BLU Life Max smarttelefonanmeldelse: Massiv batterilevetid til en budsjettpris

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Life Max er det siste håndsettet fra BLU, det amerikanske telefonselskapet som de siste årene har bevist sin evne til å levere kvalitetsenheter til en konkurransedyktig pris.



Life Max kommer bare tre måneder etter lanseringen av Vivo 6 - den første BLU-enheten som ble utgitt i Storbritannia - Life Max har noen inngangsspesifikasjoner, en god batterilevetid og en god byggekvalitet til en rimelig pris.



Men midt i en mengde billige Android-telefoner på startnivå, er konkurransen nå hardere enn noen gang.



Hvordan presterer Life Max sammenlignet med sine rivaler? Vi bryter det ned for deg.

Design og bygg

Det første du legger merke til når du tar opp Life Max er hvor lett den er, til tross for størrelsen. Takket være plastrammen veier den kun 153g.

Det føles imidlertid ikke billig, siden det (avtakbare) bakdekselet er laget av syntetisk lær, noe som gir den følelsen av god kvalitetskonstruksjon og førsteklasses design.



Life Max er det nyeste håndsettet fra BLU

(Bilde: BLU)

Porten for lading og filoverføring er plassert på toppen av telefonen. Dette er en mikro-USB-port - ikke en reversibel USB Type-C, som har vært det populære valget blant andre Android-telefonprodusenter.



På baksiden, rett under kameraet, er det en fingeravtrykkssensor som kan brukes til å låse opp enheten – en funksjon som vanligvis er reservert for smarttelefoner i toppklassen.

Telefonen har en hodetelefonkontakt på bunnen, og plass til to SIM-kort under bakdekselet, i tilfelle du har for vane å flakse mellom ulike land.

Totalt sett er Life Max en pen enhet med rene og elegante linjer.

(Bilde: BLU)

Vise

Life Max har en 5,5-tommers HD-skjerm med en oppløsning på 720 x 1280.

Fargene er lyse, og den buede glassskjermen gir et elegant preg - men igjen, vi kan ikke unngå å legge merke til at for å holde prisen nede, har det blitt gjort enda et offer her.

For en så stor skjerm ville en høyere oppløsning gjort bildet mye skarpere.

Positivt er at skjermen er av god kvalitet og oppløsningen påvirker ikke daglig bruk i det hele tatt.

Life Max-skjermen

(Bilde: BLU)

Batteritid

Her kommer trumfkortet. Med en 3700 mAh vil den nyeste smarttelefonen fra BLU vare i 2 dager med intens bruk – eller over en uke i hvilemodus.

masterchef the professionals 2019

Dette er spesielt bemerkelsesverdig gitt størrelsen og lysstyrken på skjermen, som er den største batterispiser for smarttelefoner.

I en tid da de fleste smarttelefoner ikke kan komme til slutten av dagen, er batterilevetiden til denne budsjettenheten imponerende.

Kamera

Når det kommer til kameraytelser, tilbyr Life Max noen positive og noen negative.

Med et hovedkamera på 8 megapiksler og et på 5 megapiksler for selfiene dine, yter Life Max veldig bra i godt opplyste omgivelser.

Kvaliteten synker dessverre litt etter hvert som solen går ned, men ved å bruke blits på nærbilder kan du få tilfredsstillende resultater.

Lukkerhastigheten føles også litt treg, men det er tilgivelig, gitt bildekvaliteten.

Alt i alt fine kameraresultater, spesielt utendørs.

Bildekvaliteten til Life Max

Bildekvaliteten til Life Max (Bilde: BLU)

Programvare

Hvis det er noe jeg virkelig ikke liker med noen Android-enheter, er det det sterkt tilpassede systemgrensesnittet. Et stort pluss for Life Max er at den bruker lagerversjonen av Android 6.0 med svært lite tilpasning.

Forhåndsinstallert på smarttelefonen finner du et par Amazon-applikasjoner, Opera, McAfee Security, NextRadio, en Blu Help-applikasjon og nesten hele pakken med Google-apper.

Telefonen var ganske responsiv totalt sett. Jeg hadde ingen problemer i det hele tatt når jeg så på videoer, men det så ut til å avta litt når jeg spilte mer grafikkintensive spill.

Med 16 GB plass på telefonen har du litt mer enn 10 GB til dine personlige apper og data, men du kan bruke et microSD-kort for å utvide enhetens lagringsplass.

Life Max er det nyeste håndsettet fra BLU

(Bilde: BLU)

Spesifikasjoner

• Android 6.0 Marshmallow

• 5,5-tommers HD-skjerm med 720 x 1280 pikslers oppløsning

• Quad-core 1,3 GHz MediaTek-prosessor

• 2 GB RAM

• 16 GB lagring med microSD-utvidelseskort (64 GB)

• 8 megapikslers bakkamera

• 5 megapikslers frontvendt kamera

• Fingeravtrykksensor

• 4G LTE-støtte for to GSM SIM-kort

• 3,5 mm hodetelefonkontakt

• 3700mAh batteri

Pris og utgivelsesdato

Life Max er tilgjengelig nå, eksklusivt på Amazon , til en pris av £109,99. Hvis du bestiller før midnatt mandag 6. mars, kan du få det til den ekstra lave prisen på £89,99.

Kjennelse

Selv om Life Max er den nyeste modellen fra BLU, kan den ikke realistisk betraktes som en flaggskipenhet.

Den hevder imidlertid ikke å være en, og sammenlignet med telefoner med lignende spesifikasjoner eller pris, fungerer smarttelefonen godt.

Jeg kan tenke meg at det ville passe noen som vil ha fordelene med en smarttelefon uten for mange bjeller og fløyter, og verdsetter batterilevetid over alt annet.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: