Er venner i ferd med å forlate Netflix Storbritannia? Amerikanske brukere er klar til å si farvel

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du er en fan av venner, kan du ha vært bekymret for rykter om at sitcom forlater Netflix.



Det ble kunngjort tidligere i år at i USA mister Netflix venner da Warner Bros Studios trekker serien for å plassere den på den nye streamingplattformen HBO Max.



Det er riktig, i USA vinker alle 236 episoder av hit -sitcom som gjorde at Jennifer Aniston og Courtney Cox husstandsnavn var farvel til Netflix USA.



I dag er både den siste dagen i 2019 og den siste dagen sitcom vil være på den amerikanske versjonen av strømmetjenesten.

Netflix US skrev på Twitter etter kunngjøringen: 'The One Where We Have To Say Goodbye'.

'Vi beklager at Friends går til Warners streamingtjeneste i begynnelsen av 2020 (i USA). Takk for minnene, gjengen. '



Robert Greenblatt, styreleder, WarnerMedia Entertainment og Direct-To-Consumer, sa i en pressemelding den gangen: HBO Max vil samle de forskjellige rikdommene i WarnerMedia for å lage programmering og brukeropplevelser som ikke er sett før i en streamingplattform.

'HBOs programmering i verdensklasse går foran, hvis kvalitet vil være det ledende prinsippet for vårt nye utvalg av Max Originals, våre spennende oppkjøp og de aller beste av Warner Bros.-bibliotekene, og starter med fenomenet' Friends & apos ' ;. '



(Bilde: Warner Bros)

Britiske fans trenger imidlertid ikke å bekymre seg, ettersom Netflix Storbritannia og Irland har forsikret oss om at gjengen ikke kommer noen vei.

De twitret som svar til en bekymret fan: 'The One Where Friends is Going Nowhere, Don't Worry'

Det kan være et tap for streaminggiganten i USA, men de skal ikke bekymre seg for mye, spesielt med tanke på den rekordstore suksessen til sci-fi-serien Stranger Things tidligere i år.

Imidlertid var en serie som ikke var så stor som håpet den tredje sesongen av det prestisjetunge kongedramaet The Crown.

Friends sesong 1 til 10 er for øyeblikket tilgjengelig på britiske Netflix.

Er du glad for at Friends henger med? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: