Borderlands 3 anmeldelse: En eksplosiv tilbakevending til handlingen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

En eksplosiv retur i Borderlands 3 (Bilde: Gearbox Software)

hvordan bli kvitt flygende maur

De to viktigste antagonistene er The Calypso Twins som har blitt populært i området, og din oppgave er å stoppe dem. Dessverre har de ikke sjarmen og karismaen sammenlignet med noen av sjefene fra de tidligere spillene.

Ambisjonen er der, men dessverre holdt ikke 2k landingen på disse to.



Det er veldig likt for mange sjefer i spillet; du løper rundt på arenaen eller gjemmer deg mens du gjør skade når du kan, og til tider føles mekanikken som en ulempe i stedet for å forbedre spillet. Det er noen flotte design, men utførelsen misser målet.

Borderlands er kjent for sitt flotte design, og det skuffer ikke, det fortsetter bare å imponere over hele linja fra karakterdesign til fiendtlig variasjon.



Noe av handlingen finner sted i den velkjente Pandora, men spillet viser frem 2Ks talent for miljøer og design med noen nye og veldig eksotiske steder du kan utforske; fra Promethea med sitt grisete gatefølelse, til de sumpete ødemarkene i Eden-6.

Detaljerte landskap og kjøretøy

Detaljerte landskap og kjøretøy (Bilde: Gearbox Software)

chris gard og connie yates

De fire hvelvjegerne har hver sin spillestil som gjør dem veldig unike. Du kan være en slagsmål med Siren, FL4K the Beastmaster, Moze the Gunner og Zane Flynt the Operative.

Hver karakter har forskjellige byggealternativer, slik at du i teorien kan lage noen karakterbygg med spesifikke våpen for å maksimere skaden. Noen av ferdighetene vil du huske fra de gamle spillene, men mange kommer med smakfulle nye overraskelser.

3333 angel nummer betydning

Pistolene er uten tvil stjernen i showet. Bare den store variasjonen av våpen er overveldende, fra snikskyttelignende håndkanoner til angrepsrifler som skyter raketter. Våpnene kan føles overveldende til tider, men det lar deg eksperimentere enda mer med karakteren din og bygningen din.

Karakterer fra Borderlands 3

Actionfylt retur for franchisen (Bilde: Gearbox Software)

Lydsporet er et annet utrolig aspekt ved dette spillet, som sannsynligvis vil bli en like stor hit som forgjengerne. Hvert miljø har sin egen musikk som passer til stemningen av hvor du er og hvilken situasjon du er i, en favoritt er cyberpunky-følelsen til Promethea.

Hastighet og mobilitet er to ting som de eldre spillene manglet til tider, men det å nå kunne skli gjennom noen trange hull og unnslippe granater mens du sklir for å dekke det, gjør at du føler at du er i en film.

Spillet har hatt noen flere forbedringer av livskvalitet som er felles for nyere plyndringsskyttere, for eksempel et ping-system, men så bra som det er, kan det til tider komme i veien for mål. Dette var spesielt frustrerende når du spiller co-op, da du kunne se målet, men ikke være i stand til å se en crit spot, noe som reduserer din evne til å forårsake skade.

Borderlands 3

Borderlands 3 (Bilde: Gearbox Software)

Når vi snakker om co-op, støtter spillet drop-in, en lekemekaniker som uavhengig skalerer mobben til hver spillers nivå, og spillere får deretter bytte som er relevant for deres nivå. Å være i stand til å spinne opp en karakter og ikke måtte gjøre en inn i oppdraget før du kan bli med venner er en av de finere endringene fra det gamle samarbeidsspillet.

Siste spillanmeldelser

Spillet er ikke uten sine tekniske mangler; Irriterende nok krasjet det hele tiden når man forsøkte å avslutte det, noe som resulterte i at man måtte tvinge å avslutte spillet for å starte på nytt. Den har også vært plaget med lagringsproblemer som spillere har opplevd siden lanseringen.

kommer phil mitchell til å dø

Totalt sett er spillet en virkelig eksplosjon fra fortiden, holder stilen sin og gjør kjernemekanikken enestående bra samtidig som den forbedrer noen aspekter av livskvalitet.

Spillets diehard-fans vil elske dette spillet av alle de riktige grunnene, men andre som leter etter en historieinvestering vil ha lyst på mer.

Borderlands 3 utgitt på PS4, Xbox One og PC 13. september

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av