Beste julegaveideer for barn - alle lekene du må ha for 2018

Julegaver

Horoskopet Ditt For I Morgen

Unn barnet i livet ditt til en av disse beste lekene til jul

Dette er lekegavene barna vil ønske seg i julen



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Nå har nedtellingen til jul 2018 virkelig startet (eek!), Presset er på for foreldre å finne de heteste lekene på barnets ønskeliste.



Enten du kjøper til dine egne små eller noen andres, har vi plukket ut de beste leketøygavene, inkludert en blanding av gamle favoritter fra LEGO og Disney, så vel som de nyeste lekene på blokken som skal bli breakout. år.

hva gjorde ellie soutter den eller

Heldigvis er det flotte leker til priser som passer alle budsjetter og fra en rekke populære forhandlere, inkludert Tesco , John Lewis og Hamleys - og mange forhandlere tilbyr fremdeles store rabatter etter Black Friday og Cyber ​​Monday, så slå til mens jernet er varmt.

Vårt utvalg nedenfor vil garantert legge til litt wow -faktor og spenning etter julemorgen.



Hvis du sitter fast i ideer om hva du kan få resten av familien, sjekk ut vår praktiske guide om beste gaver til tenåringer og beste julehemmere for familiens matelskere for å inspirere deg.

Gaver under £ 20:

Slime Factory Glow In The Dark, Amazon, £ 19,99

Et sett slik at barna kan lage sitt eget slim.



Kjøp den her på Amazon.co.uk

Fingerlings Panda, Tesco, £ 15

(Bilde: Tesco)

Den mini interaktive leketøysen får en oppgradering med dette Fingerlings Panda , selges utelukkende på Tesco. Polly pandaen reagerer på støy, bevegelse og berøring akkurat som et ekte kjæledyr - men minus alt det harde arbeidet.

Kjøp den her på Tesco .

L.O.L Surprise Tots Under Wraps, Argos, £ 14,99

L.O.L Surprise Eye Spy Under Wraps Doll

Utvalgt i Argos & apos; topp lekerliste for 2018, the L.O.L Surprise Tots Under Wraps er den siste inkarnasjonen fra den populære L.O.L Surprise -samlingen, med hver karakter på et hemmelig spionoppdrag for å redde kjæledyrene sine.

Kjøp den her på Argos .

Waitrose & Partners Cash Register, John Lewis, £ 25

(Bilde: John Lewis)

Dette søte Waitrose merket kassaapparat vil holde barna underholdt i flere timer i butikken. Settet inneholder register, skanner og transportbånd akkurat som den virkelige tingen, og kommer også med lekepenger, mat og kurv.

Kjøp den her hos John Lewis & Partners .

Paw Patrol Tri Scooter, Halfords, £ 13

(Bilde: Halfords)

Denne lille Paw Patrol-scooteren er ideell for små i alderen tre år og oppover, med trehjulsdesignet som gir dem større stabilitet og kontroll når de utforsker utendørs.

Kjøp den her på Halfords .

Peppa Pig Family Pack Of Figures, Boots, £ 10

(Bilde: støvler)

Dette settet med Peppa Pig -figurer, som inkluderer mamma, pappa, Peppa og George, er en flott strømpefyllgave til yngre barn - og lommebokvennlig pris vil også holde foreldrene fornøyde.

Kjøp den her på Boots UK

Gaver under £ 50:


Kurio Kids smartklokke, Argos, var £ 49,99, nå £ 29,99

Smart Watch bygget for barn. Den leveres forhåndslastet med 20 apper for spill og utdanning.

Kjøp den her på Argos

Poopsie Unicorn Slime Surprise, Smyths Toys, £ 49,99

De pooping enhjørning har blitt oppført som et toppleketøy på flere forhandlerlister og ser ut til å bli en av de største treffene denne julen - men få din tidlig for å unngå skuffelse, da den sannsynligvis vil bli utsolgt.

Kjøp den her på Smyths Toys .

Nerf Laser Ops Pro Blaster (2 pakker), £ 29,49

(Bilde: Argos)

Dobbelpakken med blaster var det topprangerte leken på ITVs første del av How To Spend It Well -serien. Barna kommer til å bruke timer på å kjempe mot hverandre, og hurtigladningsknappen betyr at de ikke trenger å stoppe lenge for å fylle opp ammunisjonstilførselen.

dame kelly holmes ektemann

Kjøp den her på Argos .

Baby Annabell Doll, £ 34,99

Baby Annabell Doll Smyths leker halv pris salg

Hva er det å ikke elske med en søt babydukke? Den realistisk utseende Annabell -dukken kan bevege øynene og munnen og til og med gråte akkurat som en ekte baby.

Kjøp den her på Very

Paw Patrol Ultimate Fire Truck Playset, £ 44,99

Slipp barnets fantasi løs med denne brannbilen fra Paw Patrol, den er utstyrt med en uttrekkbar to fot høy stige, blinkende lys og lyder. Lastebilen kommer også med en minifigur, brannvogn, klistremerke og prosjektilskyttere.

Kjøp den her på Smyths Toys

Starlink: Battle for Atlas Starter Pack, GAME, £ 29,99

Dette er et nytt interaktivt actioneventyrspill der du kan bli seriøst populær blant eldre barn til unge tenåringer, hvor du monterer en tilpasset Starship-modell og monterer den på kontrolleren din for å starte et galaktisk eventyr. Du kan få den i versjoner for PlayStation, Xbox og Nintendo.

Kjøp den her fra GAME

Gaver under £ 100:

LEGO Pop-Up Book, Lego Shop, £ 59,99

En vri på det klassiske Lego -leketøyet da forhandleren lanserer pop -up -bøker fra en rekke populære eventyr. Byggesettene, som selges fra november, lar barna bygge kjente scener fra hver historie, garantert å holde dem opptatt i flere timer.

Kjøp den her på LEGO Shop

Boxer Interactive AI Robot Toy, Amazon, £ 69,99

Den kompakte AI -roboten kommer med 10 morsomme spillkort og tonnevis med personlighet. Boten er ideell for barn i alderen seks år og over, og er klar til å gå ut av esken med mange spennende funksjoner å teste ut, og ekstra spill kan låses opp ved å laste ned gratis smarttelefon -app.

Kjøp den her på Amazon .

Sega bærbare spillkonsoller med 85 spill, Argos, £ 59,99

(Bilde: Argos)

Hvis du har en spirende spiller på hendene, er dette gaven de vil ha denne julen. Barn kan spille et av de 85 spillene, inkludert de klassiske Sonic the Hedgehog -temaene som selv de store barna i familien din vil huske. Den kommer også med et oppladbart batteri og SD -kortspor for nedlastbare spill.

Kjøp den her fra Argos .

Hatchimal hatchibabies, Very, £ 59,99

(Bilde: Veldig)

Hatchimals er tilbake for 2018 - men denne gangen vil overraskelsen være om du klekker en gutt eller jente. Hvert egg kommer også med en samling overraskelsestilbehør.

Kjøp den her fra Very .

Gaver under £ 150:

Hulkbuster: Ultron Edition, Lego, £ 119,99

Dette bygger & apos; leketøyet har en roterende torso, poserbare fingre, armer, ben og føtter og glød i mørket.

Kjøp den her fra Lego.com

Fire HD 8 Kids Edition -nettbrett, Amazon.co.uk, £ 129,99

Hver Fire Kids Edition-nettbrett kommer med et Kid-Proof-deksel, en 2-års bekymringsfri garanti og et års Amazon Fire for Kids Unlimited uten ekstra kostnad

Kjøp den her fra Amazon.co.uk

Les mer

Julegaveideer til barn 2019
Amazon topp leker liste Argos toppleketøy for 2019 John Lewis juleleker spådommer Smyths Toys beste juleleker

Se Også: