Cristiano Ronaldo nektet drøm Man Utd-signering da Erik ten Hags overgangsplaner dukker opp

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cristiano Ronaldo ble overstyrt av Manchester United sjef Erik ten Hag i sine krav om å signere en sentral spiss i sommer.



Den portugisiske stjernen ønsker å forlate United bare ett år etter at han kom tilbake til Old Trafford etter å ha endret hjertet på fremtiden i klubben. Det kommer som Ronaldos skisserte overgangskrav ble ikke oppfylt i sommer med at 37-åringen etterpå planla en avgang.



Edinson Cavani var blant en mengde førstelagsutganger fra klubben i sommer – noe som fremskynder behovet for å hente inn en ny forward. Men, Darwin Nunez, som hadde vært sterkt knyttet til United før overgangsvinduet åpnet, valgte å slutte seg til Liverpool.



Rapporter tilbake i mars forklart at Ronaldo bestemte seg for å forbli i United for å oppfylle det andre året av kontrakten sin, og han hadde allerede skissert for klubben hva slags spiller de skulle signere for den kommende kampanjen. Som rapportert av The Athletic, 37-åringens forespørsel var at de røde djevlene skulle signere en spiller som ville tillate dem å gjøre en taktisk justering og få det beste ut av superstjernen – med egenskapene til Nunez antas å være ideelle for rollen.

kjendis storebror 2013-deltakere

Ronaldo ønsker å spille sammen med en annen spiss denne sesongen for United – etter at Cavani forlot klubben som en gratis agent. Det gjorde at troppen var spesielt lett på angrepsspillere, spesielt med Ronaldo som neppe vil fortsette sin stint på Old Trafford utover 2023. Marcus Rashford og Antony Martial er de eneste andre seniorspissene i troppen, og begge foretrekker å spille fra venstre i stedet for sentralt.

Nunez scoret imponerende 34 mål i alle konkurranser forrige periode – inkludert i begge etapper. Europeisk oppgjør mot Liverpool i kvartfinalen, og tok måltallet i konkurransen til seks for forrige sesong.



torvill og dekan forhold

Si din mening ! Hvordan vil du rangere Man Utds overgangsvindu av 10? Fortell oss hva du synes her.

  Cristiano Ronaldo har sendt inn en forespørsel om å forlate Man United
Cristiano Ronaldo har nå sendt inn en forespørsel om å forlate Man United ( Bilde: Getty Images)

Ten Hag så Nunez førstehånds som spissens Det største målet kom i åttendedelsseieren over Ten Hags Ajax, før scoring i begge etapper av kvartfinalen mot Liverpool – der Benfica ble beseiret 6-4 sammenlagt. Spissen påvirket også gruppespillseieren over Barcelona, der spissen tok en brakk i 3-0-seieren over det katalanske laget.



Ikke bare gikk United glipp av å signere Nunez, men de har ennå ikke styrket sine angrepsrekker denne sommeren. De eneste signeringene til dags dato har vært forsvarerne Tyrell Malacia og Lisandro Martinez, sammen med midtbanespiller Christian Eriksen. Å signere en ny spiss sammen med Ronaldo vil bety to startspisser, men Ten Hag har en preferanse for brede spisser i en hybrid 4-3-3/4-2-3-1-formasjon.

Ten Hag ønsker Antony i sitt ideal XI på Old Trafford og den brasilianske forwarden ønsker å bli gjenforent med sin tidligere trener etter å ha lagt press på Ajax for å vurdere å la ham bli med de røde djevlene i dette sommervinduet. Ajax' verdivurdering av spilleren gjør imidlertid enhver bevegelse denne sommeren urealistisk uten seriøse kompromisser.

charlotte crosby treningsklær

Etter en Premier League åpningsdag tap til Brighton, Ten Hag var ordknapp da han ble bedt om å belyse Uniteds planer om å styrke sin spisslinje i de tre siste ukene av overgangsvindu om sommeren. 'Jeg går ikke inn på navn fordi jeg tror, ​​i denne pre-season, 250 spillere er involvert eller knyttet til Man United,' den tidligere Ajax fortalte manageren etter kampen. «Vi har to spisser, kanskje en tredje med [Marcus] Rashford i tillegg kan du se ham som en spiss.

'Han hadde en veldig god pre-season på venstre side og hadde også i dag to gode sjanser, som kom inn fra venstre side, så jeg tror det var den riktige avgjørelsen å gjøre det slik. Men vi hadde ikke typisk ni. Han var ikke tilgjengelig i dag.'

Se Også: