Celebrity Big Brother 2013 -finalen: Claire Richards havner på fjerdeplass! La oss gjenoppleve hennes beste biter her

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Claire sier det motsatte av g'day er til Ryan



Claire Richards endte på fjerdeplass i årets Celebrity Big Brother etter å ha blitt nummer to til å forlate huset i kveldens live -finale, der Rylan Clark ble kronet som vinner.



Claire danset ned trappene til lyden av Steps-treffet Deeper Shade Of Blue, iført en sexy, figur-klemmende rød kjole.



En tårende Claire sa til Brian Dowling i studio at han visste at det ville bli vanskelig å være borte. Jeg tror jeg fant ut at jeg er mye tøffere enn jeg trodde jeg var. '

Og da hun ble spurt om at Heidi og Spencer nektet å gjøre oppgaven som ville ha fått Claire et brev hjemmefra, sa hun: 'Da Heidi klappet, kunne jeg ha gått sånn ..!' og gjorde en voldelig gest.

beste babybadesete

Brian spurte også om hun skulle spille inn en duett med Rylan, og hun svarte: 'Vel, jeg vet ikke.'



Så nei, da.

Steps -sangerinnen Claire cruiset inn i CBB -huset via inngangsdøren i luksusstil på lanseringskvelden, etter at Steps -fan Rylan Clark reddet baconet hennes.



På spørsmål om han ville sende henne inn i den skremmende kjelleren, sa Rylan: 'OMG det er Claire fra Steps! Jeg er sikker på at Neil er [Ruddock] en nydelig mann, men OMG! '

helgen for tapte saker

Les mer om CBB -vrien her!

Frankie Dettori - som også var med på oppgaven - ønsket å sende sin rival Neil Ruddock inn i kjelleren fordi han hadde et 'stort ego', så Claire ble spart på kaldt vann, rester av mat og grunnleggende møbler.

Ryan og Rylan ser sjokkerte ut når de hører Claire havne på fjerdeplass. Spencer og Heidi, ikke så mye

Hun sa til Brian den gangen: 'Jeg trodde aldri det ville redde meg å være i Steps!'

Tilbake i begynnelsen av showet viste de første bettingoddene at Claire var en respektabel, hvis middelmådig, 10/1 å vinne serien, som i utgangspunktet satte henne omtrent halvveis på listen over huskamerater & apos; odds.

Hun beviste at hun var en skikkelig lagspiller da hun ble pålagt å vinne et luksushandlingsbudsjett ved å lytte til trinn 5, 6, 7, 8 på gjentagelse i isolasjon. I det som ville ha drevet de fleste til å slå seg selv i ansiktet, klarte Claire det beundringsverdig (det er det som kommer av å måtte tåle H fra Steps i så mange år - øker toleransenivåene).

Claire ble sjokkert over å bli reddet i stedet for Lacey

I stedet for å skrike hysterisk og flykte fra showet, bosatte hun seg under dynen i sengen hun fikk og sovnet nesten (wow, wow) mens sangen ble spilt igjen og igjen og igjen og igjen ... TIL, huskameratene hennes bestemte seg for at ingen skulle bli utsatt for den torturen og slippe henne ut tidlig. Hun kunne ikke forstå hva oppstyret handlet om og virket litt irritert over å bli vekket.

Claire ble satt på plass for utkastelse av Spencer og Heidi etter at de bestemte seg for at hun var tosidig da de så på husets opprykk fra kjelleren. De nominerte også Rylan Clark, som på dette stadiet hadde blitt totalt bessies med popidolet sitt Claire. De andre huskameratene nominerte Lacey Banghard og Speidi, men det var Lacey som dro i utkastelsen 16. januar, og beviste at det å få boobiene dine ikke vinner offentlige stemmer. Det syntes vi også var rart.

Laceys blinkende klarte ikke å slå Claires matlaging (Bilde: Kanal 5)

Bortsett fra hennes ekte vennskap med X Factors Rylan som vi spår vil fortsette lenge etter CBB, vil Claire sannsynligvis bli best husket for matlaging og ... & clos gate & apos ;. Under en oppgave ble huskameratene bedt om å gi fra seg noe verdifullt for dem mot at en annen deltaker mottok et brev hjemmefra.

Tricia hadde blitt bedt om å prioritere bokstaver når det gjelder hvem de ville bety mer for, og hun la Claire øverst på haugen fordi hun savnet sine to barn og mann så mye. Cue onde storebror som gjør henne til den første til å miste et brev hvis en huskamerat nekter å ta del i oppgaven. Cue onde Speidi nekter å delta.

Når det gjaldt ALLE de andre som fikk brevene sine, avviste de dem i kameratskapets ånd, bortsett fra Speidi. Dessverre bestemte Heidi seg for at det ville være en god idé å klappe på nyhetene Claire ikke ville få brevet hennes. Det startet for alvor, med Rylan som totalt mistet det og skrek i Speidis ansikter over behandlingen av sin gråtende venn. Han er en mest lojal venn og roper mye for å bevise det.

Helt irritert

Claire fikk til slutt brevet hennes og gråt som noen som hadde blitt fortalt at de aldri kunne spise kake igjen da hun hørte hennes rørende melding hjemmefra. Vi kan ha felle en liten tåre også ...

euromillions tall for i kveld

Her er noen flere fakta om Claire, fordi vi vet at du ikke kan få nok.

Navn: Claire Richards

Alder: 35

Kjent for: Å være en femtedel av ost-tastic Nineties pop dårlige trinn

Karrierehøydepunkt: To nummer én singler, to album nummer én og rekordsalg på over 20 millioner på verdensbasis. Ganske imponerende.

Karriere lowlight: Ble droppet av plateselskapet hennes etter å ha slått seg sammen med Steps bandkamerat Ian & apos; H & apos; Watkins for å danne den musikalske duoen H og Claire

Kjendiskamerater: Til tross for at jeg smilte i det siste trinnet comeback, er vi ganske sikre på at hun sannsynligvis hater dem alle bortsett fra H

simon cowell ny baby

I brev: Claire og hennes band Steps dominerte hitlistene med sitt irriterende smittende popmerke fra 1997 til 2001. Etter splittelsen fortsatte Claire å spille inn sanger med H, til stor fortvilelse for mennesker med ører over hele verden. Claire tok deretter noen år fri, der hun giftet seg, ble skilt, giftet seg igjen og hadde et par barn. Hun tok semifinalen av Popstar til Operastar i 2011, samme år som Steps kunngjorde at de reformerte. Etter å ha svingt fra, i det minste, en størrelse 10 og, på sin største, en størrelse 20 i løpet av karrieren, spilte Claire også inn dokumentaren Claire Richards: My Big Fat Wedding i 2009.

Vi spådde: Hun vil ha ansvaret for handlelisten. Vi hadde rett, men hun ble også husets kokk og matet de andre innsatte godt og godt.

(Bilde: PA)

Klikk her for flere Celebrity Big Brother 2013 -nyheter og her for mer om årets CBB -huskamerater.

Se Også: