CBBs Ashley James online dating etter å ha kuttet Ginuwine ut av livet hennes da hun fant ut at hun 'ikke kunne stole på ham'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

CBBs Ashley James online dating etter å ha kuttet Ginuwine ut av livet hennes



katie pris babybilder

Ashley James ble sett veldig nær den amerikanske sangeren Ginuwine i løpet av tiden de bodde i Celebrity Big Brother -huset.



Men til tross for håpet om at det skal bli noe i omverdenen, har hun avbrutt kontakten med ham etter å ha funnet ut at hun ikke kunne 'stole på ham'.



Den tidligere Made In Chelsea -stjernen utelukkende snakket til NEWSAM Online, og avslørte at hun er på vei inn i verden av online dating.

Ashley ble inspirert til å bli med i Badoo etter å ha sluttet seg til et panel av kvinner, inkludert Karen Brady, Daisy Lowe, Tess Ward og Tracy Edwards, for et arrangement som ble arrangert av appen for å feire den internasjonale kvinnedagen.

Ashley har meldt seg på Badoo (Bilde: PA)



Hun snakker ikke lenger til Ginuwine (Bilde: REX/Shutterstock)

Åpnet om sin romantikk med Pony -hitmakeren, fortalte Ashley oss: 'Da jeg var der inne, var jeg så sterk at jeg ikke ønsket et forhold, og jeg ville vise at jeg var denne sterke, uavhengige kvinnen.



'Jeg vet at seerne blir litt kyniske når det gjelder showmances og tror det er bare for oppmerksomhet, så jeg var så bestemt at jeg ikke ville være sammen med noen, men det er så vanskelig å løpe vekk fra hjertet ditt i huset, og jeg har på meg hjertet mitt på ermet. '

Den blonde skjønnheten, 30, la til: 'Jeg tror jeg hadde håpet å komme ut at det ville være noe, og jeg tror jeg var ganske åpen om det, men nå snakker jeg ikke til ham, og jeg tror bare jeg ville vært singel og glad enn å være sammen med noen jeg ikke kunne stole på.

'Jeg har ikke harde følelser for ham, men jeg skjønte bare at det ikke skulle fungere og at vi var forskjellige mennesker i våre forventninger til hverandre.

'Det var noen få grunner til at jeg innså at jeg ikke ville kunne stole på ham, og jeg ville ikke ofre min egen lykke og følelser av egenverd.

De kom tett på i huset (Bilde: Kanal 5)

'Jeg er fortsatt glad for at jeg fulgte hjertet mitt, og når jeg møter en person, tar jeg dem med seg i verden og dømmer dem ikke på fortiden deres, så jeg kan ikke angre på følelsene jeg hadde.

'Han var en stor støtte for meg i huset, og jeg tenkte i huset at jeg kunne stole på ham og mange råd og kunnskaper han ga meg, så jeg kom ut av huset og trodde at han var noen som hadde lært av hans tidligere og var pålitelig, men det var ikke tilfelle, men du kan ikke angre på å følge hjertet ditt. Det skjer.'

Ashley, som sa at hun følte seg bemyndiget etter å ha vært i CBB -huset under & quot; Year of the Woman & apos ;, sier at online dating hjelper henne med å møte nye mennesker i hennes travle timeplan.

Ashley ble kastet ut sammen med Malika (Bilde: Getty Images Europe)

Hun synes online dating er en kul ting for vår generasjon (Bilde: Kanal 5)

Hun sa: 'Vanligvis når jeg er ute i en bar, er jeg så opptatt nå at når jeg er ute, kommer jeg igjen med venninnene mine eller vennene mine, det er litt irriterende når noen andre kommer til snakke med deg.

'Så hvis du skal på en online -dato, kan du tildele den tiden. Jeg liker fremtidsrettet tenkning og progressive apper og selskaper, så jeg vil helst være på en app som Baddo der de gjør ting for kvinner i stedet for en av de sene kveldsprogrammene som fremdeles handler om hook -ups.

'Jeg er relativt ny i online dating verden, men jeg er på det. Jeg synes det er en fantastisk ting for vår nåværende generasjon. '

* Badoo er statistisk sett verdens største datingapp med over 370 millioner brukere; 60 millioner aktive brukere hver måned, 300 000 daglige påmeldinger, 600 millioner swipes hver dag og 6 millioner treff hver dag

koralløy i brann

Se Også: