Beste vanntette hodetelefoner for løping og svette treningsøkter

Hodetelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: BEATS)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



WFH -livet har fått oss alle til å omfavne utendørs enda mer enn vanlig. Mange av oss gleder oss til våre daglige turer med hund, løp eller enkle spaserturer, når vi kan nyte en podcast, en samtale med en venn eller våre favorittlåter.



Med de beste vanntette hodetelefonene trenger du ikke la det uforutsigbare britiske været ødelegge noen av hverdagens gleder.

AO.com 'S hodetelefonekspert, Ella McDermott, kommenterer:' Siden mange av oss bruker mer tid på lange turer, løp og generelt nyter utendørs, er vanntette hodetelefoner gode når du støter på uventede dusjer.

'Siden mange stiler er helt trådløse, gir de ekstra fleksibilitet til å gå og snakke i en telefonsamtale, løpe og nyte å være ute uten å bekymre deg for lett regn som legger en demper på aktivitetene dine.



'Det finnes mange forskjellige modeller som passer for et bredt spekter av aktiviteter. For eksempel, hvis du planlegger å bruke dem til å løpe, vil vi anbefale å velge en stil som Beats Powerbeats Pro in-ear vannavvisende trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner, ettersom in-ear-designet sikrer utsiden av ørene dine at du ikke trenger å bekymre deg for at de faller ut under treningen.

'Alternativt, hvis du er på markedet for et stilig, allsidig sett med hodetelefoner som du enkelt kan ta samtaler på eller lytte til din favorittpodcast mens du går, vil vi anbefale Samsung Galaxy Buds Live In-Ear Water Resistant Wireless Bluetooth Hodetelefoner.



Fortsett å rulle for å finne vårt utvalg av de beste vanntette hodetelefonene for trening og utendørs aktiviteter nedenfor.

john lennon kone beater

Beste vanntette hodetelefoner

1. Samsung Galaxy Buds Live In-Ear vannavvisende trådløse Bluetooth-hodetelefoner

Har du forlatt brolly hjemme? Du trenger ikke bekymre deg med disse fine vanntette hodetelefonene.

For det første, hvor kul er bronsefinishen? Og stoffet matcher stilen takket være seks timers uavbrutt bruk, støydempende teknologi (som kan justeres for å fortsatt høre trafikk), tettsittende passform, innebygd mikrofon for de viktige samtalene og knapper for øret musikk kontroll.

Smart trådløs innebygd betyr at de er klare til bruk på kort tid-bare 5 minutter på en kompatibel Qi-aktivert enhet gir deg en times musikk.

Pris: £ 179, AO.com - kjøp her nå

2. Anker Soundcore Life P2 True Wireless Earbuds

Anker Soundcore Life P2 True Wireless Earbuds

Effektive og pålitelige trenger ikke koste en formue, og heller ikke disse vanntette hodetelefonene i Anker går på kompromiss med stilen.

De tilbyr en fantastisk lydopplevelse, og en enkelt lading gir deg syv timers lytting, mens ladeetuien utvider det til 40 timer. Hvis du har det travelt, gir 10 minutter deg en times spilletid. Den trådløse tilkoblingen er stabil og sømløs, og ingen kabler betyr at du kan nyte en problemfri løp eller gåtur. Et rimelig kjøp.

Pris: £ 37,99, Amazon - kjøp her nå

3. Beats Powerbeats Pro In-Ear vannavvisende trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner

Beats Powerbeats Pro In-Ear vannavvisende trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner

Disse vanntette hodetelefonene i øret er helt pro-verdige, og ble faktisk designet spesielt for idrettsutøvere. De er svette og vannavstøtende, og den tettsittende passformen og justerbare ørekroker betyr at de ikke kommer til å skli ut under treningen eller løpeturen.

De tilbyr rask trådløs tilkobling, ni timers avspilling, og hvis du trenger en rask lading, vil det fem minutter raske drivstoffet gi deg 90 minutters strøm.

On-ear-knappene betyr at du kan administrere samtaler og musikk mens du er på farten, og du kan også bruke Siri til å kontrollere avspillingen med stemmen din.

Pris: £ 219, Currys PC World - kjøp her nå

Fire. MPow trådløse hodetelefoner

MPow trådløse hodetelefoner

Slipp lett av med svette eller regn med disse vanntette hodetelefonene, ideelle for sykling, løping, turgåing, anstrengende trening eller yoga.

Det trådløse settet gir deg en problemfri opplevelse, og du kan til og med velge mellom tvillingmodus eller monomodus, noe som betyr at du kan bruke dem hver for seg eller sammen for samtaler og musikk.

Den kraftige bassen tilbyr en morsom lydopplevelse, og en enkelt lading gir fem timers avspilling. Bonus? Hvis du mister en, kan du ganske enkelt kjøpe en erstatning uten å måtte kjøpe et helt nytt par.

En anmeldelse lød: 'Etter å ha prøvd andre budsjett trådløse ørepropper, var jeg skeptisk til at disse MPOW M30 også ville bli plaget av tilkoblingsproblemer mellom knoppene.

'Jeg er veldig glad for å si at disse M30 -ene har vært feilfrie i den avdelingen. På dette prispunktet er det ekstremt vanskelig å finne noen negative ting. '

Pris: £ 29,99, Amazon - kjøp her nå

5. Sony WI-SP500 In-Ear vannavvisende trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner

Sony WI-SP500 In-Ear vannavvisende trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner

Hvis du er fan av å lytte til musikk mens du er på rømmen, men ikke vil bruke en formue på vanntette hodetelefoner, er disse ideelle.

De tilbyr åtte timers batterilevetid og støydempende teknologi for å blokkere eksterne lyder. De innebygde kontrollene og mikrofonen betyr at du kan hoppe over spor eller svare på anrop uten å bruke telefonen.

Pris: £ 69, AO.com - kjøp her nå

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

6. Skullcandy Sesh Evo sanne trådløse hodetelefoner i øret

Skullcandy Sesh Evo sanne trådløse hodetelefoner i øret

Disse godt priset vanntette hodetelefonene tilbyr trådløs lytting og fem timers spill på en enkelt lading.

Ladetasken tar det til 24 timer, og hurtigladningen gir deg to timers spilletid på bare 10 minutter.

Du kan enkelt justere volumet, hoppe over spor og ta samtaler uten å røre telefonen, og du kan bruke en av knoppene selv hvis du trenger det. Det er en tracker som også hjelper deg med å finne dem hvis du har det travelt.

En kunde entusiastisk: 'Verdi for pengene for disse er god, lydkvaliteten er god, ikke den mest detaljerte, men helt akseptabel til dette prispunktet. Jeg har brukt dem hele dagen på jobb komfortabelt, og batteriet har ikke holdt noe problem, og flisfunksjonen har vært nyttig når jeg har lagt ned en ørepropp og glemt hvor. '

Pris: £ 49,99, Argos - kjøp her nå

7. Sony WF-XB700 ekte in-ear vannbestandige trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner

Sony WF-XB700 ekte in-ear vannbestandige trådløse Bluetooth-sportshodetelefoner

Dra ut på den daglige joggen i seriøs stil og komfort, og vite at rytmen din ikke blir ødelagt av en regndusj.

Disse vanntette hodetelefonene tilbyr en strålende bass for musikkelskere, og tilbyr ni timers batterilevetid.

Klar for løpeturen din, men glemte å lade dem? Ikke få panikk, en 10-minutters hurtiglading gir opptil en times avspilling. Og med en innebygd mikrofon kan du også ringe uten å måtte koble fra. Smart, hva?

En fan sa: 'Flott sett med hodetelefoner, veldig klare, raske å synkronisere med telefon, bærbar PC eller iPad. Jeg vil anbefale disse som en gave, faktisk kjøpte jeg et par til til datteren min. En tettsittende passform lar deg bruke mens du trener uten å frykte at de faller ut. '

generell kunnskap quiz spørsmål og svar 2018

Pris: £ 79, AO.com - kjøp her nå

8. JLAB Fit In-Ear Sport trådløse hodetelefoner

JLAB Fit In-Ear Sport trådløse hodetelefoner

Disse vanntette hodetelefonene er et fantastisk budsjettalternativ og har 10 timers batterilevetid og god svette- og sprutsikkerhet.

De er komfortable og sikre med gel -ørepropper og ørekroker med hukommelsestråd, noe som gjør dem ideelle for trening så vel som utendørs opplevelser. Det er også tre forskjellige lydnivåer for din foretrukne musikkopplevelse, med en bassforsterkning inkludert.

En anmeldelse lød: 'Fungerer bra så langt, og flott for løping. Virkelig enkelt å koble til Bluetooth og til slutt et par ørepropper som ikke faller ut av ørene mine. Jeg har ikke lekt med lydnivåene ennå, men høres ganske bra ut selv uten det. '

Pris: £ 29,99, Argos - kjøp her nå

Se Også: