Beste Nintendo Switch-spill i 2020, inkludert Animal Crossing, Xenoblade Chronicles

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette året har vært litt roligere enn vanlig på Nintendo-utgivelser, dette skyldes selvsagt delvis koronavirus .



Men det betyr ikke at vi ikke har sett noen utgivelser av veldig høy kvalitet for den lille, men mektige hybridkonsollen, inkludert remastere, nye spill og noen varemerkende Nintendo-rariteter.

Og med Nintendo Switch raskt bli et av de mest populære systemene gjennom tidene, er det ikke overraskende at det har noen utrolige titler.



Med julenissen på vei kan du være usikker på hva spill å kjøpe til konsollen, så her er noen av de beste Nintendo Switch-spillene i 2020. Du kan også sjekke oppsummeringen vår av beste PlayStation 4-spill i 2020 også.



Beste Nintendo Switch-spill i 2020

Animal Crossing: New Horizons

Tom Nook ønsker deg velkommen til ditt nye øyparadis

Tom Nook ønsker deg velkommen til ditt nye øyparadis (Bilde: Nintendo)

Flytt til ditt eget øyparadis med snakkende dyr som du kan bli venn med, tilpasse ditt nye hjem og samle, lage og selge gjenstander for å vokse og utvikle samfunnet ditt, samt feire årlige begivenheter sammen.

Animal Crossing: New Horizons ble utgitt i mars i år og er det nyeste spillet i den sjarmerende livssimuleringsserien.

I motsetning til tidligere spill hvor du flytter til en by, her skaper du ditt nye hjem fra bunnen av, noe som virkelig får deg til å føle deg tilkoblet i motsetning til noen gang før.



strengt kjendis-sex-tape

En beroligende verden å gå seg vill i, som lar deg jobbe i ditt eget tempo for å designe og tilpasse ditt perfekte hjem og lage din unike drømmeøy og dele den med venner.

Pris: £34,99 fra Amazon



Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles

Dette legendariske action-rollespillet dukket opprinnelig opp på Wii, men får et nytt liv på Switch. Det er rimelig å si at den remastrede klassikeren ser bedre ut enn noen gang. Satt på de gigantiske likene til to lenge døde titaner, dreier historien seg om de to forskjellige populasjonene som har vokst opp på de gigantiske levningene: Mechon og Homs. Med fraksjonene låst i en kamp for å overleve, satte en Homs kalt Shulk og vennene hans ut for å stoppe Mechon, etter at de angrep hjemmet hans. Underveis låser han opp de skjulte kreftene til en hellig artefakt, et sverd kalt Monado.

Dette bladet lar helten vår se fremtiden, og det han ser er dypt urovekkende. Shulk prøver å finne ut om fremtiden han ser er skrevet i stein eller om han vil ha makten til å endre skjebnen.

Pris: £29 fra Amazon

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Se Hyrule før hendelsene i Breath of the Wild

Gå tilbake til fortiden og til Hyrule før Calamity Ganon ble sluppet løs på landet, i denne historien satt 100 år før hendelsene i Breath of the Wild og prøv å forhindre ødeleggelsene ved hjelp av en ny alliert.

Bli den legendariske helten Link, kjemp som forskjellige mestere eller spill til og med som prinsesse Zelda for å ta ned hærer av monstre i denne spennende tittelen som bruker spillstilen fra hit Warriors-serien. Blander fartsfylt, hack og slash-action som vil få deg til å klippe ned hundrevis av fiender samtidig, den vakre, dødsdømte verdenen til The Legend of Zelda Breath of the Wild.

Moroa med Warriors-serien er kombinert med en overbevisende historie satt i den rikt detaljerte verdenen Breath of the Wild, noe som gjør at dette er en du ikke kan gå glipp av.

Pris: £44,99 fra GAME


Slik får du £10 i rabatt på din neste nettbutikk hos GAME, Amazon, Currys og mer

Hvis du planlegger å handle på nett i løpet av julen, kan du pakke en bonus på £10 mot forbruket ditt ved å bestille fra gjennom TopCashback.

Cashback-siden gir alle nye medlemmer en engangsbonus på £10 når de bruker £20 eller mer hos hundrevis av high street- og nettforhandlere, inkludert GAME, Amazon og Currys PC World.

For å kreve besparelsene må du registrere deg for TopCashback og foreta kjøpene dine innen kl. 23.59 den 31. januar 2021.

vinnere av premiumobligasjoner januar 2014

TopCashback vil deretter spore bestillingen og betale ut bonusen på £10 sammen med eventuelle ekstra cashback.

Enhver opptjent cashback vil kun være tilgjengelig for utbetaling via BACS-betaling, dvs. betales direkte inn på medlemmets bankkonto.

Slik gjør du krav:

  1. Registrer deg for TopCashback gratis .

  2. Les instruksjonene på Kontooversikt-siden .

  3. Velg en forhandler fra TopCashback-siden og klikk på 'Get cashback-lenken' for å gå til nettstedet. Handle som normalt på nettet, og sørg for å bruke £20 eller mer.

  4. TopCashback vil deretter spore bestillingen din og betale ut bonusen til kontoen din innen 30 dager etter transaksjonen.

Dette tilbudet gjelder utvalgte merker på TopCashback nettsted - som GAME, CD Keys, Nintendo, Xbox og mer.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta provisjon på salg vi genererer fra den. Lære mer

Super Mario 3D All-Stars

For å feire Super Mario Bros 35-årsjubileum har Marios tre første klassiske 3D-spill blitt grafisk oppdatert og utgitt på nytt i en begrenset periode på Switch i denne ikoniske samlingen.

Med det originale og klassiske plattformspillet som er Super Mario 64, øyhopping, vannsprøyting moro av Super Mario Sunshine og store galaktiske eventyr i verdensrommet med Super Mario Galaxy, dette er noen av Marios mest minneverdige eventyr, og det er flott å ha dem sammen på Nintendo Switch

Alle tre spillene er vidt forskjellige, men viser den modige rørleggeren på sitt beste.

Pris: 36,99 fra Currys PC World

Paper Mario: The Origami King

(Bilde: Nintendo)

Paper Mario er en sjarmerende rollespillserie satt i en papirversjon av Mushroom Kingdom som bytter opp den vanlige plattformen til Mario-spillene med turbasert RPG-mekanikk.

Den vakre, fargerike papirverdenen ser fantastisk ut og er en fryd å utforske, mens kampsystemene fra tidligere oppføringer i franchisen har blitt fullstendig fornyet.

jody jenkins danniella datter

Paper Mario-spillene er kjent for sine rike historier, strålende humor og sympatiske, sprø karakterer med bare en skvett dumhet som gjør dem til en fryd å spille.

Bli med en 2D Mario mens han prøver å stoppe Mushroom Kingdom fra å bli omgjort til origami av kong Olly og redde den hjernevaskede prinsesse Peach, alt mens han redder padder som har blitt brettet til origami av kong Ollys menn.

The Origami King er den beste i denne lekne spin-off-serien til nå.

Pris: £35,99 fra Argos

Mario Kart Live: Hjemmekrets

(Bilde: Nintendo)

Hva kan være morsommere enn Mario Kart? Å kjøre en ekte kart rundt hjemmet ditt, selvfølgelig!

I et trekk som bare kan komme fra Nintendo, forvandler dette Augmented Reality-spillet hjemmet ditt til et vanvittig Mario Kart-nivå.

Ved å plassere porter nede på gulvet, kan du kjøre en ekte kart kontrollert av Switch, og gjøre den om til en fantastisk racerbane.

Du vil se stuen din fra et helt nytt perspektiv på skjermen mens du unngår skjell, samler mynter og prøver å slå de dårlige Koopalingene.

Hvis du har to karter, kan du til og med rase mot venner, noe som gjør dette enda morsommere.

Pris: £126,99 fra 365games

Siste spillanmeldelser

Pikmin 3 Deluxe

En strålende remaster av en Wii U-klassiker med mange justeringer og oppdateringer som gjør dette til den definitive måten å spille Pikmin på.

Utforsk og overlev på den merkelige planeten PNF-404. Etter krasjlanding på denne frodige, enorme verden oppdager du snart merkelig og unikt og farlig dyreliv. Imidlertid møter du også elskelige planteskapninger kalt Pikmin.

Å bruke disse merkelige bittesmå vesenene for å overleve og trives i dette absorberende actionstrategispillet er utfordrende, men ekstremt givende, spesielt når du holder dem trygge og samler mat. Du og din modige Pikimin utforsker verden for å overvinne hindringer, finne mannskapet ditt og prøve å komme deg vekk fra denne merkelige og fiendtlige verdenen slik at du kan redde hjemmeplaneten din.

Pris: £44,99 fra GAME

Prøver av Mana

Kamp er engasjerende, men kjent hvis du har spilt en Square Enix RPG

Kamp er engasjerende, men kjent hvis du har spilt en Square Enix RPG (Bilde: square enix)

I denne kjærlig gjenskapte nyinnspillingen av 16-bits Super Nintendo JRPG-klassikeren, slår seks eventyrere hvis skjebner alle er sammen for å redde planeten fra randen av ødeleggelse.

Utforsk verden og bekjemp fiender taktisk i sanntid med gripende fartsfylte, utfordrende kamper, en dyp, engasjerende historie og interessante karakterer, alle med sine egne spennende bakhistorier.

Dette spillet tar det beste fra SNES-spillet fra 1995 og kombinerer det med den nye 3D-verdenen og moderne mekanikk. Den utvider til og med originalen med nytt innhold, og videreutvikler historien og karakterene.

Pris: £36,48 fra Amazon

lesley fugler av en fjær

Se Også: