Beste barneklubber for foreldre - og 12 flere fantastiske måter å spare penger på

Foreldre

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mor og barn spiser frokost

Her er noen ordninger for å komme i gang med å forberede det nye barnet ditt(Bilde: Getty)



Royal baby feber har feid nasjonen - og verden kan ikke få nok av Archie Harrison Mountbatten -Windsor.



Så mye at restauranter, fornøyelsesparker og til og med reisegiganter tilbyr alle med navnet & apos; Archie & apos; freebies for å markere palassets nye ankomst.



Men hva med barna som ikke deler et kongelig navn - og foreldrene som også har et knippe glede å ødelegge?

Vel, med litt hjelp fra kuppjegerne kl hotukdeals , har vi trukket frem noen av de beste måtene nye og vordende foreldre kan spare på sin egen lille prins eller prinsesse.

Se våre beste tips nedenfor.



Støvler foreldreklubb

Hvis du er et fordelskortmedlem og venter, kan du registrere deg for Boots & apos; foreldreklubb for rabatter og tilbud hele året.

Ordningen tilbyr medlemmer 10 poeng for hver 1 kr som brukes på babyprodukter til babyen din fyller tre år.



Boots sender deg også skreddersydde tilbud under hvert stadium av svangerskapet, samt gratis gaver og penger på klær for hver milepæl barnet ditt når.

Emmas dagbok

Mor kysser baby datter

Det er ikke bare for vordende foreldre - alle med et barn kan registrere seg for tips og rabatter (Bilde: Getty)

Emmas dagbok er en av de mest populære babyklubbene for blivende mødre.

Ved å registrere deg kan du få tilgang til £ 250 av Argos -penger på kuponger, gavepakker, tips om foreldre og kuponger som er skreddersydd for hvert trinn i svangerskapet.

Du får også en fotobokskupong til en verdi av 15 pund for å fange de tidlige minnene deres.

Moderomsorgsklubb

Bli med i Moderomsorgsklubb gir deg tilgang til rabatter som 20% rabatt på gravidklær og mer enn £ 100 verdikuponger.

Medlemmer får tilgang til råd om foreldre - for eksempel veiledning om hvordan du velger et bilsete - tidlig tilgang til salget, £ 10 -kuponger når du bruker £ 100 og 20% ​​rabatt på leker til barnets fødselsdag.

Flere tips og besparelser

Andre steder som vordende foreldre kan melde seg på som inkluderer gratis gaver og råd inkluderer:

Hva med gratis resepter og tilskudd?

Millioner av foreldre har krav på ekstra økonomisk støtte som de kanskje ikke vet om. Dette strekker seg langt utover bare fødselspermisjon, og inkluderer også rabatter på rådsskatt og gratis skoleuniformtilskudd. Vi har trukket frem noen viktige nedenfor.

  1. Hvis barnet ditt er under 18 år og du ikke bor sammen med en annen voksen, kan du søke om 25% rabatt på kommuneskatten.

  2. Alle foreldre kan kreve Barnetrygd . Dette er et statstilskudd på 20,30 pund i uken for ditt første barn og 13,40 pund i uken for påfølgende barn.

  3. De Sunn start -ordning støtter foreldre med matkuponger. Du kvalifiserer hvis du er 10 uker gravid eller har et barn under fire år og får inntektsstøtte eller annen ytelse. Betalingskuponger starter fra £ 3,10 i uken.

  4. Hvis du har lav inntekt, kan du kreve inntektsstøtte, arbeidssøkertillegg (JSA) eller bostøtte - som kan hjelpe deg med husleie. Her er en guide til fordeler.

  5. De Sure Start fødselsstipend er en engangsbetaling på £ 500 som du ikke trenger å betale tilbake.

  6. Hvis du har et tre eller fire år gammelt barn, kan du registrere deg for regjeringens 30 timers gratis barnepassordning på toppen.

  7. I tillegg til det ovennevnte, er det også vannregning rabatter , gratis resepter, gratis skolereiser (og ensartet lettelse) og rabatter på energiregningen som du kan kreve.

  8. Du har rett til gratis tannbehandling fra NHS hvis du er gravid når du starter behandlingen. For å få gratis NHS -tannbehandling må du ha et MATB1 -sertifikat utstedt av jordmor eller fastlege og en gyldig reseptfri fødselsattest (MatEx) .

  9. Du har også rett til gratis NHS tannbehandling i 12 måneder etter at babyen din er født. For å bevise din rett, må du vise et gyldig sertifikat for fritak for fødselspermisjon, et varsel om fødselsskjema (din jordmor vil gi deg dette skjemaet) og babyens fødselsattest.

  10. Kvalifiserte ansatte kan også ta opptil 52 ukers svangerskapspermisjon. De første 26 ukene er kjent som 'Vanlig fødselspermisjon' og de siste 26 ukene som 'Ekstra fødselspermisjon'. De første 6 ukene betales til 90% av gjennomsnittlig ukeinntekt (AWE) før skatt, mens de resterende 33 ukene er £ 145,18 eller 90% av deres AWE (avhengig av hvilken som er lavere). Dette er reglene for de som krever delt foreldrepermisjon i stedet.

  11. Care to Learn -ordningen kan hjelpe til med omsorgskostnader for foreldre som fortsatt er i utdanning. Det er £ 160 per barn per uke hvis du bor utenfor London eller £ 175 per barn per uke hvis du bor i London. Alle betalinger går direkte til barnepassleverandøren din.

  12. I tillegg til det ovennevnte, er det også vannregning rabatter , gratis resepter, gratis skolereiser (og ensartet lettelse) og rabatter på energiregningen som du kan kreve.

Se flere tips og informasjon i vår guide på økonomisk hjelp til foreldre .

Les mer

Dine fødselsrettigheter
Delt foreldrepermisjon forklart 8 viktige arbeidsrettigheter for mødre Kan sjefen din kaste deg? Hva skjer hvis babyen blir født tidlig

Se Også: