Hvordan Jamie Lynn Spears 'tenåringsgraviditetssjokk kunne ha mistet henne alt - men hun kjempet tilbake for å bevise at kritikere tok feil

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Reuters/Getty)



Bare 16 år gammel hadde Jamie Lynn Spears verden for hennes føtter: en eldre søster med superstjerne, Britney, som kunne åpne alle slags dører, og en hovedrolle i den populære Nickelodeon -serien Zoey 101.



Hun ble tipset som en stigende stjerne, den neste store tingen og overøst med æresbevisninger og priser som anerkjente henne som et ungt talent å se.



Med Britney som en av de mest suksessrike musikerne gjennom tidene, hadde Jamie Lynn absolutt mye å leve opp til, og det så ut til at hun gjorde det strålende og skaffet seg et navn borte fra søsterskyggen.

Men på slutten av 2007 virket det som Jamie Lynn sitt harde arbeid ville krasje rundt henne: hun oppdaget at hun var gravid, 16 år gammel.

Jamie Lynn på bildet i 2014 er nå en vellykket innspillingskunstner (Bilde: Getty)



Med storesøster Britney Spears i 2005 (Bilde: Rex)

Etter å ha blitt solgt som et forbilde for unge jenter overalt, fant tenåringen at hun ventet en baby med barndomsskjæresten og den første kjæresten noensinne, Casey Aldridge.



Over natten ble hun kastet inn i det globale tabloidens søkelys, anklaget for å glamorisere tenåringsgraviditet og kalte en skuffelse for de unge jentene som så opp til henne. Kritikere spådde slutten på karrieren som en sunn, sørlig skolepike -stjerne, mens Jamie selv trakk seg tilbake fra rampelyset.

Men hun nektet å bli husket som jenta med en tenåringsgraviditet, og etter å ha reist Maddie bort fra rampelyset, brøt hun tilbake på showbiz -scenen igjen og gjenoppfant seg selv som en seriøs countrysanger.

Og gjennom det hele har Maddie vært hennes topp prioritet i livet.

En stigende stjerne i Hollywood

Å ha Britney Spears som en eldre søster betydde at Jamie Lynn ble utsatt for Hollywoods sterke lys fra en tidlig alder. Hun vant en rolle som Britneys yngre søster i filmen Crossroads i 2002, før hun tok en rolle i Nickelodeon sketch -show, All That.

Jamie Lynn spilte hovedrollen i sitt eget Nickelodeon -show, Zoey 101 (Bilde: Reuters)

Det førte til et spinoff -show, Zoey 101, som fulgte livet til skolepiken Zoey Brooks (Jamie Lynn) og vennene hennes på deres fiktive internat i California. Hun spilte også inn temasangen Follow Me, som ble skrevet av Britney.

Zoey 101 var en enorm rangersuksess og sementerte Jamie Lynns plass som en stigende Hollywood -stjerne. Hun ble nominert til en rekke store priser og vant titler inkludert Favoritt TV -skuespillerinne ved Kids 'Choice Awards 2006 og to Young Artist Awards.

Tenåringsgraviditetssjokket

Jamie Lynn hadde kommet hjem etter å ha pakket Zoey 101 i Los Angeles da hun begynte å føle seg syk, og fikk en venn til å foreslå at hun tok en graviditetstest. Hun tok testen på et lokalt bad på bensinstasjonen.

Jamie Lynn avbildet i 2007 - året hun oppdaget at hun var gravid

September 2007: Jamie-Lynn Spears ankommer Us Weekly Hot Hollywood Party på Opera i LA

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn husket å ha tatt graviditetstesten i hennes TLC -dokumentar (Bilde: TLC)

Jeg husker at jeg ble syk og kastet opp, husket hun i sin TLC -dokumentar fra 2016, When The Lights Go Out.

Venninnen min sa: «Tror du ikke du kan være gravid?» Jeg sa: «Nei, ikke mulig!» Hun sa: «La vennen vår kjøpe en graviditetstest» så vi stoppet for å få bensin og hun sa til ta testen, da vi ikke ønsket å gjøre det hjemme.

Jeg gikk inn i BP [garasjen] og tok en graviditetstest ... Testen var positiv og jeg var gravid. Så jeg fikk nyheten på damerommet på BP. Oppsummerer det hele.

Fortelle foreldrene sine

Jamie Lynn var for redd til å fortelle foreldrene sine om graviditeten i ansiktet, så skrev moren en lapp hun la igjen i et annet rom mens hun ventet i nærheten.

Jamie Lynn ga nyheten til foreldrene sine via et brev hun forlot i et annet rom i huset (Bilde: Getty)

Med pappa Jamie i hennes TLC -dokumentar (Bilde: TLC)

Skuespillerinnen Jamie Lynn Spears, Maddie Briann Aldridge og Lynne Spears

Med mamma Lynne og datteren Maddie i 2016 (Bilde: FilmMagic, Inc)

Jeg kommer ikke til å sukkerlakke det, sa hun i sin TLC -dokumentar. Ting var ikke bra på en stund der. Jeg følte meg ekstremt skyldig fordi jeg hadde levd livet mitt og prøvd å være denne perfekte jenta hele tiden, og jeg var i ferd med å svikte alle.

Foreldrene hennes innrømmet å ha forbløffet over nyheten, men sto bak henne. For meg tror jeg verden stoppet opp i et par sekunder, sa pappa Jamie, mens mamma Lynne sa: Jeg var redd for henne.

Og fortelle verden ...

Den neste tingen å takle var å fortelle verden, og det ble bestemt at Jamie Lynn ville gi et intervju til magasinet OK, slik at hun kunne fortelle historien sin med egne ord.

Jeg visste at jeg trengte å gi en forklaring til fansen min, og jeg ville at det skulle være med mine ord først. Jeg måtte ta en beslutning som jeg kunne sove med hver kveld, fortalte hun Glamour i 2012.

Jamie ga et eksklusivt intervju til magasinet OK om graviditeten (Bilde: OK! Magasin)

Jeg følte meg ansvarlig for de unge jentene og mødrene som jeg sannsynligvis forvirret og sviktet. Jeg beklager det. Men jeg prøvde ikke å glamorisere ungdomsgraviditet. Jeg hatet da [tabloidene] sa det. Alle får en hånd med kort. Det var mitt valg å spille dem slik jeg spilte dem.

Jeg var allerede opprørt over å måtte fortelle foreldrene mine og Caseys foreldre. Å få verden til å komme ned på en situasjon som allerede påvirket familien min enormt, var vanskelig. Men dette var min situasjon, og jeg gjorde så godt jeg kunne.

Reaksjonen fra Nickelodeon

Alle ville vite hva som ville skje med Zoey 101 etter Jamie Lynns graviditet; kunne showet fortsette når forestillingens stjernemodell ventet?

Jamie har gjort det klart at hun aldri var gravid på settet til Zoey 101 - det skjedde etter at filmingen var pakket inn.

Sanger-låtskriver Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn ble støttet av Nickelodeon (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Det var rykter om at Zoey 101 hadde blitt kansellert som et resultat av graviditeten, men Nickelodeon ga ut en uttalelse som berømmet Jamie Lynns styrke i å dele nyhetene med verden.

'Vi respekterer Jamie Lynn sin beslutning om å ta ansvar i denne sensitive og personlige situasjonen. Vi vet at dette er en veldig vanskelig tid for henne og hennes familie, og vår viktigste bekymring akkurat nå er for Jamie Lynns velvære. '

Forlater Hollywood - og karrieren hennes

Jamie Lynn valgte å trekke seg tilbake fra rampelyset etter graviditetsbomben, og sa at hun ønsket å fokusere på sin ufødte baby og fremtiden.

Det handlet om å ta tid til å reflektere over hva slags fremtid jeg ønsket å skape, fordi jeg brakte et nytt liv til denne verden. Jeg trengte å vokse opp selv, så jeg kunne være kvinnen som datteren min fortjener. Og ikke alt trenger å bli sett eller hørt, fortalte hun Kosmopolitisk .

Jamie Lynn løftet Maddie bort fra rampelyset

Avbildet med Maddie på et Instagram -bilde (Bilde: jamielynnspears/Instagram)

Hun sa at karrieren ikke engang var i tankene hennes, og at hun ikke tenkte på hva hun gikk bort fra; bare at hun gjorde det riktige for henne og hennes ufødte barn.

'Jeg tenkte virkelig ikke på karriere. Det var mer som at jeg skal få et barn, jeg må sette opp et hjem. Jeg må fjerne meg selv, så jeg kan finne ut hvordan jeg kan vokse til å bli moren som dette barnet fortjener. Karrieren var på baklaten. '

Et nytt liv i Mississippi

Etter graviditetssjokket foreslo Jamies daværende kjæreste Casey henne og hun godtok. De begynte et nytt liv sammen i Mississippi, langt borte fra søkelyset i Los Angeles - selv om tabloidene fremdeles fant henne.

Sanger-låtskriver Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn's liv i Mississippi var langt borte fra glansen og glamouren til en rød løper i LA (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

'Jeg bodde ikke midt i LA, jeg ba ikke om denne oppmerksomheten,' sa hun OG Online i 2016.

'Jeg visste at historien min kom til å være noe folk ønsket å vite om, selvfølgelig [tablos] gull. ... Det vanskeligste for meg var å prøve å finne ut hvorfor disse voksne mennene fulgte denne unge jenta rundt som allerede går gjennom så mye midt i blinken. Jeg var så redd allerede, jeg ville ikke ha det ekstra presset. '

Å bli mamma

Maddie Briannn Aldridge ble født 19. juni 2008. Jamie Lynn hadde en naturlig fødsel - til tross for rapporter om en C -seksjon den gangen.

Familie inkludert søster Britney var ved fødselen.

Jamie kysser Maddie i en scene fra hennes TLC -dokumentar (Bilde: TLC)

'Jeg hadde et perfekt svangerskap og en perfekt fødsel. Jeg ble veldig velsignet, sa hun OK etterpå.

'Første gangen jeg så henne, var det surrealistisk. Du kan ikke engang forestille deg det øyeblikket. Hun så bare på meg, og hun gråt virkelig ikke først. Jeg var redd, og så begynte hun å skrike. Det er den beste følelsen i verden. '

Savner det vanlige tenåringslivet

Å bli gravid klokken 16 betydde at Jamie Lynn uunngåelig gikk glipp av noen av de vanlige aktivitetene til en tenåring.

'Jeg ville lyve hvis jeg sa hvis jeg ikke skulle gå glipp av hva vanlige tenåringer gjør, selvfølgelig,' sa hun OG Online i fjor.

'Men jeg trenger ikke medlidenhet med det. Det er en situasjon jeg setter meg selv i og det kalles å være ansvarlig. Du må være voksen, det er ikke mulig å sitte og synes synd på deg selv. '

Jamie har sagt at hun ikke ville forandre tenårene for noe (Bilde: TLC)

Deler seg fra Casey

Jamie Lynns romantikk med barndomsskjæresten Casey varte ikke, og de ble delt i 2010.

Maddie's far var den eneste kjæresten jeg noen gang har hatt, så for meg var det at denne lille jenta fortjener en familie; en mor og en far, 'sa hun i sitt TLC -show.

'Han prøvde å gjøre det riktige, og han ba meg om å gifte seg med ham. Vi var forlovet en stund, men jeg tror jeg skjønte at det å haste inn i noe som ikke var riktig til slutt ville bli verre.

Jamie Lynn Spears deltar i CMT Music Awards 2015

Jamie Lynn deltok på CMT Music Awards i 2015 (Bilde: Jason Merritt/Getty)

Å komme tilbake på jobb bak kulissene

Da Maddie var rundt ett år gammel, bestemte Jamie Lynn seg for å flytte til Nashville for å satse på en countrymusikkkarriere for å gi datteren det beste.

Selv om jeg var ute av søkelyset, jobbet jeg veldig hardt med å lage en flott sangkatalog og sette et virkelig sementert grunnlag for en fremtid for oss, sa hun.

Hver dag var det gitartimer, stemmetimer, bedre meg på håndverket mitt, så jeg kunne være den beste versjonen av meg selv for dette.

Finne kjærligheten igjen

Jamie begynte å date forretningsmannen Jamie Watson i 2010, etter at hun ble skilt fra Casey, og etter et on-off forhold, forseglet de endelig avtalen med et forlovelse i 2013 og et ekteskap året etter.

Maddie var æresgjest.

Jamie Lynn kunngjorde sitt forlovelse i 2013 (Bilde: INSTAGRAM)

Forlovelsesring fra Jamie Lynn Spears

Hun giftet seg med Jamie Watson i 2014 (Bilde: Twitter)

Jamie Lynn Spears bryllupsinstagram

Med ektemannen Jamie og datteren Maddie på bryllupsdagen (Bilde: FoxPeteFox / Instagram)

'Det var uunngåelig at det skulle skje, men det er veldig hyggelig å være kone og å ha en mann, og å virkelig ha den familien. Det hele er offisielt nå, og det føles bare veldig bra, sa hun Smak av landet .

A komme tilbake

Mest kjent for å være en tenåringskomedieskuespillerinne, da Jamie Lynn kom tilbake til rampelyset, var det i en helt annen form: en seriøs countryartist.

svart fredag ​​2019 Storbritannia

Etter å ha brukt flere år på å jobbe bort bak kulissene i Nashville, ga hun ut debutalbumet The Country på sitt eget plateselskap, Sweet Jamie Music, og har fortsatt å opptre på Grand Ole Opry og åpnet for Alabama.

Hennes debutsingel, How Could I Want More, kom inn på topp 30 av Billboard Hot 100 Country Songs.

Instagram

Setter alltid Maddie først

Hun er nå en countrymusikkartist som har lykkes med å gå ut av Britneys skygge, men uansett hvor mye berømmelse som kommer henne, vil hun alltid gjøre Maddie til hennes prioritet nummer én.

'Datteren min holder meg motivert,' fortalte hun Popsugar i fjor, og legger til at målet hennes er å 'sørge' for Maddie og 'sette opp en fremtid som skaper et bedre liv for henne.'

'Jeg setter det å være mor først, og alle som jobber med meg vet dette og vet at jeg må ha en timeplan som fungerer rundt det,' la hun til Tinseltown mamma .

Instagram
Instagram

Flere barn i fremtiden?

Sangeren er lykkelig gift med ektemannen Jamie og har sagt at hun vil utvide familien i fremtiden, men timingen er ikke helt riktig ennå.

«Mannen min vil gjerne ha barn i går. Men for meg tror jeg at det å ha barn også handler om timing, sa hun OG Online .

'Jeg vet at de alltid sier, & apos; Det er ikke riktig tidspunkt å få et barn, vet du. Bare få babyer. & Apos; Men jeg tror akkurat nå at det kanskje er litt egoistisk for meg å få et barn.

Maddie er Jamie Lynns prioritet nummer én (Bilde: TLC)

'Jeg får det travelt. Jeg vil kunne gjøre det samme som det jeg har gjort med Maddie - egentlig bare være mamma en liten stund og ha den tiden til å fokusere på mitt neste barn. Men, ja, vi vil ha flere babyer, selvfølgelig. '

'Hun har et så søtt lite hjerte. Jeg føler at jeg har oppdratt henne med mye ærlighet, men jeg har også oppdratt henne med mye kjærlighet, 'la hun til Mennesker .

'Hun er en veldig glad, fornøyd liten jente, og det er ikke noe mer en forelder kan be om. Det er min mest stolte prestasjon av noe og vil alltid være det. '

Les mer

Jamie Lynn Spears & apos; datterulykke
Maddie's far gir oppdatering Maddie våken og pustet Jamie Lynn Spears & apos; styrke til datteren Hvordan er Jamie Lynn relatert til Britney?

Se Også: