (Bilde: BBC)



Danniella startet i EastEnders i 1990 i en alder av 16 år, og poserte delen av Sam Mitchell - datter av den legendariske vertinnen til dronning Vic, Peggy, spilt av Dame Barbara Windsor.

På grunn av narkotikabruk var hun inn og ut av showet til 2010 da hun endelig dro.



Imidlertid gjorde hun i 2016 en varslet retur for den emosjonelle begravelsen til skjermmoren hennes, sammen med brødrene Mitchell, Grant og Phil, spilt av Ross Kemp og Steve McFadden.

Hun sa den gangen hun håpet at det ville føre til en fast rolle, men ledere bestemte seg angivelig for å være for uprofesjonell til å fortsette kontrakten sin blant påstander om at hun regelmessig var forsinket og tok med den da 23 år gamle toyboy -kjæresten George Arnold til filmingen.

Les mer

Danniella Westbrooks uhyrlige krumspring
& apos; Jeg vil gjøre 11 poser med cola om dagen & apos; Den virkelige grunnen til at Jeremy Kyle hjelper henne Danniella tilbake i rehab for å slå cola Sønnen tilgir kokainbruk

Kampen hennes med kokain

Danniella Westbrook på 1990 -tallet

Den unge skjønnheten på 1990 -tallet

Danniella, som er bipolar, har innrømmet at hun begynte å ta kokain da hun var 14 etter at venner ga det til henne på et nattklubb.

Å jobbe på EastEnders betydde at hun tjente penger for å finansiere vanen sin, og det forverret seg mens hun var på såpen, noe som førte til problemer på settet og gjorde henne vanskelig å jobbe med.

På høyden av sin avhengighet brukte hun 400 pund om dagen på vanen og ville bli hjemme hele dagen og bli høy.

I 2000 kollapset septumet hennes, og de skremmende resultatene av hennes ekstreme bruk ble klare for alle å se.

Det var under avhengigheten hennes at hun ble kidnappet og voldtatt av narkotikahandlere, som hun avslørte under en fryktelig ærlig episode av In Therapy i 2016.

Danniellas herjede nese (Bilde: Alpha / Globe Photo)

Danniella innrømmet selv at hun tok stoffet under begge graviditetene og gjorde en linje like før og umiddelbart etter at hun fødte sønnen Kai.

Da hun var tre måneder gravid med datteren Jody, satte ektemannen Kevin Jenkins henne på et fly til Arizona hvor hun gikk på rehab. Hun krediterte ham for sin første utvinning.

Da hun ble ren, så Danniella karrieren gjenopplive, og hun dukket opp i Dancing On Ice and Hollyoaks.

Daniella Westbrook

Daniella snakker om This Morning, og avslører at hun er tilbake på stoffet som berømt ødela karrieren hennes for mer enn et tiår siden

hvor mye strøm bruker en vifte

Men i 2014, etter at ekteskapet hennes hadde brutt, tilsto Danniella at hun hadde fått tilbakefall da hun var i Marbella og hadde ligget hos narkotikahandleren.

I 2016 tilbakefallet hun nok en gang etter at hun ble skilt fra George og abort babyen. Hun gikk på rehab i Spania og delte videoer av seg selv som så frisk og glad ut.

Hun har brukt rundt 250 000 pund på kokain gjennom årene og 20 000 pund på rekonstruksjon av nesen.

Det har eldret meg og det har gjort ting i ansiktet mitt, men jeg er heldig som lever, sa hun tidligere.

Ekteskapsbruddet hennes

Kjendispremiere på 2 Fast 2 Furious i London

Med mannen Kevin på en filmpremiere i 2003 (Bilde: 2003 Getty Images)

Til tross for den andre ektemannen, millionæren Kevin Jenkins som sto ved siden av henne og satte henne gjennom rehab, delte paret seg, og Danniella avsluttet til slutt forholdet etter fjorten år sammen i 2014.

De hadde hatt en luksuriøs livsstil takket være Kevins suksessrike virksomhet - som bodde i et herskapshus på 2,5 millioner pund i Essex og en tid i USA. Danniella tilsto å ha brukt vanvittige beløp på designerklær til seg selv og barna sine, og Kevin brukte tusenvis på luksusbiler.

Imidlertid begynte virksomheten hans å mislykkes i 2010, og paret ble tvunget til å redusere. Han slet med å få inn nok penger, så Danniella kom tilbake på jobb, men måtte til tider signere på dolen.

Danniella ble kristen etter skilsmissen og krediterte troen for å ha hjulpet henne å takle de mørkeste dagene.

Under et intervju This Morning avslørte hun: Dette året har vært det verste året i mitt liv. Jeg har mistet alt arbeid, vi er på en seng, jeg går til matbanker ... jeg rotet.

Fra kokain til kosmetisk kirurgi

Ansiktet hennes er ødelagt etter mange års narkotikamisbruk (Bilde: Nick Bowman)

Når hun først var en nydelig, pen, har ansiktet til Danniella blitt herjet av medisiner og de forskjellige operasjonene og kosmetiske prosedyrene hun har hatt.

Hun innrømmet at hun byttet narkotikaavhengighet med operasjonsavhengighet, og hun har hatt en designer vaginaoperasjon, som hun filmet og delte med verden, et par boobjobber, en ansiktsløftning og en halsløftning.

På et tidspunkt kunne hun ikke lukke øynene fordi hun hadde hatt så mye Botox. Hun har også regelmessig hatt leppeforbedringer, kinnimplantater og tannimplantater, noe som førte til hennes alvorligste problemer.

På grunn av en nesten dødelig bilulykke i 1998, hadde Danniella på seg en protese, så han bestemte seg for å montere implantatene.

Men septikemi satte inn etter operasjonen, som hun hevder ble ødelagt, og det tæret på kjeven og kinnbenet, noe som førte til at halvparten av ansiktet hennes presset ned på bihulene som igjen forårsaket pusteproblemer. Hun ble deretter tvunget til å gjennomgå en seks timer lang operasjon for å stoppe ansiktet hennes fra å kollapse.

Hun står nå for mer operasjon fordi ansiktet hennes råtner. Under et intervju med NEWSAM Celebs sa hun at ansiktet hennes nå er senket.

Ansiktet hennes synker og råtner (Bilde: REX/Shutterstock)

'Noen dager våkner jeg og er så hovent, og andre dager kan det se veldig nedsunket ut ..., avslørte hun.

'Folk stirrer konstant på meg, men de tror at jeg ikke kan høre dem når de snakker om meg når jeg står ved siden av dem i Starbucks og jeg sier:' Jeg kan høre deg. & Apos; '

Folk albuer hverandre og sier: 'Gud, hun har ikke nese i det hele tatt'. '

TV -stjernen kan ikke ha det hun trenger - et beintransplantasjon fra hodeskallen - fordi hun er for svak for øyeblikket, så hun drikker 12 halvliter melk om dagen for å prøve å styrke beinene.

hva betyr 38

'De trenger å ta et bein ut av hodeskallen min og sette en tallerken i ansiktet mitt, men de har ingenting å sette tallerkenen på i øyeblikket fordi beinene ikke er sterke nok, sa hun.

Hjemløs og pengeløs

Danniella er angivelig for skint til å ha råd til husleie (Bilde: WENN.com)

I 2014 ble Danniella tvunget til å bo på en seng, men i 2016 ble hun avbildet og hulket og gikk på gatene i Liverpool etter å ha innrømmet i et intervju denne morgen at hun hadde overdosert piller i et mislykket selvmordsforsøk etter sammenbruddet av forholdet til George.

Rapporter antydet at hun var hjemløs, og ikke hadde råd til å leie eiendom. Men livsstilen hennes syntes å indikere noe annet, og hun ble ofte avbildet som kjørte dyre biler og tok ferie til Spania.

Ifølge magasinet Now har venner nå sluttet å låne ut pengene hennes, vel vitende om at de aldri får det tilbake.

'Hun fortalte venner at hun er helt ødelagt og nå er tilbake på fordeler. Hvis hun skal få plass, må hun gå gjennom bostøtte, sier en innsider til magisten.

Det ryktes at Danniella hadde fått en heftig betaling etter at & apos; mistet arbeidet & apos; over den ødelagte operasjonen, men en venn hevdet at hun ikke har en krone igjen.

Så hva kan Danniella potensielt være verdt?

Rob Cooper synes Danniella har et stort inntjeningspotensial

Vi spurte publicisten Rob Cooper hva han syntes. Ifølge ham, hvis Danniella klarer å holde seg rett og smal, kan ting sikkert snu for henne.

Han sa: Det er virkelig vanskelig å sette en verdi på Daniellas verdi. Hun begynte som en talentfull skuespiller, men ble raskt en tabloid -følelse som publikum har forblitt fascinert av de siste 28 årene. På grunn av dette ofret hun en begrenset lønn fra BBC og hadde ubegrensede muligheter fra å være en kjendis. Jeg er ikke i tvil om at hun har tjent mellom 1,5 og 2,5 millioner pund i løpet av karrieren.

Danniella er i stand til å tjene minst 120 000 pund i året fra tabloidene alene i arrangerte fotomuligheter, offentlige opptredener og intervjuer - men et godt reality -tv -opptreden i året kan lett doble det. Det ryktes at hun ble betalt 200 000 pund for Celebrity Big Brother og ikke lenge etter ble det rapportert at hun hadde endt hjemløs igjen, noe som skulle indikere at pengene ble brukt ganske raskt.

Jeg ville være ganske trygg på å forutsi at hun har mindre enn £ 10 000 i banken og ingen eiendeler til navnet hennes. Som mange realitystjerner lever hun sannsynligvis fra lønnssjekk til lønnssjekk, men det er ikke fordi hun har lav inntekt, hun lever livet fullt ut, og det har en pris.

Danniella kunne se glamorøse dager komme tilbake (Bilde: Getty Images Europe)

Innen bransjen ryktes det at bildet av Danniella som savnet septum hentet over 250 000 pund. Hvis hun hadde en avtale med fotografen, kunne hun forvente å få rundt 125 000 pund fra det ene bildet alene, for ikke å snakke om en jevn strøm av royalty.

Danniella har nylig satt et godt lag rundt henne, og hvis hun spiller det riktig, kan det koste 500 000 pund i løpet av de neste 24 månedene. Det kommer bare an på hvor engasjert hun er i å holde fokus, bruke mindre, spare mer og unngå toyboy -elskere som selger henne ut ved enhver anledning. Jeg tror publikum virkelig vil se henne lykkes.

Hvis Danniella rydder opp i image, tror jeg det kan være mange flere merker som er villige til å investere i henne. Hun er i stand til å trekke inn 1000 pund på kampanjer på sosiale medier alene, og det er virkelig ingen grense.

Hvis livet til Danniella var en virksomhet som kunne pakkes og selges, tror jeg hun lett ville være verdt 500 000 pund. Hun har mange inntektsstrømmer til rådighet. '

Se Også: