Cadbury åpner sine egne aviskiosker hvor alle barer med Dairy Milk -sjokolade er gratis

Cadbury Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gratis sjokolade sier du?(Bilde: Cadburys)



Først lanserte de det hvite creme-egget, så tilbød de en livsendrende mengde penger til folk som fant det, og nå fortsetter Cadbury jakten på å bli en virkelig Willy Wonka ved å lage sin egen Dairy Milk-verden.



Chocolatier har nettopp kunngjort at den lanserer en enestående aviskiosk der den eneste varen som er til salgs er den originale lilla Dairy Milk-baren.



lewis hamilton og vil smith

Men det er en viktig forskjell mellom Cadbury's hjørnebutikk og andre britiske aviskiosker (bortsett fra det store overskuddet av Dairy Milk) ... det vil aldri bli byttet ut penger i butikken.

(Bilde: Publicity Picture)

nigella-sjokolade- og peanøttsmørkake

I stedet for å betale for den klassiske sjokoladebaren, kan kjøpere ganske enkelt levere inn en gammel nips, pynt, plastring, glemt nøkkelring eller knapp i stedet.



Butikken vil være utstyrt med en rekke aldri før sett lilla gjenstander som minner om en tradisjonell hjørnebutikk, så chocoholics kan gå foten inne i et rom fylt med Cadbury -aviser, postkort, husholdningsartikler og enda viktigere, Cadbury Dairy Milk.

Basert i Londons Soho, vil butikken bare være åpen i noen dager mellom 25.-28. Januar, med over 10.000 barer å gi bort.



Butikken vil være åpen mellom 10 og 18 for å ønske sjokoladefans velkommen overalt for å komme ned og nyte gratis sjokolade, og når det er over, åpner Cadbury flere lilla dører for sjokoladefans i Birmingham og Sheffield.

(Bilde: Birmingham Post and Mail)

courteney cox og david

Den nye satsingen tar sikte på å få liv i den siste annonsen sin, der en liten jente prøver å kjøpe en bar med Dairy Milk til moren sin, og betaler med det eneste hun har i vesken - en knapp og falsk diamantring, som butikkinnehaveren godtar sjenerøst.

Les mer

Sjokolade
Naken sjokoladebarer quiz Ren sjokoladeglede Gi aldri hunden din sjokolade Krympende sjokoladeplater

Selv om det forlater ham uten lomme, kan jenta forlate butikken med sin mors favorittbar Cadbury Dairy Milk, og et smil om munnen.

Se Også: