Smyths Toys har avslørt de ti beste lekene til jul 2019

Leker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kommer du til å hente noen av disse?(Bilde: Smyths Toys)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Med julekanten stadig nærmere, har det kommet en enorm tilstrømning av spennende nye leker i butikkene, inkludert en bytte-rystende lama, glamping campingvogn for dukker og til og med et privat jetfly til Barbie.



Hvert år er det spesielt noen få leker som selger seg før den store dagen, så for alle som ønsker å komme seg dit tidlig, har Smyths avduket hva det regner med vil være de mest populære lekene denne julen.

I tillegg til store merkenavn som Nerf, Paw Patrol og L.O.L Surprise, er det også noen flere ukjente alternativer inkludert, som Smyths spår snart vil bli de siste trendene.

Alt er allerede tilgjengelig online på Smyths nettsted, så vel som i butikker, men vær oppmerksom på at ettersom de viser seg å være veldig populære, kan noen varer selges i utvalgte butikker, så det kan være verdt å ringe først hvis du er desperat etter noe spesielt.



Som Amazon, Hamleys, Argos og John Lewis har alle gitt ut lignende lister i år, ettersom butikkene gjør seg klare for julehandelssesongen.

1. Fur Real Friends Cubby The Curious Bear, £ 69,99

Han er en pratende liten bjørn og babler tilbake når han snakkes med, lager søvnlyder og spiller myk musikk, og hvis du gir ham en flaske eller mat, svarer han også på det.



2. PAW Patrol Super PAWs Mighty Jet Command Center, £ 49,99

Et høyteknologisk 2-i-1 deluxe teambil som forvandles fra en jet til et mobilt kommandosenter for PAW Patrol Pups.

Mens det er på land, er det et mobilkommandohovedkvarter, og når det er på tide med et redningsoppdrag, forvandles hovedkvarteret til Mighty Jet som kan sveve gjennom himmelen med ekte lys og lyder.

3. LEGO 75957 Harry Potter Ridderbussen, £ 27,99

Hvis du elsker Harry Potter og Lego, er dette den perfekte kombinasjonen av de to, ettersom du kan bygge den magiske ridderbussen og forberede deg på å gjenskape noen av dine favorittscener fra fangen i azkaban.

Det er ikke bare en modell heller, som om du løfter av taket, vil du se Stan Shunpike utstede billetter og Ernie Prang fremdeles prøver å mestre sine styreferdigheter. Og se opp for sengen som glir frem og tilbake - og den svingende lysekronen, det blir en humpete tur!

4. Husdyr levende Boppi the Booty Shakin & apos; Lama, £ 19,99

Boppi rister på det som om ingen ser på det! Denne Booty Shakin & apos; Llama får hele familien til å danse og le i flere timer, spille tre fantastiske sanger å twerk og spinne til. Veldig moro for hele familien på den store dagen!

5. L.O.L Overraskelse! 2-i-1 Glamper Playset, £ 99,99

Leker går videre til neste nivå nå med denne 2-i-1-glamperen med over ti lekeområder med lys og lyder, en flyttbar førerhus, en eksklusiv dukke og mer enn 55 overraskelser som du må pakke ut.

Du kan også leke med det også, for når du åpner baksiden avslører det et lysbilde.

6. Ryan's World Giant Mystery Egg Gold, £ 49,99

Mystery Egg kan skryte av et mystisk kjøretøy, ekstremt sjeldne figurer, spesiell slim og kitt, en squishy i begrenset opplag, Red Titan-maske og mer.

turgåing med hunder i snø

7. Barbie Travel DreamPlane, £ 59,99

La Barbie gå på din egen livsreise i sitt eget lille drømmefly, komplett med tilbakelente seter, arbeidsrom over hodet og en snackvogn med flyttbare skuffer.

Barbie har virkelig kommet langt siden barndommen vår ...

8. NERF Fortnite AR-E Motorized Blaster, £ 7,99

Nerf går fortsatt sterkt med disse nye motoriserte blasterene som gir oppdraget enda mer moro.

Denne Nerf MicroShots Fortnite Micro AR-L-blasteren er inspirert av blasteren som ble brukt i det populære Fortnite Battle Royale-videospillet.

Les mer

Julegaveideer til barn 2019
Amazon topp leker liste Argos toppleketøy for 2019 John Lewis juleleker spådommer Smyths Toys beste juleleker

9. Push ‘N Talk Forky 22 cm Action Figur Toy Story 4, £ 24,99

Årets nye ikon, Forky, kan være det siste tilskuddet til leketøysamlingen til de små.

Han har over 20 ord, og kroppen svinger til venstre og høyre, armene rocker opp og ned og Forkys føtter beveger seg mens du skyver ham langs en glatt overflate.

10. Disney Frozen 2 Arendelle slott, £ 159,99

Frosne fans, forbered dere, et slott på fem fot med fire etasjer med moro eksisterer nå.

Fire fot bred og komplett med 14 tilbehør. Når barna trykker på knappen på balkongen i bevegelse, kan de se et fargerikt lysshow inspirert av nordlyset.

Se Også: