BT lanserer bredbåndstariff på £ 15 for personer med lav inntekt og Universal Credit

Bredbånd

Horoskopet Ditt For I Morgen

BT -logo på en bygning i London

BT vil også lære sine ansatte å oppdage folk som kan trenge hjelp, ettersom mange ikke vil spørre(Bilde: X90130)



Folk på stramme budsjetter eller som krever Universal Credit kan få halvpris bredbånd med en ny avtale lansert av BT.



Den rimelige internettpakken, Home Essentials, gir fiberbredbånd og krever £ 15 i måneden.



BT hevder at dette vil spare kundene £ 240 i året sammenlignet med lignende avtaler.

Det er en virkelig god avtale og er det billigste alternativet på markedet for en bredbånds- og telefonpakke.

Den nest billigste lignende avtalen vi fant var £ 16,90, fra Pop Telecom, eksklusivt til Uswitch.



Kunder må ha Universal Credit eller andre behovsprøvde fordeler for å søke om BT-pakken.

Det betyr at du må få garantikredittelementet i pensjonskreditt, arbeidssøkers godtgjørelse, inntektsstøtte eller sysselsettings- og støttepenger.



Ny BT -avtale åpner og tilbyr billig bredbånd til familier med lavest inntekt

Avtalen er bare åpen for de som har universell kreditt eller behovsprøvde fordeler (Bilde: Getty Images)

Mer enn halvparten av briterne (56%) føler seg mer sårbare nå sammenlignet med starten av pandemien, med en av tre (30%) som trenger ekstra økonomisk hjelp, sa teleselskapet.

Den sa at 79% av de fra lavinntektsboliger trengte internett for å hjelpe til med å administrere pengene sine.

I mellomtiden sa 69% at nettet hjalp dem med å lære nye ferdigheter på nettet, og 50% brukte det for å få tilgang til online helsetjenester.

Nesten tre fjerdedeler (74%) av alle britiske voksne sier at de ville slite med å forbedre sin økonomiske situasjon eller jobbmuligheter uten å være online.

BT utdanner sine 12 000 kundesenter for å hjelpe dem som trenger ekstra hjelp.

Dette er fordi mindre enn halvparten (46%) er komfortable med å dele problemene sine med andre, og 63% sa at de syntes det var flaut å ta opp dette.

Atferdspsykolog Honey Langcaster-James sa: Folk føler seg ofte under press for å prøve å kjempe videre selv uten å søke hjelp. Dette er vanligvis på grunn av bekymringer for hva andre kan tenke og en generell misforståelse om at mennesker er svake hvis de ber om støtte. '

Konserndirektør i BT, Marc Allera, sa: 'BT Home Essentials vil være tilgjengelig til halve prisen av vår standard fiberpakke fordi rask, pålitelig tilkobling for å få tilgang til viktige online -tjenester - og holde kontakten med dine kjære - er viktigere enn noensinne. '

Under pandemien tilbød BT å levere billig eller gratis bredbånd til tusenvis av vanskeligstilte familier, men utdanningssekretær Gavin Williamson avviste dem .

Neste år vil mer enn 510 000 boliger og bedrifter gjøre det få et bredbåndsøk på grunn av et regjeringsprosjekt på 5 milliarder pund.

Project Gigabit starter i første halvdel av 2022 i områder som Cambridgeshire, Cornwall, Cumbria, Dorset, Durham, Essex, Northumberland, South Tyneside og Tees Valley.

Planer om ytterligere seks lokasjoner - Norfolk, Shropshire, Suffolk, Worcestershire, Hampshire og Isle of Wight - kommer til å følge i juni, og dekker ytterligere 640 000 lokaler.

myra hindley ian brady

Før forrige valg lovet regjeringen at den ville forsyne hele Storbritannia med raskt fiberfiberbredbånd innen 2025 - men har måttet vanne dette til 85%.

Se Også: