Charlotte Crosby 'har ikke tilgitt' Gaz Beadle etter at han forlot henne under ektopisk graviditet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Charlotte Crosby har åpnet opp om samlivsbruddet med Gaz Beadle og innrømmet at hun ikke har tilgitt ham.



Geordie Shore-stjernen, 30, led av en ektopisk graviditet mens hennes tidligere medstjerne og eks Gaz var borte og filmet Ex On The Beach i 2016.



burnley vs arsenal tv

Under innspillingen sov Gaz med Jemma Lucy og deltok i en trekant med noen andre rollebesetninger.



Da hun snakket på sin egen podcast Values ​​And Vibrators med Charlotte Crosby, ble reality -tv -stjernen følelsesladet og sa at hun virkelig ønsket at Gaz skulle være der for henne, men ville ikke spørre ham.

Hun sa: 'Jeg vil si det nå, det høres så rart ut å si dette, for det er som en galskap å snakke om alt han gjorde og hvordan han håndterte hele situasjonen.

Charlotte Crosby har følelsesmessig snakket om ektopisk graviditet

Charlotte Crosby har følelsesmessig snakket om ektopisk graviditet (Bilde: INSTAGRAM)



'Jeg vet ikke engang hvordan jeg kan si dette. Jeg har ikke tilgitt ham, men det er sånn det er, og jeg har ikke nag til ham lenger. '

'Tydeligvis nå, fem år senere, har vi snakket et par ganger,' fortsatte hun.



'Så dumt det høres ut, ville det være hyggelig å være venner sannsynligvis igjen.'

jean jacques burnel partner
Hun sa at hun fremdeles ikke har tilgitt eksen Gaz Beadle

Hun sa at hun fremdeles ikke har tilgitt eksen Gaz Beadle (Bilde: FameFlynet.uk.com)

Gaz sov med Jemma Lucy og deltok i en trekant med noen andre medspillere på Ex On The Beach (Bilde: MTV)

Charlotte avslørte at Gaz fortalte henne at ingenting hadde skjedd i serien, men hun fant ut sannheten da den ble sendt på TV.

Hun forklarte 'I bakhodet mitt, og jeg tror at hver jente vil vite dette, du vil ikke fortelle dem at de skal komme hjem ... men du vil at de skal være der, men du vil at de skal gjøre det de gjør egen rygg.

'Du vil at de skal være som om jeg må forlate dette showet nå, jeg vil gå på den første flyturen hjem og være ved siden av jenta som jeg tilsynelatende bryr meg så mye om ... men det skjedde bare aldri.

Charlotte forklarte at hun syntes hun hadde en dårlig periode med smertefulle kramper og blødninger

Charlotte forklarte at hun syntes hun hadde en dårlig periode med smertefulle kramper og blødninger (Bilde: charlottegshore/Instagram)

'Han fortsatte å filme, og vi snakket annenhver dag i telefon, og han insisterte på at det var fantastisk, ingenting har skjedd med noen jenter.

'Og det var åpenbart en løgn, for da det kom på TV kort tid etterpå ... trenger jeg egentlig ikke si noe mer enn det.'

Hun fortsatte: 'Jeg led mye. Jeg mistet organene mine, jeg var på sykehus og jeg døde nesten, og jeg liker liksom ikke at du kommer over det, men du begynner å føle at alt føles litt bedre.

wolves vs chelsea tv

Hun sa at de har snakket igjen (Bilde: GETTY)

'Du vet, det skjedde, du går videre, og så kommer det TV -programmet, og tydeligvis, til slutt, da han var ute og filmet, sluttet vi bare å snakke, telefonsamtalene stoppet og det var det virkelig.'

En ektopisk graviditet er når fosteret utvikler seg utenfor livmoren, noe som kan være dødelig.

Charlotte forklarte at hun syntes hun hadde en dårlig periode med smertefulle kramper og blødninger, men legen fortalte at hun kunne ha dødd hvis hun forlot det lenger for å gå til sykehuset.

*Miscarriage Association (01924200799) miscarrieassociation.org.uk støtter kvinner som er rammet av spontanabort, ektopiske og molære graviditeter. Hvis du er bekymret for en du er glad i, kan du også ringe hjelpelinjen som er bemannet mandag til fredag, kl. 9-16. info@miscarriageassociation.org.uk

Se Også: