Beste flip -telefoner for alle budsjetter, inkludert Galaxy Z Flip

Annen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Topp telefonmodeller verdt å vurdere



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Etter en veldig lang pause, gjør flip -telefoner et overraskende comeback. Ah, de gode gamle dagene med den ydmyke og ikke så smarte telefonen.



I dag er telefoner mye finere og har funksjoner som mange kameraer, hardtarbeidende mikrobrikker og større skjermer, slik at vi kan håndtere alle våre daglige oppgaver.

Med ankomsten av Samsung & apos; s etterlengtet Galaxy Z Flip telefon, bestemte vi oss for å skure nettet etter de beste tilbudene på lignende modeller. Du tror kanskje at flip-telefoner har et litt utdatert utseende, men mange av dem har forvandlet seg til moderne utseende brette- og bøyetelefoner, som Samsung tidligere Galaxy Fold .

De nyere valgene har til og med 5G -teknologi blant noen av de ønskelige funksjonene, som er vel verdt å se på hvis du liker internett raskt.



Vi har inkludert direkte tilbud, men hvis du er ute etter en månedlig kontrakt, er det noen av de beste stedene som er verdt å shoppe på:

Nedenfor har vi avrundet noen av modellene som gikk foran i 2020.

Beste flip -telefoner for alle budsjetter, inkludert Galaxy Z Flip

1. Artfone 2G Dual SIM Senior Flip mobiltelefon

Artfone 2G Dual SIM Senior Flip mobiltelefon

Ok, så det er ikke akkurat smarttelefonen du kan være vant til - men hvis du har et eldre familiemedlem, vil du gjerne ha kontakt med (det er kanskje ikke smarttelefonkunnskap) det er en vi vil legg til i kurven vår.

2G -mobilen har en klassisk flip -design, med en dobbel markert skjerm og større visningsmoduser. Du kan legge til media og musikk til den, samt ta bilder og bruke den kraftige fakkelen.

For ro i sjelen er det en stor SOS -knapp på baksiden av telefonen i nødstilfeller.

Pris: £ 39,99, Amazon - kjøp her nå

2. Nokia 2720 Flip mobiltelefon

Nokia 2720 Flip mobiltelefon

Nokias 2720 Flip har også noen ganske gode funksjoner for de som ikke er så flinke med smarttelefoner.

I tillegg til en elegant og relativt moderne design, har telefonen Google -assistent, slik at du får frihet når du ringer, sender meldinger eller søker på internett - bare bruk stemmen din.

Det er også en nødknapp, sammen med en informasjonsmeny som inneholder all viktig informasjon som trengs for en lege.

Pris: £ 89,95, Argos - kjøp her nå

3. LG G8X Aurora

Med to skjermer å leke med, er multitasking -mulighetene virkelig uendelige med LG G8X.

Det er to 6,4 'OLED -skjermer, som lar deg gjøre to ting samtidig. Enten det tar en samtale på den ene eller meldinger på den andre, eller handler sammenligninger.

Du kan velge om du vil at de to skjermene skal være på hele tiden for å spare batteri, men for å kompensere - det er en kraftig 4000 Mah inne som er større enn de fleste smarttelefoner.

Pris: £ 761,72, Amazon - kjøp her nå

Fire. Samsung Galaxy Fold 5G

Samsung Galaxy Fold 5G

chloe ferge før og etter

Samsung Galaxy Fold kan skryte av 5G -teknologi og en interessant foladbar design, og har utseendet og mulighetene til å følge med dagens krav.

Telefonen har en infinity flex -skjerm, som gir deg en stor skjerm - flott for å se på videoer eller filmer. Den leddede ryggraden gjør bretting opp og ned til en jevn og sømløs opplevelse. Folden er også testet for holdbarhet, slik at du kan snu den opp og ned opptil 200 000 ganger.

Pris: £ 999, Samsung - kjøp her nå

Les mer

Gaming 2020
Beste PS4 -pakker Beste Xbox One -spill for 2020 Beste Nintendo Switch -pakker Beste Nintendo Switch -spill for 2020

5. Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip er ganske annerledes enn forgjengeren Galaxy Fold. Den bretter seg unikt i midten som et muslingeskall; stilig og nyskapende - vi liker det.

Du kan også åpne telefonen fra forskjellige vinkler, noe som kan virke merkelig i begynnelsen, men veldig praktisk når du er komfortabel. Du kan også ta håndfrie bilder og videoer, noe som er flott hvis du er interessert i fotografering og vlogging.

Hengslet på både Z Flip og Z Flip 5G er også holdbarhetstestet, trygt å brette opptil 200,00 ganger.

Pris: £ 1300, Samsung - kjøp her nå

6. Motorola Razr 5G

Den lommeklare størrelsen på den nye og forbedrede Razr fra Motorola er perfekt for å skli i lommen, og den kan også skryte av alle de moderne quipsene vi elsker fra smarttelefonene våre.

Den passer komfortabelt i håndflaten eller lommen når den er stengt, og åpnes for å avsløre en oppslukende berøringsskjerm i full lengde som virker litt mer kjent med dagens smarttelefoner.

Null-gap-hengslet gjør at Razr kan lukke med begge sider helt flush, en sammenhengende design som også beskytter hovedskjermen.

Pris: £ 1399, veldig - kjøp her nå

Legg til den lille ekstra bekvemmeligheten i hjemmet ditt, sjekk ut beste Google-kompatible enheter verdt å legge til i hvert hjem.

Se Også: