Cry-Baby's Hatchet Face, Kim McGuire, død 60 år gammel etter å ha blitt kjørt til sykehus

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Rex)



Kim McGuire, som er mest kjent for å ha spilt Mona 'Hatchet-Face' Malnorowski i hit Johnny Depp-filmen Cry-Baby, har dødd i en alder av 60 år.



Stjernen døde angivelig etter å ha blitt kjørt til sykehus tirsdag, der legene skal ha oppdaget at hun hadde lidd av lungebetennelse, ifølge ektemannen Gene Piotrowsky.



McGuire ble tatt inn på intensiv, men reagerte ikke godt på behandlingen og skal ha fått to hjertestans før hun døde onsdag.

Hennes død ble kunngjort på den offisielle Divine Facebook -siden.

(Bilde: Rex)



Etter sin ikoniske rolle på Cry-Baby, fortsatte McGuire også med i Acting on Impulse, Serial Mom samt HBO-programmer Dream On and On the Air.

sas som våger vinner maur

Når hun snudde ryggen til Hollywood, ble McGuire advokat på 90 -tallet.



Siden hennes død har venninnen Suzy Hixson opprettet en GoFundMe -side å samle inn penger til å dekke McGuires begravelseskostnader og hjelpe til med hennes Emmy-vinnende tv-produsent ektemannens levekostnader.

(Bilde: Getty)

(Bilde: Getty)

Mange av dere har hørt at den søte Kim McGuire gikk bort 14. september 2016. Alle som møtte henne visste at hun tente et rom den andre gangen hun gikk inn. Hun var gift med sitt livs kjærlighet og sjelevenn, Gene Piotrowsky, meldingen på nettstedet leser.

Hixson beskriver hennes prestasjoner og avslører tragedien som også rammet McGuires liv da orkanen Katrina traff.

Kim og Gene bodde på den tiden i New Orleans og mistet dessverre alt i orkanen. De måtte faktisk svømme ut av hjemmet sitt! Som man kunne tenke seg, tok dette en tollen på både Kim og Gene mentalt og fysisk, skrev hun.

(Bilde: Getty)

De mistet alt som var dem kjære og måtte gjenoppbygge livet sitt sammen fra rute en. Kort tid etter tragedien flyttet de til Mississippi og deretter til slutt til Napoli, Florida. Siden orkanen ble Kim en dyktig forfatter med sin kjære ektemann Gene ved sin side og publiserte egne bøker.

gjennomsnittlig ventetid for en pip-domstol

Mannen hennes twitret også en rørende melding på onsdag, der det sto: I dag er en veldig trist dag. Kim 'hatchet face' McGuire min beste venn, og kjærligheten i livet mitt gikk bort i ettermiddag. Jeg elsker deg så mye.

Se Også: