Celebrity Big Brother 2014 Fredagsinnhenting: 5 ting du trenger å vite om dag 7-showet

Tv -Omtaler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Første Live Eviction

Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne

Velkommen til din Celebrity Big Brother daglige innhenting, der vi kjører ned de fem viktigste* tingene som skjedde på showet for utkastelse, i tilfelle du dro til puben/ ble fanget i en syklus med venner som gjentar at du bare ikke kunne ikke (stor) pause.



*Løs bruk av begrepet



5. Ollie Locke liker Sam Faiers!

Ollie tror ikke hun ville være interessert i ham, selv om vi ikke vet hvorfor fordi han er latterlig nydelig og pen på en måte som er litt Joey Essex-y nå kommer vi til å tenke på det og ... ÅH GUD DE KUNNE GJØRE EN LAGT I CHELSEA/ TOWIE CROSSOVER! Det ville bli vist på BBC One så ingen ble opprørt, og kunne bli filmet et sted mellom de to, kanskje rundt Liverpool Street stasjon?



4. Det var Linda Nolan mot Jim Davidson, del 657

Jim hadde et par drinker, og de hadde en klassisk Linda v Jim innkjøring-det vil si at det kom fra ingensteds og ingen visste hva som foregikk. Linda dro til dagbokrommet for å fortelle Big Brother at hun hadde rett om ham, han ER slem, og Jim sa at han heller ville plassere en viss del av kroppen hans et sted som var litt mer ubehagelig enn å legge den delen av kroppen i nærheten av Linda.

3. Konsekvensene føltes fortsatt fra verdens raskeste kjærlighetstriangel

Før han gikk tilbake til hovedhuset syntes Lee å ta tak i brystene til Casey var passende (feil) og gråt i dagbokrommet overbevist om at publikum ikke likte ham (riktig). Men så forklarte han at oppførselen hans ikke var det faktisk dårlig fordi han har kysset jenter i klubber og kysset forskjellige jenter i forskjellige klubber neste kveld laster ganger. Hvem skal forklare Lee at klubber ikke er det samme som senger på samme soverom?

I andre wow ser vi hvorfor alle jentene liker Lee -nyheter, det ser nå ut til at sangeren lever livet sitt som en Craig David -sang, noe som absolutt er det hver kvinne vil ha i en mann. Den generelle kjernen i en av Lees 'morsomste historier': Jeg sov med en stripper på mandag, sov med en annen stripper på tirsdag, jeg sov med en annen stripper onsdag, torsdag og på fredag ​​ble jeg bannlyst fra stripen klubb. Over til deg, Craig David.



Lee og Casey - Kjendis storebror

På, av, på, av, hvem vet? (Bilde: C5)

2. Casey og Lee kom tilbake til huset

Hoppende tilbake i huset (det er Casey, Lee og Caseys bryster), de bolthole -overlevende så knapt i evictee Evanders retning (beklager, spoiler) og dro i stedet over til de andre huskameratene for å gi feirende klemmer og visdom. Showet endte med at Luisa fikk en leksjon i hvordan man kan bli mer likt av publikum av mennesker i folket, Mr Lee Ryan. Det er åpenbart derfor de alle ropte Få Lee ut, se - de kunne bare ikke vente med å se ham.



1. Evander ble kastet ut etter å ha blitt valgt av Casey og Lee

Luisa og Evander hadde det laveste antallet stemmer fra publikum, og den endelige avgjørelsen var i Lee og Caseys hender. De valgte Luisa å bli (hovedsakelig fordi hun er Lees venn) og Evander ble sendt hjem. Evander så ikke glad ut for å bli kastet, sa nesten til Emma Willis at hun ikke skulle bry seg om å vise ham hvem som nominerte ham (det er et format til dette, Evander, ikke rot med det) og da han ble spurt hvem han ville vinne, tydelig en . brydde seg ikke og b. husket ikke noe av navnene deres og tok et løst knivstikk på noen som het Dapper.

Evander Holyfield

Evander Holyfield blir kastet ut (Bilde: PA)

Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

Se Også: