De billigste stedene i London for å bestille et hotellrom - og bydelene belaster deg DOBBELT

London Hoteller

Horoskopet Ditt For I Morgen

London fra luften

Hoteller i Øst -London gir høyere kvalitet og rimeligere, sammenlignet med den kostbare byen London(Bilde: Barcroft)



Storbritannias kostbare hovedstad treffer ikke bare taket når det gjelder leie og reiser, men også hotellpriser - med de store ledende bydelene som lader skyhøye for turister etter et glimt av byens ikoniske severdigheter.



Hoteller sammenligning nettsted Trivago har avslørt bydelene i Storbritannias travle by som krever ekstreme priser for å sove i natt - og byene bare 5 minutter & apos; utenfor byen som vil spare deg for halv pris.



Trivago analyserte hotelldata fra ni av Londons sentrale bydeler for å avsløre de beste og rimeligste stedene å bo - mens millioner av besøkende fra hele verden forbereder seg på å besøke hovedstadens gater for shopping og sightseeing i sommer.

Med et gjennomsnitt på £ 220 per natt er den dyreste bydelen ganske overraskende London City - hjemmet til Hilton Doubletree og M av Montcalm Shoreditch , mens Westminster - hjemmet til Big Ben og parlamentet - er den mest populære bydelen for besøkende.

terry wogan dødsårsak

Med et gjennomsnitt på 204 pund per natt, er Westminster hjemsted for en rekke eksklusive luksushoteller - inkludert The Royal Horseguards , London Marriott -hotell og Rubens på slottet .



I mellomtiden finner du de billigste hotellprisene i utkanten av London - langt øst i Newham (gjennomsnittlig £ 99 per natt) eller langt vest i Hammersmith og Fulham ( se de 10 beste hotellene her ) - mindre enn 5 minutter & apos; busstur fra hjertet av Chelsea, for £ 114 per natt.

Men hvilke hoteller vurderer de beste?

De best rangerte hotellene finnes i City of London, med et gjennomsnitt på 86,24 på trivago Rating Index .



Neste er bydelen Southwark, med en gjennomsnittlig vurdering på 82,58.

I mellomtiden finner du de dårligst rangerte hotellene i Westminster (gjennomsnitt på 75,21) og Hammersmith og Fulham (73,18). Generelt har bydeler øst i London en bedre gjennomsnittlig hotellrangering enn bydeler vest i London.

Trivago Communications UK & Ireland manager Denise Bartlett sier: 'Det kan være skremmende å bestemme hvor man skal bo i en by som er så stor og segmentert som London, men ved å dele byen inn i bydeler fant vi klart definerte forskjeller mellom hvert nabolag.

'Beliggenhet er en nøkkelfaktor, med de dyreste nabolagene i sentrum, vestlige og sørlige bydeler og billigere nabolag i nord, øst og i utkanten.

'Det er også klare forskjeller når det gjelder gjennomsnittlig hotellrangering, med nabolag i Øst -London med høyere hotellrangeringer enn nabolag i Vest -London.

Så hva er det billigste stedet å bo?

Hvis du besøker London i år, og vurderer verdi over avstand, er det beste stedet å bestille overnatting i fjerne øst, like utenfor byen, hvor hotellene i gjennomsnitt er rundt £ 99 per natt, og kvalitetsvurderinger er på deres høyeste.

Du kan se hotell med beste verdi i East London her .

Alternativt kan du dra langt vestover Hammersmith og Fulham - som også er mindre enn 10 minutter & apos; busstur fra hjertet av Chelsea, for £ 114 per natt.

Les mer: 10 beste billige hoteller i London

Les mer

Hvordan spare på reisekostnader i London
Billige reisebilletter Virgin Trains hacks Bestillingstips Fakta om nettverkskort

11 tilbringe hemmeligheter for å finne et billig hotell i London

1. Bruk sammenligningsnettsteder

(Bilde: i-escape.com)

Før du logger på den stiplede linjen, må du kontrollere at du har fått den billigste prisen på oppholdet ditt.

Nettsteder liker ReiseSupermarked og Trivago er eksperter på dette, og vil lete gjennom hundrevis av nettsteder og millioner av tilbud for å gi deg en oversikt over de beste prisene basert på reisemålet og stedet.

Men husk alltid å sammenligne på tvers av sammenligningsnettsteder, ettersom noen kanskje ikke dekker spesifikke kjeder eller merker.

2. Vurder et Top Secret Hotel

Mange fire- og femstjerners hoteller liker å være anonyme når de tilbyr rabatter og kjører 'hemmelige' avtaler for sine mystiske hotellrom, noe som betyr at du kan få en god pris, men du vil ikke vite hvor du skal bo før natten før du ankommer.

Lastminute.com er kjent for dette, med sine & apos; Topphemmelige hoteller & apos; booking system .

LateRooms.com har også et hemmelig system, skriv inn ‘Hemmelig hotell’ på nettstedet deres, og det vil hente frem en rekke hoteller på destinasjonen din.

Les mer

Finn et reisekupp
Cruisetilbud Gangbare byer Skiferie Byferie tilbud

3. Test nye hoteller gratis

(Bilde: Getty)

gloria grahame peter turner

Hvis du er glad for å spille marsvin, er nye hoteller alltid på utkikk etter klientell - som deg, for å teste ut og gi tilbakemelding på rommene sine.

Nettsteder liker Hotel News Resource vil flagge opp nye arenaer, og du kan ringe for å spørre om rabatt eller potensielt gratis opphold.

4. Bli med i lojalitetspoengordninger

Hilton Honours og Marriott Rewards tilby lojalitetsordninger - og hvis du reiser mye, spesielt med jobb, er det absolutt verdt å melde seg på.

Poeng og lojalitetsordninger tilbyr gratis rom (når du har akkumulert nok), spesialtilbud (som gratis frokost) og rabatter på bestemte tider av året, som bursdagen din.

5. Vurder å leie et fornyet universitetsrom

I de siste årene har det vært en økning i universiteter som offentlig leier rom utenom termin, og rom starter på rundt £ 37 per natt i Storbritannia og Europa.

Utleie nettsted Universitetsrom forny haller og soverom rundt om i landet, og forvandle dem fra koselige studentboliger til fargerike, romslige rom og studioer for publikum å leie ut rundt viktige ferietider som påske og hele sommeren.

Rom i London sentrum starter fra £ 37,50 per natt. Du kan til og med bo på Christ Church i Oxford og spise i Hogwarts Grand Hall fra £ 50 per natt.

Les mer

Feriebookingshemmeligheter
TripAdvisor hacks Slå rip-off flyplasstransport Den beste tiden å bestille Finn billige flyreiser

6. Den tidlige fuglen fanger ormen

Skal du på en konsert, festival, konferanse eller et populært arrangement? Reserver på forhånd. Det er grunnleggende økonomi - jo høyere etterspørsel jo høyere pris.

Så hvis du er på vei et sted alle andre også er på vei, er det bedre å komme inn tidlig hvis du vil ha det beste tilbudet. Du vil også unngå den fryktede meldingen 'Ingen tilgjengelighet' fra favoritthotellet ditt.

7. Kom deg på smarttelefonen

(Bilde: Getty)

Vær teknisk kunnskapsrik om booking.

LateRooms.com har 'bare app' -avtaler, og brukerne kan få mellom 10 og 40% avslag i siste liten.

Tripadvisor har også en praktisk & apos; bargain hotels finder & apos; med 25 av de rimeligste rommene på ditt valgte reisemål. Se vår guide til Tripadvsior for mer.

8. Sett deg på bussen

(Bilde: PA)

billige steder å besøke Storbritannia

Glade reisende bør alltid vurdere hoteller i nabobyer og byer til deres valgte sted hvis en stor begivenhet betyr at det er få rom (eller veldig dyrt).

9. Vurder et herberge

Ryggsekkturister vet altfor godt hvor mye et vandrerhjem kan spare deg for på reisen din - du kan få et rom for rundt £ 20 per natt.

Ulempen er at du kanskje må dele med fremmede - så hold eiendelene dine nære (unngå å reise med noe som er for verdifullt) og vær sosial - å bli kjent med rommet ditt vil spare deg for en formue i stress.

Hvordan finne et vandrerhjem: Reisefirmaer liker Hostel World og Vandrerhjem Bookers er et godt og trygt sted å starte.

10. London -rom fra £ 30 per natt på Premier Inn

Hvis du er ute etter et billig opphold i London, Premier Inn har nylig åpnet 10 nye London -hoteller, og prisene starter på £ 30 per natt.

Ta en titt på våre toppvalg nedenfor:

For mer overnatting i hovedstaden, se vår billige London hotellguide.

Les mer

Ferieideer i Storbritannia
Rimelige britiske destinasjoner Beste britiske ferieparker De beste sandstrendene i Storbritannia Beste turferiedestinasjoner

11. £ 29 Travelodge -rom

Travelodge arrangerer jevnlig store tilbud på hotellrom - med halv pris (£ 29) salg rundt fire ganger i året - for det meste i høysesongene - og et gratis opphold i januar for å slå nyttårsbluesen.

Denne uken har hotellkjeden redusert 1,5 millioner rom på landsbasis til £ 35 eller mindre, når du bestiller for å bli før 31. desember 2016.

For å bestille rommet ditt på £ 29, besøk: www.travelodge.co.uk .

Se Også: