Par siterte 18 000 pund for en ny gang, gjør det selv for 750 pund

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Et par har gitt inngangspartiet et fantastisk nytt utseende for en brøkdel av kostnaden som er oppgitt til dem.



r. kelly skap

Bryony Wilson og Tom Bown planla å legge til veggpaneler i shaker-stil på gangen etter at de flyttet inn i sitt nye hjem i Farnborough, Hampshire, i november 2019.



Men et profesjonelt tilbud for £ 17,995 stoppet dem i sporene.



Vi søkte rundt, men slet med å finne noen selskaper som tilbyr paneltjenester på gangen, sa Bryony 29 til et pengebesparende samfunn LatestDeals.co.uk .

Så da vi til slutt fant et selskap, visste de at de kunne belaste det de ville for det. Vi ga dem våre målinger, og de siterte oss nesten 18 000 pund for arbeidet, som vi syntes var ublu med tanke på at det bare er MDF og lønnskostnader.

'Vi vet at forbedringer av hjemmet virkelig kan bidra til å tilføre verdi til en eiendom, men for oss føltes det ikke praktisk å bruke så mye penger på en dekorativ funksjon.



Bakplaten gikk først opp

Bakplaten gikk først opp (Bilde: Latestdeals.co.uk)

Etter å ha snakket gjennom sammen bestemte Bryony og Tom seg for å takle prosjektet selv.



Vi visste at vi kunne gjøre det til en rimeligere pris, men det er svimlende hvor mye vi har kunnet spare - jeg kan ikke helt tro det, sier Bryony, som driver en Instagram -konto @welford.house.

De endte opp med å bruke bare £ 750 på oppgraderingen, og sparte tusenvis av pund.

Vi har alle følt klemme i år, så vi er over månen som vi har klart å redde der vi kan, sa Bryony.

Deretter vil & apos; panelene & apos; ble lagt til

Deretter vil & apos; panelene & apos; ble lagt til (Bilde: Latestdeals.co.uk)

Vi begge elsker virkelig periodeegenskaper og den overdådigheten perioden -funksjoner bringer hjem, sa Bryony.

Vi er spesielt inspirert av innredningen i The Crown og Downton Abbey, og ønsket å gjenskape noe av dette i vårt eget hjem.

Vi fortsatte å se vakre korridorer over hele Instagram og Pinterest, og det ser ut til at stilen har et øyeblikk, la hun til.

Vi følte at panel var den perfekte måten å bringe en moderne, men klassisk stil til gangen.

gary davies partner jj
Grunning og maling var neste

Grunning og maling var neste (Bilde: Latestdeals.co.uk)

For å lage panelet i shaker-stil brukte paret et MDF-bakplate med flatt ark, med strimler av MDF lagdelt på toppen for å danne hevede firkanter.

De la deretter treperler til innsiden av MDF -stripene for et mykere utseende.

Jeg hadde sett noen praktiske YouTube-opplæringsvideoer, som ga trinnvise råd om hvordan du arbeider med MDF og bygger veggpaneler, sa Bryony.

Videoene er enkle å følge, og jeg var sikker på at vi kunne bruke dem som en guide. Vi er også ganske hendige rundt i huset og har gjort noen mindre DIY -prosjekter tidligere, så vi var ikke redde for å bli sittende fast.

Mye DIY er gjetninger, men YouTube -videoene hjalp virkelig. Vi har også tilbrakt mer tid i huset siden stengningen på grunn av mindre tid til pendling, så vi visste at vi ville ha ekstra tid på kveldene for å jobbe med panelene.

Den fantastiske ferdige effekten

Den fantastiske ferdige effekten (Bilde: Latestdeals.co.uk)

Og de trengte ikke engang spesialist for å fullføre arbeidet.

Jeg lærte raskt at selv om det ferdige produktet ser utrolig profesjonelt ut, er det faktisk ikke så vanskelig å oppnå en total profesjonell finish når du faktisk deler det opp i små trinn, sa Bryony.

Etter å ha fått hodet rundt det grunnleggende, kjøpte vi noen ark MDF fra B&Q slik at vi kunne få en øvelse på å kutte det.

Å jobbe med MDF er lav risiko med høy belønning. Vi visste at vi kunne fortsette å kutte til vi oppnådde det perfekte resultatet fordi det verste som kan skje er at vi ville ødelegge noen ark MDF.

antonio d'amico
Arbeidet tok dem 4 uker

Arbeidet tok dem 4 uker (Bilde: Latestdeals.co.uk)

En de følte seg komfortable nok til å presse frem, de begynte å markere designet.

For det første målte vi hele gangen ved å kjøre et målebord langs veggene for å sikre at vi visste hvor mye MDF vi ville trenge for å dekke plassens lengde, sa Bryony.

Høyden på panelene bør være omtrent en tredjedel av vegghøyden, så panelene våre måtte være 90 cm høye.

Å måle seg ble litt vanskeligere på trappene.

Vi brukte en digital vinkelsøker, som vi kjøpte fra Amazon for £ 10, for å finne den riktige vinkelen på trapphellingen som sørget for at toppen av panelene møter toppen av bakkeplanene på det riktige punktet, forklarte Bryony.

Når vi hadde sussed ut lengden og høyden på MDF panelene vi trengte, kjøpte vi MDF online via et nettsted som heter Cut My Plastic, som kutter MDF i størrelse for deg. Dette betydde at vi ikke trengte noen dyre skjæreverktøy.

Panelene ble holdt på plass med No More Nails -lim og en spikerpistol, som paret lånte av en familievenn. De la til perler for et stilig preg.

Den ekstra detaljen er virkelig iøynefallende, sa Bryony.

I tillegg er beading relativt enkelt og billig å få tak i. Både Wickes og B&Q gjør store spenn. Vi bestemte oss imidlertid for å kjøpe vårt online, fordi vi trengte mye og vi visste ikke hvor mye lager det var i butikken på grunn av pandemien.

Vår lagdelte MDF var 9 mm, så vi gikk med 9 mm perler. Vi målte innsiden av hver av MDF -rutene slik at vi visste hvor mye vi trengte. Etter å ha kjøpt perlen brukte vi en gjæringsboks, £ 5 fra B&Q, for å finne den riktige vinkelen for håndsagen, slik at perleringen ville komme på plass.

Alt som var igjen å gjøre var å prime og male den.

Paret brukte et hvitt underlag for tre toppet med et par strøk Dulux Quick Dry Eggshell.

Vi kan ikke tro det endelige resultatet, sier Bryony. Det ser bedre ut enn vi kunne ha forestilt oss, og det var så enkelt å gjøre. Jeg kan ikke forestille meg at en profesjonell gjør det bedre enn vi har, og vi har gjort det for en brøkdel av prisen.

takeaways åpen juledag 2019

Ofte kan gangene være ganske mørke, og den lyse hvite panelen hjelper virkelig med å bringe lys inn i rommet og åpne det. Det har fullstendig forandret stilen på rommet, og hver gang jeg går gjennom døren føler jeg at jeg går gjennom Downton. Det er alltid det første gjestene våre utfyller oss på.

Les mer

Fantastiske transformasjoner i hjemmet
Mamma lager et fantastisk nytt bad Woman lager drømmekjøkken for £ 500 Mamma upcycles sliten gammel sofa for bare 20 pund Mamma forvandler trappene for bare £ 65

Paret jobbet med panelene av og på i rundt fire uker, som inkluderer tiden det har brukt å vente på MDF og perler som skal leveres.

Hvis du planlegger et lignende prosjekt, vil jeg anbefale å starte et Pinterest -tavle og søke på plattformen etter gangpanelstiler du liker, siden det er noen varianter, sa Bryony.

Jeg vil også anbefale å bruke vater når du monterer MDF fordi gulv ofte kan være ganske ujevne, så du vil sikre at alle brettene dine er rette.

DIY handler om prøving og feiling, og å prøve det, la hun til.

Det er så mange praktiske YouTube-opplæringsprogrammer der ute, som gir deg enkle råd å følge. Ikke vær redd for å ta feil. Våre ekstra rom var fylt med feil kutt av beading.

'Til slutt følger vi alltid rådet til Toms pappa: mål to ganger, kutt en gang.

Se Også: