Currys prisfeil ser iPads til salgs for £ 4 før Black Friday

Ipad

Horoskopet Ditt For I Morgen

Shoppere ble seriøst begeistret i går kveld etter at en prisfeil på Currys PC World så £ 289 iPads redusert til bare £ 4 i kassen.



Den superbillige avtalen kom da forhandlerens Black Friday-tilbud ble lansert og søkt da du bestilte en 9,7 tommers 2018 Apple iPad (32 GB) og skrev inn koden 'FREECASE' i kassen.



Det som var ment å være en £ 30 rabatt på saken slo faktisk hundrevis av prisen.



Nyhetene om mega-avtalen spredte seg som ild i tørt gress på sosiale medier.

bbc frokost presentatører kvinne

'Halvparten av Blackpool har nettopp fått en iPad for under en femmer fra Curry's. Noen blir sparket i morgen, 'skrev en på Twitter.

Mitch la til: 'Jeg har en iPad på £ 4. Skål currys! '



Ganske snart var iPad ikke tilgjengelig for levering eller henting, mens den onsdag morgen ganske enkelt ikke er oppført i det hele tatt.

Og kundene blir skeptiske til at deres noen gang kommer - noen ser bestillinger kansellert.



'Jeg skjønner at jeg sannsynligvis aldri skulle få £ 5 iPad,' twitret Toby.

'[Men] de kunne i det minste ha anstendighet til å sende meg en e -post. Den eneste grunnen til at jeg vet at den har blitt kansellert skyldes at vi har sjekket DPD, grundig skuffet over Currys, grundig skuffet.'

En annen skrev: 'Curry, det er bedre å sende meg denne ipad eller jeg saksøker.'

legen som peter capaldi

I en butikk, når pengene har byttet hender, anses kjøpet som en juridisk bindende kontrakt - det betyr at du ikke kan kreve varene tilbake hvis de er for lave priser.

Men loven er ikke på siden til nettprutjegere - som forhandlere er ikke tvunget til å selge varer til annonsert pris.

Det er noe Tesco -kjøpere fant ut tilbake i 2012 etter at forhandleren noterte en iPad for 49,99 pund, i stedet for 499 pund, bare for å se butikken nekte å respektere bestillinger.

Les mer

Forbrukerrettigheter for julehandelen
Hvor lang tid har du på refusjon Pakker som mangler eller er ødelagt Dine rettigheter hvis pakken din mangler Julen returnerer retningslinjer for store butikker Hvis du kjøper noe til feil pris i en butikk, kan de ikke be om det igjen når pengene har byttet hender

Hvis du kjøper noe til feil pris i en butikk, kan de ikke be om det igjen når pengene har byttet hender

Noen ganger har butikker æret disse feilene - da Marks & Spencer annonserte en 50 -tommers TV fra Panasonic til en verdi av 1099 pund for bare 199 pund, ga butikken press på nettet og sto ved ordren.

josh taylor kamp tid

Men det ser ikke ut til å bli et like godt resultat denne gangen.

En talsperson for Currys PC World sa til NEWSAM Moneysaid: På grunn av en prisfeil på nettstedet vårt, ble flere kunder belastet med et feil beløp for en iPad. Dette problemet ble raskt rettet på nettstedet, og vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.

I tråd med våre vilkår og betingelser, som du finner på vårt nettsted her , vi respekterer ikke prisfeil. Den opplyste prisen var riktig, men på grunn av menneskelige feil behandlet prisen feil når kunden brukte en kampanjekode for et tilbehør.

gamle walsh katya jones

Vi gir full refusjon og jobber med å redusere slike feil i fremtiden.

Black Friday 2019 - topp forhandlere som deltar

Black Friday 2017
  • Argus (i butikk og online) - flott for å hente rabatterte leker, teknologi og elektronikk som bærbare datamaskiner og TV -er.

  • Amazon (online) - et stort utvalg av teknologi- og spillartikler, inkludert forhandlerens egne merkevarer som Echo -høyttaleren og Fire -nettbrett. Også tonnevis med rabatterte smykker, mote, skjønnhet og spritprodukter.

  • ASOS (online) - hundrevis av mote, skjønnhet, tilbehør og fottøy fra toppmerker vil bli omtalt i rabattene.

  • John Lewis (online og i butikk) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, er forhandleren prismatchende rivaler på populære teknologi-, hjem- og motelinjer.

  • Tesco (i butikk) - supermarkedgiganten tilbyr enorme rabatter på populære elektriske apparater som smarte HD -TVer og Dyson -støvsugere.

  • Støvler (i butikk og online) - skjønnhet, sminke, hudpleie og personlige elektriske artikler vil være noen av de omfattende tilbudene fra high street -kjeden.

  • Currys PC World (i butikk og online) - kjøpere kan forvente tilbud på smarthjem, Apple bærbare datamaskiner og nettbrett og videospillkonsoller.

  • SPILL (i butikk og online) - store rabatter på de nyeste PS4- og XBOX -konsollene og toppspill som FIFA 19.

    leger coach ferie 2017
  • Neste (i butikk og online) - et stort utvalg av dame-, herre- og barneklær og tilbehør vil bli omtalt. Ved siden av forhandlerens populære hjem

  • Veldig (online) - forvent et stort utvalg av rabatterte produkter, alt fra møbler til elektriske apparater, samt leker og mote.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

For flere oppdateringer og de siste nyhetene og tilbudene etter hvert som de blir annonsert sjekk vår Black Friday 2019 -guide .

Se Også: