Bisarre badebukser har et spesielt fôr for å hjelpe menn med å skjule ereksjoner

Teknologi

I håp om å spare menn for forlegenhet når de er på stranden eller ved bassenget, har PornHub lansert et begrenset opplag av badebukser.Trunkene, kalt 'Bonerless Bathing Suit', inneholder et spesielt fôr som hjelper til med å kamuflere og skjule ereksjoner .


Simon the Good 2018

Corey Price, VP hos Pornhub, forklarte: Vi jobbet hardt med utviklingen av denne første badedrakten i sitt slag som skulle bidra til å lette komforten og øke nytelsen for både de mest mesterlige badegjester og vannsportamatører.Koffertene har et innebygd fôr, laget av 100 % lycra. Ifølge Pornhub fungerer dette 'pustende stoffet av høy kvalitet' for å holde penis nede uten å 'kvele' den.


Koffertene har et innebygd fôr, laget av 100 % lycra (Bilde: Pornhub)

I mellomtiden er det ytre laget laget av 100 % vannavstøtende polyester, og har en enkel sort og oransje design.Stammene har også et utsvingt snitt, som hjelper til med å skjule eventuelle uventede buler.

Pornhub selger koffertene nå for ,95 (£55,09), selv om det også tilbyr (£15,75) i besparelser når du bruker den herlige kampanjekoden «BONER».


mike tyson datter død
Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Mens stammene sannsynligvis vil bli sett på som litt morsomme, kan de hjelpe mange menn som opplever tilfeldige ereksjoner.

Medisinske nyheter i dag forklart: En tilfeldig ereksjon refererer til en som oppstår «ut av ingensteds» uten noen seksuell stimulering.

De er mest vanlige hos ungdom og unge voksne, men menn i alle aldre kan oppleve tilfeldige ereksjoner. Dette er helt normalt og kan indikere sunn seksuell funksjon.

Sexhistorier
[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av