Coronavirus: M&S forbereder seg på å stenge butikker, kansellerer lønnsstigninger og ansetter ansatte igjen

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

M&S sa at de ventet måneder med forstyrrelser(Bilde: LightRocket via Getty Images)



vil smith-scientology

Noen butikker kan stenge midlertidig (Bilde: Daily Post Wales)



Det berømmet også arbeidet deres i urolige tider.

'Vi har en av de mest lojale og engasjerte arbeidsstyrker innen detaljhandel og er veldig takknemlige for den ekstraordinære munterheten og engasjementet de viser i vanskelige tider,' sa selskapet.

M&S kunngjorde også at de gjorde seg klare til å lukke butikker.

'Vi forbereder oss på det beredskap som noen butikker må stenge midlertidig,' sa firmaet.

'Men vår forretningsmodell for å drive parallelle kles- og matvirksomheter og vår strategi for å gå online, inkludert Ocado joint venture, bør gi mer motstandskraft enn noen enkelt sektorvirksomheter.

Marks & Spencer sa også at det ventet at problemene skulle vare i 'minst' tre til fire måneder.

'På dette stadiet antar vi ikke en retur til normal handel om høsten,' sa selskapet.

Les mer

olivia love island naken
koronavirusutbrudd
Live oppdateringer av Coronavirus Tilfeller i Storbritannia og dødstall Er eksamensresultater i år rimelige? Siste nyheter om koronavirus

Men til tross for problemene, var selskapet overbevist om at det ikke bare ville komme seg gjennom krisen, men også komme sterkere ut.

'Selv om det er mange usikkerheter, forventer vi å komme gjennom denne perioden i en styrket konkurranseposisjon,' sa selskapet.

'Vi har en sterk matvirksomhet og kan balansere aktivitet mellom virksomheten vår under det ene M & S -merket. Vi har et velutviklet online-tilbud i Clothing & Home og en eierandel på 50% i Ocado Retail, Storbritannias raskest voksende online spillforhandler. M&S er en sterkt kontantgenererende virksomhet og har tilgang til svært betydelige fasiliteter og likviditet.

'Styret er trygg på transformasjonsprogrammet og tror ikke at den langsiktige verdien av M&S utover det kommende året vil bli påvirket av viruset.'