Chloe Sims 'utrolige plastikkirurgiske make-under som TOWIE-stjernen løser opp fyllstoffene

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Chloe Sims har skrudd klokken tilbake på det skiftende ansiktet og omfavner nå hennes naturlige skjønnhet ved å få fyllstoffene oppløst.



Den 38 år gamle realitystjernen har gjennomgått en dramatisk make-under for å utforske sitt virkelige utseende etter mange års finjusteringer, fra Botox og leppefyllstoffer til to boobjobber, en dobbel brasiliansk rumpeløft og falske finér på tennene.



I desember i fjor reagerte hun med sinne da en følger foreslo at hun skulle ha operert plastikk for å endre ansiktsformen etter at hun delte et tilbakeblikksbilde av seg selv som tenåring.



Hun benektet det sterkt og insisterte på at hun aldri hadde vært under kniven for ansiktet hennes.

Chloe Sims avslørte nylig for fansen at hun hadde fyllstoffene sine oppløst i jakten på et mer naturlig utseende (Bilde: chloe_simsstarship/Instagram)

Chloe Sims

TOWIE -stjernen - avbildet her i 2012 - har ikke lagt skjul på de mange kirurgiske inngrepene hun har hatt tidligere, inkludert to boob -jobber (Bilde: PA)



jeg er en kjendis 2019-tid

'Jeg må bare slette noen kommentarer på mine sosiale medier,' sa hun til kameraet i en Instagram Story.

'Hvor mange ganger kan jeg si at jeg ikke har operert ansiktet mitt?'



'Kirurgi endrer strukturen på beinene i ansiktet ditt.'

Chloe Sims

Chloe Sims avslørte at hun hadde hatt en ganske forandring de siste årene sammenlignet med et gammelt tilbakeblikksbilde (Bilde: @Chloe_Sims/Twitter)

Chloe Sims

Chloe Sims har fastholdt at hun aldri ble operert i ansiktet og bare oppnådde utseendet sitt med fyllstoffer (Bilde: Levert av WENN)

'Jeg har hatt kosmetiske behandlinger, ja, men det er ikke kirurgi.'

Chloe har kontinuerlig nektet for ansiktsoperasjon, inkludert en nesejobb og hakeimplantater, og hevder at ansiktet hennes endrer seg utelukkende på fyllstoffer.

Og nå slutter hun seg til en voksende bevegelse av unge realitystjerner som vender ryggen til det falske Barbie -utseendet og i stedet velger å omfavne sin naturlige skjønnhet.

Det ser ut til at Chloe nå streber etter et mye mer naturlig utseende (Bilde: Instagram)

Chloe Sims throwback

Essex -bomben har delt en rekke flotte throwback -snaps gjennom årene (Bilde: chloe_simsstarship/Instagram)

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

michael fabricant uten parykk

Du kan registrere deg her.

Chloe, sammen med Molly-Mae Hague, har valgt å oppløse fyllstoffene sine slik at hun kan forholde seg til måten hun skal se ut på.

Tidligere denne måneden avslørte moren til en før og etter snap etter prosedyren for å få fyllstoffene fjernet. I tillegg til å uttrykke sin glede ved å gå mer naturlig, fortalte hun også fansen at det var viktig å være åpen om

'Så jeg bestemte meg for å fjerne fyllstoffene mine ... det første bildet er før, det andre er uten fyllstoff og det tredje er mitt mer naturlige utseende ...' fortalte hun sine følgere.

Chloe Sims

Moren til en har også nylig slått mot kritikere som har antydet at hun skal opereres i ansiktet (Bilde: chloe_simsstarship/Instagram)

Chloe Sims

Chloe Sims innrømmet at hun tidligere har hatt flere kosmetiske behandlinger i ansiktet, men velger nå et mer subtilt utseende (Bilde: Instagram)

Hun la til: 'Jeg er veldig glad for at jeg har tonet ned alt, og som du vet synes jeg det er viktig å være ærlig med ting som dette. Det er mitt personlige valg, og det får meg til å føle meg trygg.

Chloe ble deretter sminkefri da hun gjorde en sminkedemo med sine følgere, og viste frem resultatene av at hun fikk fyllstoffene oppløst.

TOWIE -stjernen har sluttet seg til en voksende liste over kjendiser som har bestemt seg for å droppe sine forbedrede funksjoner ved å velge mer subtile og naturlige behandlinger.

Chloe avduket den siste prosessen med å få fyllstoffene sine oppløst med fansen

Chloe avduket den siste prosessen med å få fyllstoffene sine oppløst med fansen (Bilde: Instagram)

Chloe Sims og datter

Chloe - avbildet med datteren Madison - sa at hun var veldig fornøyd etter å ha tonet ned fyllstoffene (Bilde: chloe_simsstarship/Instagram)

Med TOWIE -stjernen Gemma Collins hevder å ha oppløst alt Botox og fyllstoff, og uttrykte nylig bekymring for hvilken innflytelse slike skjønnhetsforventninger har på yngre jenter.

Hun fortalte tidligere Solen : 'Jeg har prøvd Botox og filler, og jeg fikk alt oppløst. Jeg tåler det ikke. Jeg så på meg selv og tenkte at jeg bare ikke ser ut som meg lenger.

'Dagens unge jenter, alle disse leppene, det er bare litt for mye. Folk tror det er normen nå, og det er det ikke. Vi må forbli naturlige. Folk må slutte å rote med ansiktene sine! '

Andre stjerner som sa at de har droppet fyllstoffet var Megan McKenna, Molly-Mae Hague og Kylie Jenner.