Storbritannias mest verdifulle Halloween-gresskar for utskjæring, smak og mer

Halloween

Horoskopet Ditt For I Morgen

Halloween

Hvilket supermarked gresskar er best?(Bilde: Getty)



Jeg liker å tro at jeg vet en ting eller to om gresskar - i år vokste mannen min Douglas Smith et gigantisk gresskar som faktisk er det sjette tyngste i Storbritannia.



Dessverre, på 624 lbs, er 'Stella' for stor til å passe på dørstokken vår, så jeg tok en titt på hva som tilbys fra Asda, Tesco og Sainsbury's - sammenlignet dem på pris, letthet for lanterneskæring og smak.



Ikke alle gresskar er skapt like. Noen varianter dyrkes for carving og andre å spise, men jeg var på utkikk etter en som var en god allsidig.

Douglas med & apos; Stella & apos; - det sjette største gresskaret i Storbritannia - ikke noe som kan passe på dørstokken

resultater for verdensmesterskapet 2018

Noen av supermarkedene jeg besøkte hadde en rekke størrelser - generelt middels, store og ‘gigantiske’ - om enn ikke gigantiske i Stellas forstand av ordet. Andre, som i Sainsbury's, skiller mellom 'carving', 'large' og 'monster'.



Tesco -en var den eneste med holdbarhet - Best før 7. november. Både den og Asda -en ble produsert i Storbritannia - Sainsburys gresskar nevnte ikke opprinnelsen.

Billigste gresskar

Hvor finner du de billigste gresskarene? (Bilde: Getty)



Prisene varierte. Asda's var den billigste på 50 p for et middels 'skummelt' gresskar og 1 pund for min store.

I Sainsbury betalte jeg 3 pund for ‘monster’ -gresskaret mitt, mens de tok 2 pund for en mindre utskjæring og 1 pund for veldig små gresskar. Tesco belastet £ 3 for et 'gigantisk' gresskar, £ 2 for et stort gresskar eller to store for £ 3.

Når det gjelder størrelse, var Asda store gresskar større enn Tesco -en til halv pris, samt en mørkere oransje i fargen - mer festlig i boken min.

Dette kan være ned til herdingsprosessen - bøndene lar dem være avdekket for lyset for å gjøre skinnet mørkere. Imidlertid var Sainsburys ‘monster’ det største, med en mørkere flekkete finish på huden og en behagelig rund form.

man city vs tottenham channel

Enkleste gresskar å skjære?

Jeg brukte et utskjæringssett på 3 pund fra Sainsbury's for alle tre og fant at Asda -gresskaret var enkelt å skjære, til tross for mine amatørferdigheter. De små metallverktøyene skjærer lett gjennom den.

Tesco -en jeg fant ganske rotete og gresskarjuice sølt overalt da jeg begynte å ta tak i den. Innsiden var mer fibrøs enn Asda -gresskaret, og den hadde veldig tykke vegger som var mye vanskeligere å takle.

Når det gjelder Sainsbury's, kan det ha vært fordi armene mine gjorde vondt etter å ha skåret to gresskar, men jeg syntes denne var litt tøffere å skjære enn de andre.

Det var ikke så mye juice og rot som med Tesco -en, men den hadde utrolig tykke vegger - sannsynligvis større enn de to andre.

De mest smakfulle gresskarene

Hvordan vurderer de smaken?

euro disney jul 2018

Selv om disse supermarkedgresskarene mest sannsynlig vil ende opp som Hallowe’en -lanterner og sannsynligvis vokser med det i tankene, er det godt å vite om de også kan brukes godt i gresskarpai, suppe eller - min favoritt - gresskarbrunkaker.

Jeg kuttet et stykke av hvert gresskar og stekte det i olivenolje for å finne ut.

Jeg har imidlertid ikke alltid vært glad i å spise gresskar - jeg har laget noen virkelig kjedelige gresskar supper - men Asda var velsmakende. Kjøttet var saftig og det hadde en behagelig salt smak.

Tesco -en var imidlertid overraskende god, da den var ganske karamellisert og enda godere da den var søtere.

Når det gjelder Sainsburys gresskar, til tross for at det var et ‘monster’, var kjøttet deilig søtt og det godeste av de tre.

Beste supermarked gresskar - dommen

Den er stor, men er den best?

skjønnhetskonkurranser for barn

Så her er min dom om hvordan gresskarene mine sammenligner seg:

  • Beste carving -gresskar: Asda's - £ 1

  • Snyggeste gresskar: Asda's - £ 1

  • Velsmakende gresskar: Sainsbury's - £ 3

  • Beste verdi for pengene: Asda's - £ 1

    fury vs wilder uk tid

Vinner totalt:

Hvis du vil ha noe som er lett å skjære, er stort og smaker godt, gå til Sainsbury's.

Hvis du bryr deg mindre om smak, er Asda's den mest tradisjonelle utseendet som en gresskarlykt. I tillegg, hvis du leter etter et kupp, kommer det topp på prisen.

Les mer

Halloween 2019
Hva er Halloween? Halloween dekorasjonsideer Beste skrekkfilmer Halloween fakta og trivia

Se Også: