Beste kameratilbehør 2020: must-haves for hver fotograf

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Enten du er en spirende fotograf eller du er en proff på dette allerede, noe tilbehør er viktig eller alle.



Det finnes en rekke fotorelaterte gadgets der ute for å hjelpe deg med å forbedre bildene dine og gjøre knipsingen enklere, avhengig av ønsket resultat.



Med kameraet som vanligvis er det dyreste kjøpet, trenger du heldigvis ikke bekymre deg for å gi for mye penger på tilbehøret; bortsett fra det merkelige høyteknologiske unntaket.



Velg mellom dingser som vil forbedre reiseopplevelsene dine, få bildene dine til å skrive ut bedre og til og med praktiske løsninger du skulle ønske du hadde tenkt på tidligere.

Hvis du er usikker på hva som tilbys eller hva du trenger som fotograf, har vi listet opp ti av det beste tilbehøret du kan prøve ut på neste fotoshoot.

Beste kameratilbehør 2020

1. Anker USB 3.0 4-spor kortleser

Anker USB 3.0 4-spor kortleser



Denne Anker-kortleseren er en komplett livredder når det kommer til opplasting og overføring av data mellom enheter. For fotografer som også liker å redigere, er dette et viktig verktøy for enkelt å jobbe med bildene dine.

Leseren har en innebygd 3.0 USB-kabel for enkel tilgang. Det er også fire innebygde kortspor som er kompatible med en rekke forskjellige kort, inkludert Micro SD, SDHC og mer.



elsker øya lucie og joe

Dessuten kan du lese og skrive på alle fire kortene samtidig, noe som eliminerer behovet for konstant etterfylling.

Pris: £12,99, Amazon - kjøp her nå

2. Adobe Creative Cloud Photography Plan

Adobe Creative Cloud Photography Plan

Hvis du vil begynne å redigere dine egne bilder profesjonelt eller som hobbyist, trenger du en knallhard fotoredigeringspakke for å gjøre det.

Få tilgang til fotograferingen din hvor som helst og på en rekke enheter for enkelhets skyld. I tillegg til Adobe Photoshop, vil du også ha tilgang til Adobe Photoshop Lightroom CC, Adobe Portfolio, 20 GB lagringsplass og mer.

Pris: Fra £9,98 månedlig, Adobe - kjøp her nå

3. SEAGATE Expansion Portable Hard Drive - 1 TB

SEAGATE Expansion Portable Hard Drive - 1 TB

Gå aldri glipp av et bilde igjen, hvis du er en fotograf med mange minner, er det best å holde dem trygge med litt ekstra lagringsplass.

Denne lette, eksterne harddisken fra Seagate er ultraslank og er kort i lengde enn den gjennomsnittlige blyanten - noe som gjør den fin og enkel å legge ned i vesken.

Med imponerende 1 TB plass kan du lagre opptil 1000 timer med video, rundt 320 000 bilder eller 16660 timer med digital musikk.

høyeste mann i Storbritannia

Pris: £39,99, Currys - kjøp her nå

4. Rangers profesjonelle kamerarensesett

Rangers profesjonelle kamerarensesett

Kameraer er morsomme og leker helt til du må rengjøre dem. Vi hører mye om å ta kameraer ut på morsomme eventyr, men det er sjelden en samtale om hvordan de skal rengjøres.

Dette rengjøringssettet er utstyrt med alt du trenger for å gi kameraet ditt en god hygiene-eksplosjon.

Inkludert i settet er en giftfri, plantebasert renseløsning for linser, rensebørste, linserensepenn, en luftblåser, mikrofiberkluter og vattpinner og en praktisk bæreveske for å holde alt i.

Pris: £12,29, Amazon - kjøp her nå

5. HP Sprocket 200 bærbar fotoskriver

HP Sprocket 200 bærbar fotoskriver

For øyeblikkelige bilder kan du alltid investere i et øyeblikkelig kamera, hvis du vil ha alle kvalitetsfordelene fra DSLR, men likevel vil ha bildene i en fart - denne bærbare skriveren fra HP er en toppkonkurranse.

Enheten er liten nok til å skli ned i lommen, som er ideell for bildeutskrift mens du er på farten.

Koble skriveren til sosiale mediekontoer via en app for rask og sømløs deling. Du kan også tilpasse bildene dine før du skriver ut med tekst, emojier og rammer på appen også.

Pris: £119,99, John Lewis - kjøp her nå

6. Etui for JJC minnekort

JJC minnekortveske

Dette er ganske enkelt i konseptet, men sårt tiltrengt for alle minnekortene dine når de akkumuleres.

Dette vanntette kortdekselet har et hardt skall utvendig, med skreddersydd plass til opptil 30 minnekort. Inkludert i etuiet er en 3.0 USB-minnepinne og verktøy for fjerning av kort.

Pris: £14,99, Amazon - kjøp her nå

7. MANFROTTO Compact Advanced Tripod

MANFROTTO Kompakt avansert stativ

Et stativ er alltid et viktig kamera, uansett hvor høye eller små de er. Dette kompakte stativet fra MANFROTTO har et sammenleggbart treveishode med to uavhengige spaker for å panorere og vippe sømløst.

Fem forsterkede ben gir maksimal stabilitet med en forlengelseshøyde på totalt 1,65 meter.

Stativet kan slås sammen til bare 44 cm i lengde, ideelt for å bære med deg i hverdagen, du kan også pakke det bort i den medfølgende oppbevaringsvesken.

Pris: £69,99, Currys - kjøp her nå

8. Thule Covert Dark Shadow-ryggsekk

Thule Covert Dark Shadow-ryggsekk

molly mae hague naken

Hvis du investerer i tilbehør, trenger du et sted som er tilstrekkelig til å oppbevare det og ta med deg når du er ute og reiser.

Denne roll-top bagen fra Thule har muligheten til å bære et DSLR med objektiv festet, to ekstra objektiver og en blits. Polstrede innsatser som enkelt kan tas ut hjelper til med å holde alt sikkert med nok plass.

Det er også plass til en bærbar datamaskin på opptil 15 tommer og tilgang til en annen personlig port for dine andre eiendeler.

Bunnen av posen er laget av et vannavstøtende materiale som er ideelt for fuktige forhold på opptaksdager.

Pris: £129, Amazon - kjøp her nå

9. Datacolor SpyderX Elite – Skjermkalibrering

Datacolor SpyderX Elite – Skjermkalibrering

Datacolor SpyderX Elite er en kostbar gadget som passer best for profesjonelle. Den innovative enheten festes på skjermen for å oppnå fullstendig fargepresisjon.

SpyderX Elite har romlysovervåking, automatisk profilendring og betydelig mer presise skjermfarge- og skyggedetaljer.

Nyt ubegrensede kalibreringsinnstillinger for å sikre at alle bildene dine er akkurat slik du trenger dem, noe som reduserer muligheten for at bildene dine ser annerledes ut på andre enheter eller på trykk.

Pris: £245, Amazon - kjøp her nå

svart fredag ​​2020 dato

10. OpTech Rain Sleeve Mega 2-Pack

OpTech Rainsleeve Mega 2-Pack

Det er tilbehøret du sannsynligvis ikke har tenkt på, men du er garantert en gutt du har.

Denne regnhylsen er ideell for utendørsfotografen eller bare et praktisk sett å ha i vesken.

Den har en unik okularåpning som tilpasser seg de fleste kamerasøkere, slik at du fortsatt kan få et klart bilde. Du kan bruke regnhylsen håndholdt eller festet til et stativ, og takket være et snørekabinett trenger du ikke å bekymre deg for falske regndråper som siver inn.

Pris: £11,99, Jessops - kjøp her nå

Se Også: