Den billigste energiavtalen i Storbritannia stiger 100 pund på bare 6 måneder - hvordan du fremdeles kan spare før vårprisstigninger

Energiregninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Energiprisene er stadig oppe



Den billigste energiavtalen på markedet har økt med £ 100 på bare seks måneder, mens den gjennomsnittlige kostnaden for standard variable tariffer også har steget, til tross for at den allerede er smertefullt dyr.



Som kunder blir advart om å fikse en avtale nå for å beskytte mot prisstigninger på våren, sammenligning nettsted uSwitch.com har avslørt at kostnadene har økt 14% siden juli i fjor - og enda mer på tvers av de seks store selskapene.



Den billigste energiavtalen på markedet i juli 2016 var IRESAs Flex 1 -tariff, som kostet £ 734 per år. I dag er den billigste avtalen IRESAs Flex 4 -tariff som i gjennomsnitt koster 834 pund i året.

I mellomtiden har fem av de seks store energileverandørene hevet prisen på de billigste prisene med gjennomsnittlig 16% eller 135 pund siden september.

Den billigste avtalen som tilbys fra E.ON har økt mest betydelig med svimlende 26%, fra en pris på 760 pund per år tilgjengelig i september 2016 til en pris på 959 pund i dag.



Dette etterfølges av SSE, hvis billigste faste avtale var £ 782 i september og er nå £ 970.

Til sammenligning har små og mellomstore energileverandører økt standard variable tariffer med gjennomsnittlig 9% - eller £ 87 - siden oktober.



Disse leverandørene inkluderer Co-operative Energy, Ecotricity, Octopus Energy, Flow, So Energy, Bulb, OVO, LoCo2, Bristol Energy, Places for People og Avro.

Eon, har økt standardtariffen mest med svimlende 26%, fra en pris på 760 pund i året tilgjengelig i september 2016 til en pris på 959 pund i dag.

Dette etterfølges av SSE, hvis billigste faste avtale var £ 782 i september og er nå £ 970.

Hvorfor stiger energiregningene mine?

En energiregning

Kunder kan slå grådige firmaer ved å spille dem i sitt eget spill (Bilde: PA)

Prisstigninger får skylden på de økende engroskostnadene for energi, som i fjor sommer begynte å klatre med den raskeste hastigheten på mange år.

Forbrukermesterne på uSwitch.com oppfordrer alle forbrukere til å holde seg et skritt foran energileverandøren ved å bytte til en fast avtale som vil beskytte dem mot sjokk i energiregninger i løpet av det kommende året.

Emma Bush, uSwitch.com energiekspert, sa: 'Forbrukerne har stått overfor stigende energipriser i flere måneder, men i 2017 kan regningene stige ytterligere.

'Kostnaden for både standard og faste avtaler fortsetter å stige, og pusten fra noen leverandørers prisfrysing vil snart ta slutt. Hvis du er bekymret for en skyhøy regning, kan du iverksette tiltak nå og bytte til å spare opptil £ 618.

'Å bytte til en fast avtale vil hjelpe forbrukerne å være et skritt foran energileverandøren - men bare hvis de handler nå. Hvert hjem bør ta noen minutter å sjekke at de har den beste avtalen og bytte til en billig fast avtale før de forsvinner.

Hva er forskjellen mellom en fast tariff og en standard tariff?

Faste tariffer, som navnet antyder, fikser prisen du betaler for gassen og strømmen du bruker. De er også generelt de billigste tilbudene rundt.

Når disse planene er over, blir kundene automatisk byttet til en standardtariff - og disse er de dyreste i markedet.

Hvordan kan jeg slå prisøkninger?

Ikke kast pengene dine (Bilde: PA)

Hvis du ikke kan huske sist du byttet energiavtale, kan du ha en dyr standardtariff. Disse planene kan koste den gjennomsnittlige husstanden mer enn 1000 pund i året.

Med en forskjell på £ 143 mellom den gjennomsnittlige store seks billigste avtalen og den billigste faste avtalen på markedet, er det betydelige besparelser å gjøre ved å shoppe rundt.

Den enkleste måten å bytte leverandør på

  1. Gå over til et prissammenligningsside som MoneySupermarket eller GoCompare og se hvilke tilbud som er tilgjengelige i ditt område. Vi har også skissert de beste energiavtalene akkurat nå nedenfor.

  2. Skriv inn postnummeret ditt

  3. Skriv inn bruksinformasjonen din - For de mest nøyaktige sammenligningsresultatene må du også angi forbruksdetaljene til husstanden din. Du kan få dem av din siste energiregning.

  4. Når du har valgt din nye energileverandør og plan, bekrefter du byttet ved å oppgi full adresse og bankinformasjon (hvis du har valgt en direkte belastningsplan, som vanligvis er den billigste).

Og hvis du ikke engang kan plage det, kan du registrere deg som service som vår egen NEWSAM Big Switch og vi vil gjøre alt arbeidet for deg.

Billigste & apos; store 6 & apos; energitakster i januar

Kilde: uSwitch

Her er koblingene til disse tariffene hvis du vil finne ut mer:

  1. E.ON Saver Fixed 1 Year v5 : £ 959 per år gjennomsnittlig kostnad

  2. npower Online Price Fix februar 2018 : £ 971 per år gjennomsnittlig kostnad

  3. EDF Blue+Prisbeskyttelse januar 2018 : £ 967 per år gjennomsnittlig kostnad

  4. SSE SSE 1 år Fast v9 : £ 970 per år gjennomsnittlig kostnad

  5. Scottish Power Online Fixed Saver March : £ 952 per år gjennomsnittlig kostnad

  6. Britisk gass : £ 1044 per år gjennomsnittlig kostnad

Billigste små og mellomstore energitakster i januar

Kilde: uSwitch

Her er koblingene til disse tariffene hvis du vil finne ut mer:

  1. Iresa Flex4 12 måneders fast direkte belastning : £ 833 per år gjennomsnittlig kostnad

  2. Co-op Online februar 2018 : £ 876 per år gjennomsnittlig kostnad

  3. ToTo Energy Gå med strømmen : £ 880 per år gjennomsnittlig kostnad

  4. Økonomi Energi Økonomi Energi Direkte Saver 2017 (v2) : £ 970 per år gjennomsnittlig kostnad

  5. Avro Energy Enkel og kunnskapsrik : £ 952 per år gjennomsnittlig kostnad

  6. Påvirker energi løst til februar 2018 : £ 1044 per år gjennomsnittlig kostnad

Tips for å spare penger for å kutte regningene dine

Skru ned termostaten

Skru ned termostaten (Bilde: Getty)

holly willoughby baby belle bilder
  1. Ikke blokker radiatorer - Unngå å sette sofaen foran radiatoren, da den vil absorbere mye varme, slik at den ikke kan varme opp resten av huset.

  2. Slipp tørketrommelen - Å bruke tørketrommelen i bare 24 minutter bruker 1 kWh elektrisitet, noe som betyr at det er et av de mest energiforbrukende apparatene når det gjelder vask og rengjøring.

  3. Vask klær på lavere temperatur - Hvis du senker temperaturen på vaskemaskinen, kan du spare strøm, så neste gang du gjør en vanlig vask, slipper du den et hakk.

  4. Bruk oppvaskmaskinen - Å bruke oppvaskmaskinen kan være mer energieffektivt enn å vaske for hånd. Bare sørg for at oppvaskmaskinen er fullastet før du tar den på.

  5. Begrens dusjen til under 10 minutter - I stedet for å tilbringe timer i dusjen, bruk en timer for å holde dusjene korte og skarpe.

  6. Koble fra enheter - Det kan høres ut som et problem, men du kan spare penger ved å koble fra TV -en, rettetang, spillkonsoller og andre enheter på strømnettet, i stedet for å la dem stå i standby.

  7. Bruk vannkokeren til å koke vann når du lager mat - Når du lager pasta eller ris, bruk vannkokeren til å koke vann i stedet for å varme en panne på komfyren. Når du lager en kopp te eller kaffe, må du bare koke vannet du trenger.

  8. Bruk av mikrobølgeovn - Når det er mulig, lag mat i mikrobølgeovnen, i stedet for i en elektrisk ovn. Ifølge mikrobølgeeksperter kan mikrobølgeovn som en potet i 10 minutter i stedet for å lage mat i en time spare rundt 2,50 pund i uken.

  9. Installer energibesparende lyspærer - Energisparende lyspærer varer 10 ganger lenger enn vanlige pærer og kan spare rundt £ 50 i løpet av levetiden til pæren, ifølge Energisparende tillit .

  10. Kjøp film - Vi mener statisk film - det koster bare £ 5,99 i Lidl og kan tydeligvis spare deg for mer enn £ 100 på vintervarmeregninger.

  11. Forsegl dørene dine - Slått trekk-eksklusive skum eller gummitape rundt dørene dine og andre sprekker der trekket kommer inn. Du kan kjøpe det på Wickes , B&Q og Hjemmebase for rundt £ 5.

Les mer

Få et bedre tilbud på energi
Beste automatiske energibytte tjenester Grunn for energipris forklart Raske triks som kan spare deg for £ 342 Storbritannias verste energiselskap

Se Også: