Beste babymadrasser 2020 som du kan kjøpe online

Foreldre

Horoskopet Ditt For I Morgen

Baby i barneseng

Sørg for å velge det beste for babyen din(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Å velge riktig barnesengmadrass for din nyfødte baby kan føles som et minefelt.



I tillegg til å være trygg, må den være hyggelig og behagelig, spesielt med tanke på at spedbarn sover et sted mellom 14 og 17 timer om dagen.

Viktigst av alt, må du sørge for at babymadrassen passer perfekt i barnesengen uten hull, da dette kan være farlig for spedbarnet eller smårollingen din.

Deretter må du velge et materiale som er fint og fast for å unngå kvelning. De tre hovedvalgene er mellom skum, vår eller naturfiber.



Hvis du velger skum, må du velge et fastere design for å unngå fare for kvelning og plutselig spedbarnsdødssyndrom (SIDS).

Vi har listet opp våre 10 beste babymadrasser nedenfor, som er i en rekke forskjellige materialer, så det er en for alle.



Her for en voksen madrass? Vi har også fått de 10 beste madrassene for 2019 også.

1. Eve Sleep & apos; babymadrassen & quot ;, 129 kr

Materiale: Skum

Eve hevder at deres er den mest behagelige rundt

Eve's prisbelønte babymadrass kan skryte av noen veldig imponerende anmeldelser på Trustpilot, og skryte av den veldig store påstanden om at det er verdens mest komfortable babymadrass.

hvor gammel er clive owen yorkshire farmer

I tillegg til at den er laget av luksusskum, er det også noen lommefjærer for støtte, pluss et vanntett lag og avtagbart deksel på toppen for ulykker.

Hvis du hater det, kan du returnere det innen 30 dager for full refusjon.

Få det fra Eve Sleep for £ 129

2. East Coast Cleaner babymadrass, 88,22 kr

Materiale: Vår

Bra for de som er bekymret for renslighet

Hvis du er ute etter den perfekte hybrid mellom komfort og renslighet, kan denne vårmadrassen med et vanntett lag og vaskbart trekk være noe for deg.

Med et hypoallergisk antimikrobielt deksel som forhindrer allergener og støvmidd Når du ligger trygt på toppen av et overlegen kvalitet, motstandsdyktig mot skum, får du det beste fra begge verdener.

Få den fra Amazon for £ 94,99

3. Mothercare AirFlow Pocket vårmadrass, 145 £

Materiale: Vår

Tørk av det hvis det skjer ulykker

Selv om naturlige fibre er bra og bra, vil mange foreldre også rose den alltid gunstige tørke rene overflaten.

I tillegg til å gi en behagelig søvn med individuelle lommefjærer og fancy teknologi for å holde den lille hygienisk og kjølig, har dette nummeret også et tørkbart, vanntett lag, for å holde det rent så lenge du trenger det.

Få det fra Mothercare for £ 145

4. Little Green Sheep Natural Moses kurvmadrass, £ 39,95

Materiale: Naturfiber

Denne madrassen i kurvstørrelse i Moses er veldig billig

Med tanke på prislappen, er det vanskelig å tro at denne Moses kurvstørrelsen er laget for hånd, med bare naturlige ingredienser.

Det er null kjemikalier involvert med naturlig latex fra Hevea -treet som brukes til å binde kokosnøtt, organisk ull og bomull, for den ultimate pusteevnen.

Få den fra Amazon for £ 39,95

5. Silentnight safe night memory ullmadrass, £ 149

Materiale: Vår

Dette bruker det skummende, men faste Airstream -minneskummet

Hvis du ikke vil velge mellom vår, skum og naturmaterialer, hvorfor ikke ha alle tre?

Denne høyteknologiske madrassen kombinerer temperaturreguleringen av naturlig fiberull, som har blitt omgjort til et skummende Airstream -minneskum, pluss et minifjærsystem for ekstra støtte.

Få den fra Boots for £ 149

6. Naturalmat latexmatte, £ 175

Materiale: Naturfiber

Ikke bli skremt av det rare tverrsnittet, dette er en flott organisk madrass

Det er fem års garanti på denne babysengmadrassen som er laget av organiske materialer, perfekt for foreldre som leter etter noe ikke-syntetisk til sin lille.

Den er laget av organisk latex, kokos og lammull, og er ekstremt myk og pustende, i tillegg til allergivennlig, antibakteriell og støvmidd, noe som gjør den ideell for den lille følsomme huden.

Få den fra Amazon for £ 175

7. Clevamama Cleverfoam barnesengmadrass, £ 94,48

Materiale: Skum

Dette er tilsynelatende flott for å redusere risikoen for flat hodesyndrom

Denne madrassen er spesielt opprettet med akademikere ved Trinity College i Dublin for å 'beskytte den runde formen på babyens myke hode', og påstår at den reduserer risikoen for flathodet syndrom (ellers kjent som Plagiocephaly).

Selv om det ennå ikke er bevist, kan madrassen fremdeles skryte av glødende kundeanmeldelser, laget av pustende og hypoallergisk clevafoam som trekker bort fuktighet og øker luftstrømmen.

Få den fra Amazon for £ 94,48

8. Baby Elegance Healthcare madrass mot allergi, £ 44,99

Materiale: Skum

Dehydrering av fibrene betyr at denne madrassen er ubeboelig for støvmidd

Hvis allergi er din viktigste bekymring, kan du ikke gjøre det mye bedre enn dette nummeret, som har fått det offisielle godkjennelsesstempelet av nasjonal veldedighet Allergy UK.

Denne hypoallergiske babymadrassen er gjort ubeboelig for støvmidd ved å dehydrere fibrene før de brukes, og er også biocid og kjemikaliefri, og har to avtagbare, vaskbare trekk.

Få det fra Argos for £ 44,99

9. John Lewis dobbeltseng madrass, 200 pund

Materiale: Skum

Du får både et indre og ytre deksel med dette

Selv om de fleste babymadrasser også har et vanntett trekk, er det få av dem som har to, og dette ortopediske skummet med høy tetthet kommer med både et indre og ytre trekk for dobbel beskyttelse.

Og de er begge designet spesielt for bruk, med det indre trekket laget av et ikke-svette vannavvisende stoff, mens det ytre er vanntett.

Få det fra John Lewis for £ 160

10. Milliard dobbeltsidig hypoallergisk, £ 44,99

Materiale: Skum

Et flott skumalternativ

Med et minneskum av meget høy kvalitet som er fast nok til å forhindre risiko for SIDS, men likevel er i samsvar med babyens kropper, vil den lille få bedre komfort med dette nummeret uten å synke eller miste form.

Det flotte minneskummet er takket være et vanntett lag på toppen og bunnen, med en vattert overflate og mye polstring i midten.

Få den fra Amazon for £ 44,99

Se Også: