Beste forhåndsbestillingsavtaler for Samsung Galaxy S20 som priser og spesifikasjoner i Storbritannia avduket

Samsung Galaxy

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fans av Android -telefoner har ventet spent på lanseringen av de nyeste Samsung Galaxy -smarttelefonene - og nå er ventetiden endelig over.



Etter flere lekkasjer i løpet av de siste månedene, har telefongiganten offisielt delt nyheten om at den ikke slipper, men tre nye telefoner, med en Samsung Galaxy 20 og større S20 Ultra og S20+ som snart er tilgjengelige for kjøp i Storbritannia.



Den største trekningen av de nye telefonene er firekameraet som er satt opp på baksiden av telefonene som vil konkurrere med Apples siste iPhone 11-serie og det frontvendte selfie-kameraet. Alle tre vil også gi oss 5G -tilkobling.



For de som liker retro -tilbakeblikk, lanserer Samsung også en sammenleggbar smarttelefon som minner om de klassiske flip -telefonene på 90 -tallet og en rival til Motorolas nye Razr -sammenleggbare telefon.

Store nettverk inkludert EE , Vodafone , O2 , BT Mobile vil tilby planer for de nye telefonene, som forventes å koste mellom £ 799 til £ 1,399.

Nedenfor har vi samlet en fullstendig oversikt over alle de beste forhåndsbestillingstilbudene som har blitt frigitt til langt fra bekreftede forhandlere.



Vodafone

Alle mobiltelefonbrukere som kjøper det nye håndsettet direkte fra Vodafone kan bytte inn sin gamle Samsung Galaxy eller Samsung Note og få £ 15 i rabatt hver måned i løpet av kontrakten din. Det utgjør totalt £ 360. **

Virgin Mobile

Virgin Media-kunder kan forhåndsbestille de nyeste Samsung Galaxy S20 5G-enhetene på en rekke raske og fleksible planer fra så lite som £ 37 i måneden-uten forhåndskostnader

Kunder som kjøper den nye telefonen via Virgin Mobile kan også kreve et par gratis Galaxy Buds+ (verdt £ 159) via Samsung -appen.

O2

O2 gir kundene ekstra £ 100 på toppen av verdien på telefonen når oppgraderingen til Samsung Galaxy S20 5G til 28. april hvis de resirkulerer den gamle telefonen etter oppgraderingen.

EE

BT Mobile

Alle BT Mobile-kunder som forhåndsbestiller Samsung Galaxy S20+ 5G, kan kreve et par trådløse Galaxy Buds+ øretelefoner.

Sky Mobile

Alle Sky VIP-kunder som forhåndsbestiller, får også 15 GB ekstra data gratis med sin nye telefon. Alle planer har også fordeler av å kunne rullere ubrukte data hver måned også.

Se Også: