CES 2017: Rare og fantastiske dingser fra verdens største teknologimesse

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fra TV som ruller opp som en avis til kjøleskap som advarer deg når du går tom for melk , CES i Las Vegas er fødestedet til noen av verdens mest rare og fantastiske dingser.



De årlig teknologiutstilling tiltrekker seg mer enn 150 000 mennesker, og trekker selskaper og produkter fra hele verden for å vise frem deres nyeste kreasjoner.



Dette året ser ikke ut til å være noe unntak, med en hårbørste som overvåker kvaliteten på håret ditt , et skjerf som registrerer luftforurensning, og en seng som justerer posisjonen din for å hindre deg i å snorke blant produktene som vises på utstillingen.



Her er noen av de mest iøynefallende produktene vi har sett så langt:

Tilkoblet hårbørste

L'Oreal tilkoblet hårbørste

(Bilde: L'Oreal)

Resultatet av et samarbeid mellom hårpleiegiganten Kerastase, teknologigiganten Withings og L'Oreals Research and Innovation Technology Incubator, hevder Hair Coach å være verdens første smarte hårbørste.



Den bruker en rekke sensorer for å oppdage hårskader og gi tilbakemelding til brukere om hvordan de kan beskytte håret bedre, inkludert endringer i børsteteknikken.

Skjerf mot forurensning

Wair anti-forurensning skjerf

Rettet mot syklister, Wair anti-forurensningsskjerf med en innebygd filtreringsmaske som hevder å beskytte brukeren mot de viktigste giftige komponentene av luftforurensning i byen.



alessandra-ambrosio naken

Skjerfet måler kontinuerlig kvaliteten på omgivelsesluften og sender et varsel til brukerens smarttelefon når de kommer inn i et forurenset område, og ber dem om å bruke skjerfet til å dekke til nesen og munnen.

Vibrerende shorts

Spinali Design vibrerende shorts

(Bilde: Spinal)

Spinali Design-shortsen inneholder to vibrerende sensorer på beltet, som kobles til brukerens smarttelefon via Bluetooth og hjelper dem å navigere gjennom urbane miljøer ved å surre når de trenger å svinge til høyre eller venstre.

Shortsen surrer også for å fortelle brukeren om de har en innkommende tekstmelding eller et anrop, noe som fjerner behovet for å fortsette å sjekke smarttelefonen.

Smart stokk

Laget av det franske selskapet Dring, denne smarte stokken for eldre er designet for å lære brukerens vaner og oppdage enhver uvanlig aktivitet, som å falle over.

Den kan da automatisk varsle omsorgspersoner og familie, uten noen handling fra brukeren, og dele posisjonen deres over tekst eller e-post.

Smart seng

Sleep Number 360 Smart Bed

Sleep Number 360 smartsengen er designet for å holde deg komfortabel ved å føle bevegelsene dine og justere posisjonen din automatisk for å holde deg i ro.

Den fungerer selv når det er to personer i sengen, kan varme føttene dine for å hjelpe deg med å sovne raskere, og til og med heve hodet for å slutte å snorke.

Virtual reality sko

Cerevo VR sko

Taclim VR-skoene er utviklet av det japanske firmaet Cerevo, og lar deg bruke føttene til å samhandle med det du ser i virtuell virkelighet.

Skoene gir haptisk tilbakemelding og vibrasjoner til brukeren for å gi dem en følelse av å gå på de virtuelle overflatene de ser foran seg.

Hyperdress

Hyperdress

En annen utvidelse til et virtual reality-hodesett, Hypersuit er en bærbar simulator fra det franske firmaet THEORY som gir brukeren inntrykk av at de har vinger eller kan fly som en superhelt.

Beregnet for underholdnings- og spillformål ligger brukere på en bevegelig eksoskjelettplattform og bruker armene for å kontrollere 'fluktretningen', mens en vifte blåser i ansiktet deres for å fullføre illusjonen.

er venner som forlater netflix uk

Leviterende høyttaler

(Bilde: Internett ukjent)

LGs PJ9-høyttaler fungerer ved hjelp av kraftige elektromagneter plassert inne i den medfølgende 'Levitation Station', som holder høyttaleren suspendert i opptil 10 timer om gangen.

Når batteriet begynner å bli lavt, går høyttaleren automatisk ned til Levitation Station og begynner å lade trådløst uten innblanding fra lytteren og uten avbrudd i musikken.

Hårveksthjelm

(Bilde: Apira Science)

Hårvekstsystemet iGrow fra Apira Science er en hjelm som sprenger hodebunnen din med en kombinasjon av røde lasere og lysdioder, i et forsøk på å stimulere hårveksten.

Selskapet hevder at laserne gir energi og stimulerer aktiviteten i de hårvoksende celleveggene, noe som resulterer i en tilbakevending til den normale funksjonen til hårsekkene.

Kjøleskap kamera

Smarter Fridge Cam er et lite fjernkamera som sitter inne i kjøleskapet ditt og tar et øyeblikksbilde av innholdet hver gang du lukker døren, som du kan se på smarttelefonen.

Fridge Cam er også i stand til å skanne og identifisere strekkoder på mat, spore utløpsdatoer og varsle brukere når mat må spises eller kastes.

Robot med personlighet

Beskrevet som en 'robot med personlighet', er Olly en smarthushub som bruker maskinlæring for å utvikle seg mens du snakker til den hver dag.

Enheten er også i stand til å lære og identifisere forskjellige medlemmer av en familie og skreddersy seg til hver av dem og deres sannsynlige kommandoer.

danielle lloyd sextape
Høydepunkter fra CES 2017
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: