Beste TVer under £ 500 for 2020 - beste billige 4K smart -TVer og hvor du kan kjøpe dem

Smarte Tv -Er

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn en grei TV som ikke bryter banken



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



TV -apparater har kommet et helvete langt de siste årene, og nå føles det som om det er flere valg enn noensinne.



Med alle de nye funksjonene som er tilgjengelige - fra 4K -streaming til OLED -skjermer og alternativer for Smart TV - kan det noen ganger koste en enorm kostnad, og før du vet ordet av det, ser du på å bruke over £ 1000 for en helt ny TV.

Når det er sagt, hvis £ 500 er alt du kan strekke deg til, kan du fortsatt få mange funksjoner for pengene.

En flott måte å få den perfekte TV -en til for mindre er å holde ut i store salgsperioder, men hvis du ikke kan vente så lenge, har vi gjort alt det harde arbeidet for deg og funnet noen av de beste TV -tilbudene akkurat nå hvis du har et strengt budsjett.



Sjekk ut noen av våre favoritter som kan kjøpes akkurat nå.

gary lineker ben stokes

Beste TV -er for under £ 500

1. Sony Bravia KDL32WE613BU

32 'HD Ready HDR Smart TV

Hvis hele 4K -tingen bare går over hodet ditt og du vil ha en TV som viser et godt bilde, som er smart og en anstendig størrelse, er dette et godt valg for en hyggelig pris.



720 -oppløsningen viser intense høydepunkter og teksturer, mens HDR sikrer at du fortsatt ser detaljer i mørke og lyse scener - Motionflow -teknologien bevarer også skarphet og jevnhet i fartsfylte actionscener.

Smart TV -funksjonene lar deg surfe på Internett, YouTube og andre apper på en større skjerm, mens USB -porten betyr at du kan koble til harddisken din for å spille inn favorittprogrammene dine.

Pris: £ 249 | Kjøp nå på Amazon

keith chegwin coronation street

2. Samsung UE50NU7020

50 '4K Ultra HD Smart TV

En oppgradering til den første Samsung vi inkluderte øverst på denne listen. Med denne modellen får du en ekstra 10 'visningsplass sammen med en fantastisk Ultra HD, 4K Smart-TV med alle moderne ulemper.

Igjen, flott for spillere med minimalt input -forsinkelse og detaljer beholdes i super lyse og ultramørke scener takket være HDR 10+ -teknologien.

Pris: £ 415 | Kjøp nå på Amazon

3. Hisense H50B7100UK

En 50 '4K Ultra HD Smart HDR LED -TV

Dette TV -apparatet er imponerende på grunn av prisen - og når du står på 50 'får du mye for pengene.

Den superskarpe skjermen i 4K -oppløsning gir den krystallklare seeropplevelsen og mørkere svart, lysere hvitt og god kontrast gir dybde og varme til det du ser.

Smartfunksjonene lar deg koble til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer direkte og den innebygde Freeview Play-funksjonen, slik at du kan følge med på noen av programmene du kan ha gått glipp av de siste sju dagene.

Borte er dagene for å miste fjernkontrollen og snu opp ned på stua for å finne den, fordi denne Hisense -TVen lar deg slå telefonen inn i fjernkontrollen ved å koble til Remote Now Mobile App - fantastisk.

Pris: £ 299 | Kjøp nå hos Currys

Fire. Philips 43PUS6704

Svært slank 43 'Ambilight 4K Ultra HD -TV

Denne Ambilight -smart -TV -en bruker det intuitive operativsystemet SAPHI og integrerte apper gir god brukerinteraksjon og lar deg surfe på Internett fra TV -en din, få tilgang til TV på forespørsel og til og med se på YouTube -videoer.

Sett stemningen og fordyp deg fullstendig i det du ser med Philips Ambilight -teknologien - intelligente lysdioder rundt kanten av skjermen kaster farge på skjermen og veggene rundt, og skaper et lysshow av ren nytelse.

Len deg tilbake, slapp av og nyt de interaktive, superskarpe bildene fra High Dynamic Range (HDR) -skjermen og optimalisert lyd for en av de beste lydopplevelsene i denne prisklassen.

Pris: £ 324 | Kjøp nå på Argos

alex jones ingen giftering

5. Panasonic TX-50HX580B

Les mer

Beste hjemmeunderholdning
Virgin gir kundene gratis 4K -TVer IKEA Sonos-drevet høyttaler Amazon lanserer ny Fire TV Stick Beste 4K -TVer

50 '4K Ultra HD Smart TV HDR med Freeview

Panasonic TX-50HX580B

Når vi går tilbake til skjermstørrelsen her, pakker denne nesten 50 tommer mye for slagkraften og kommer fortsatt på godt under £ 500. Til å begynne med er designet og konstruksjonen til dette TV -apparatet glatt og slank med et pent sentralt sokkelstativ som gir et minimalistisk metallisk metallisk utseende.

Ultra HD 4K -TV gir intens farge og uslåelig klarhet, mens multi HDR sikrer at mørke og lyse scener beholder detaljene i alle dine favorittfilmer og TV -programmer.

Panasonic avanserte bevegelsesinterpolering bekjemper også uskarphet i scener i rask bevegelse. Selvfølgelig er det også en Wi-Fi-aktivert smart-TV, slik at du kan koble deg til en nettleser og logge deg på alle dine favorittstrømmingstjenester ved å bruke en av de to tilgjengelige USB-portene.

Pris: £ 449 | Kjøp nå hos Very

6. LG 49UM7400PLB (2019)

43 'Smart TV med Ultra HD 4K HDR

En annen TV som bare savner det 50 '-merket, men som gjør opp for det som mangler i størrelse, med kraft og funksjoner. Ultra -HD -skjermen har fire ganger så mange piksler enn 1080p Full HD -TVer, og gir fantastiske bilder i utrolige detaljer.

Brukere kan dra fordel av LGs prisbelønte webOS Smart-plattform for å streame programmer fra apper som Netflix eller Amazon Prime. Den mest fremtredende funksjonen er Thinq AI intelligence -teknologien, som kan svare på spørsmål og kommandoer via fjernkontrollen (krever en LG Magic Remote som selges separat) ved hjelp av den innebygde Google Assistant og Alexa -funksjonaliteten.

Ultra Surround gir en unik oppslukende opplevelse, mens HDR sikrer perfekt bildevisning.

Pris: £ 379 | Kjøp nå på Amazon

7. Luxor 43 '4K Ultra HD -TV

Ultra HD 4K Smart TV

En liten pris å betale for dette kraftige, litt mindre settet.

4K gir deg 4x flere detaljer som full HD -TV for å utforske alle dine favoritt online tjenester og programmer.

er ronnie corbett i live

Dolby Digital Plus lydteknologi hjelper deg til å føle deg fullstendig nedsenket i lyden av filmen eller musikken din for å matche den enestående bildekvaliteten.

Dykk ned i detaljer med utrolig rike bilder, farger og teksturer med denne - og til denne prislappen er den nesten for god til å gå glipp av.

Pris: £ 279,99 | Kjøp nå hos Very

For dine arbeids- og spillbehov, sjekk ut beste 4K -skjermer verdt å investere i for 2020.

Se Også: