Lidl -filmene på £ 6,99 som kan spare deg for £ 100 om vinteren

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tall fra energihjelp vis at siden vinterværet kommer, bruker vi 17 millioner pund mer på oppvarming av hjemmene våre.



I en tid der budsjettene fortsatt er på vei fra jul og lønningsdagen er langt borte, virker alt du kan gjøre for å få det ned, som en god plan - men kan noe så enkelt som film for vinduer virkelig hjelpe?



lowri turner tvillinger født 2013

Lidl mener det. Det er avtagbar, gjennomsiktig statisk film - tilgjengelig i butikkene neste uke - tilbyr å slå mer enn £ 100 av varmeregningene dine.



Det er ikke det eneste selskapet som tilbyr denne typen produkter - med Wickes og Hjemmebase selger også film for vinduer med lignende varmebeholdende egenskaper.

Tanken er at filmen fungerer som et ekstra varmebestandig lag-å gjøre vinduer av en-vinduer til doble og doble vinduer til tre-glass.

Og det ser ut til å fungere. Anmeldere roser en enorm endring i romtemperatur, en stor forskjell i varmenivåer og sier at det hjalp 'å holde hjemmet mitt varmt selv om det er veldig kaldt'.



Installasjonen tar omtrent 10 minutter, og det er det mange guider på YouTube for å hjelpe deg med å installere den.

Men det er langt fra den eneste raske og rimelige måten å spare energi på i vinter.



Her er 3 flere billige og effektive måter å spare energi når temperaturen synker:

1. Tett dørene dine

Bare sleng trekk-eksklusive skum eller gummitape rundt dørene dine og andre sprekker der trekket kommer inn. Du kan kjøpe det på Wickes , B&Q og Hjemmebase - igjen, det burde ikke koste mer enn £ 5.

2. Si & apos; gardiner & apos; til kaldt

Mer lys, mindre varme

Heng gardiner foran vinduer, dører og ubrukte peiser - for en fullstendig liste over trekkfulle hjørner klikk her . Du kan kjøpe brukte gardiner for et par kroner i en veldedighetsbutikk. Jo tyngre materialet er, desto bedre.

bbc tegnspråkpresentanter

3. Fyll inn gulvbordene

Hvis du har gamle gulvbrett, kan du eliminere sprekker med fyllstoff. StopGaps og DraughtEx er diskrete seler som du kan stikke på plass med et kredittkort.

Men hvis du har et budsjett, kan du fylle hullene med papirmaskin eller en blanding av sagflis og PVA -lim. Bland inn en beis, og det er mindre sannsynlig at utleier merker det. Les mer om hver metode her .

Les mer

Få et bedre tilbud på energi
Beste automatiske energibytte tjenester Grunn for energipris forklart Raske triks som kan spare deg for £ 342 Storbritannias verste energiselskap

Se Også: