Danniella Westbrook møter Jeremy Kyle på GMB for første gang siden han tilsto å ha tatt kokain ved å føde

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Danniella Westbrook vil møte Jeremy Kyle neste uke for første gang siden han kom med en kokainbekjennelse på showet sitt.



Den tidligere EastEnders -skuespilleren besøkte de mørke dagene med narkotikamisbruk som nesten drepte henne for et TV -intervju i desember 2012.



En tårende Danniella sjokkerte nasjonen etter å ha innrømmet å ha tatt fem gram kokain om dagen mens hun var gravid med sønnen Kai - til og med ta en kø på fødestua og fødte ham.



Nå vil hun stå ansikt til ansikt med Jeremy Kyle på Good Morning Britain mens hun snakker ærlig om hennes siste bedring, rehabilitering og hennes livsendrende operasjon.

emily blunt og michael buble

Danniella kommer ansikt til ansikt med Jeremy Kyle på GMB (Bilde: Rex -funksjoner)

Jezza har fylt ut for Piers Morgan (Bilde: ITV)



43-åringen fløy til Polen tidligere i år for å gå under kniven for å reparere noen av skadene hun har pådratt seg i ansiktet.

maur og des plakatkonkurranse

Det antas at hun gjennomgikk seks timers operasjon for å stoppe ansiktet kollapset og angivelig hadde en åtte timers prosedyre for å lage en ny kjeve ved hjelp av bein fra skallen hennes.



Gjenforeningen, som vil finne sted på mandag, ble kunngjort under annonsepausen for GMB i dag.

Kunngjøreren sa: 'Da Danniella Westbrook møtte Jeremy Kyle, sjokkerte hennes avsløringer nasjonen. Nå gjenforentes de på Good Morning Britain.

Daniella Westbrook på The Jeremy Kyle Show

Bekjennelse: Daniella Westbrook på The Jeremy Kyle Show (Bilde: Ric Lowe)

julegaver til henne 2016

Danniella avslørte smerten hennes på en kjendisutgave av ITV1s The Jeremy Kyle Show i 2012.

På den tiden, Sam Mitchell -skuespilleren, hvis kokainmisbruk var så ille at det ødela septum i nesen, innrømmet å ha tatt fem gram kokain om dagen mens hun var gravid med sin første baby.

Sjokkerende sa hun at da hun var på fødestua og fødte ham, ba hun folk der inne om å gå - så hun kunne ta en linje og innrømme: 'Jeg var i en forferdelig tilstand.'

Etter at baby Kai ble født, fortsatte hun å ta cola og husket en forferdelig situasjon da han måtte redde henne.

'Jeg hadde en kokainkrampe, og min tre år gamle sønn prøvde å putte en Mars Bar i munnen min og prøvde å få meg til å komme rundt.'

Daniella Westbrook på The Jeremy Kyle Show

Danniella brøt sammen da hun innrømmet at hun skammet seg

Danniella vil fortelle alt i et annet ærlig intervju (Bilde: Splash News)

Da hun snakket med Jeremy i 2012, sa Danielle at hun innså at hun kunne ha drept Kai og til og med bedt sosialtjenesten om å ta ham av henne.

'Jeg vil bare pakke ham inn i bomullsull. Jeg er veldig ærlig med barna mine. Sønnen min har sett hva narkotika har gjort mot meg og sier at han aldri kommer til å ta medisiner. ' Danielle fortalte Jeremy.

game over mann. spillet er slutt

Men hun tilsto også at hun falt av vogna igjen og begynte å drikke igjen i løpet av en fire måneders splittelse fra tidligere ektemann Kevin Jenkins.

Hun sa: Jeg var virkelig nede. Jeg gikk til en lege for psykisk helse, og jeg sa at jeg var skikkelig syk, og at jeg hadde begynt å drikke.

* Daniella Westbrook vises på Good Morning Britain mandag fra kl. 06.00

Se Også: