Beste Amazon Echo -tilbud 2020 inkludert tidlig Black Friday -besparelser på serien

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



I september presenterte Amazon flere helt nye Echo-enheter, og sementerte serien for høyttalere som et av alternativene for kjøpere.



Den oppgraderte designen og funksjonene kombinerer det beste av eksisterende Echo- og Echo Plus -funksjoner i én enhet.



De nye enhetene er priset til £ 49,99 for den helt nye Echo Dot og £ 59,99 for den helt nye Echo-prikken med klokke . Det er også to søte Echo Dot Kids Edition -høyttalere tilgjengelig.

Eric Saarnio, visepresident Amazon Devices EU, sa om de nye tilleggene: 'Echo og Echo Dot ser vakkert ut og høres enda bedre ut, og Echo Show 10 gjenskaper Alexa helt på nytt med en skjerm - displayet beveger seg med deg og forblir i sikte som du beveger deg rundt. Det er like naturlig som å ha en samtale. I tillegg fortsetter Alexa å bli smartere - bare be om å se Netflix, foreta gruppesamtaler og mye mer.

Til slutt avslørte Amazon to søte Echo Dot Kids Edition -høyttalere, som kommer i morsomme Panda- og Tiger -design



Mens de nye enhetene ikke er omtalt i Amazonas tidlige Black Friday -tilbud , de fleste av de eldre enhetene har seriøst gode priskutt. Sjekk ut alle de nyeste smarte hjemmeteknologi -tilbudene nedenfor.

Beste Amazon Echo -tilbud

Helt nytt Echo Dot

Den nye kompakte sfæriske designen til echo Dot vil se slank ut i alle rom. Forvent forbedret lyd og alle stemmekontrollfunksjonene fra tidligere generasjoner.



Kjøp nå fra Amazon

christina aguilera tour 2019 uk

Helt ny Echo Dot med klokke

Som med 3. generasjons versjon, har denne Echo Dot en praktisk LED -klokkevisning - noe som gjør det til det perfekte tilbehør ved sengen.

Kjøp nå fra Amazon

Helt nytt ekko

Hvis du liker originalen, men lengter etter førsteklasses lyd, er det nyeste ekkoet svaret på dine bønner. Enheten har også et innebygd Zigbee smart hjem-hub og en temperatursensor.

Kjøp nå fra Amazon

stormzy og maya jama

Echo Dot

Den nye 3. generasjons Echo Dot er den oppgraderte kompakte stemmestyrte høyttaleren som brukte Alexa-assistenten til å spille musikk, lese nyheter, sette alarmer og betjene kompatible smarthjem.

Kjøp nå fra Amazon

Echo Dot med klokke

Den nyeste versjonen av Amazons smarte høyttaler kommer nå med en klokke. LED -displayet viser tid, utetemperaturer og til og med innstilte tidtakere og har samme funksjonalitet som den originale Echo Dot -enheten.

Kjøp nå fra Amazon

Kastet ut (3. generasjon)

Den nye og forbedrede versjonen av det originale Echo har nå premium Dolby 360 -høyttalere for enda bedre lydkvalitet.

I likhet med den mindre alternative prikken, kan 3. generasjons ekko betjene kompatible enheter og synkronisere med alle andre ekko -enheter du trenger for å ringe og spille musikk og mer.

Kjøp nå fra Amazon

Echo Plus (2nd Gen)

Amazon ekko maskinvare

Amazon Alexa får en ny stemme (Bilde: Amazon)

Plus tilbyr førsteklasses lydkvalitet sammenlignet med de andre Echo -enhetene. Dolby Play 360 lydhøyttalere tilbyr skarp lyd og dynamisk bassrespons, mens de syv mikrofonene kan fange opp stemmen din fra alle retninger - også når musikk spilles.

Kjøp nå fra Amazon

Ekkostudio

Amazons nye subwoofer fungerer sammen med Echo -høyttalere

Amazons nye subwoofer fungerer sammen med Echo -høyttalere (Bilde: Pocket-lo/Amazon)

Den smarte høyttaleren er utstyrt med 3D -lyd fra fem høyttalere som gir fantastisk bass og skarp lyd ved hjelp av Dolby Atmos -teknologi - perfekt for musikkelskere.

Den innebygde smart home -huben gir deg den samme funksjonaliteten som Amazons andre Echo -enheter, og er ideell for alle som ønsker å heve hjemmeunderholdningen sin.

hvem er fru brun

Kjøp nå fra Amazon

Echo Show (2nd Gen)

(Bilde: Amazon)

Andre generasjon Echo Show kombinerer en smart høyttaler og videodisplay i en ryddig enhet.

TV-guide VM 2014

Skjermen fungerer med Alexa sin stemmefunksjon for å vise utdrag av informasjon på skjermen. Du kan også se videoinnhold og foreta videosamtaler.

Kjøp nå fra Amazon

    Echo Show 5

    Echo Show (Bilde: Amazon)

    Få alle funksjonene til Show -høyttalerne i en veldig kompakt design. 5.5-tommers skjerm har skarp full lyd og innebygde lag med personvern.

    Kjøp nå fra Amazon

    Echo Show 8

    Spar £ 60 på Echo Show 8 og la Alexa vise deg mer: med en 8 'HD -skjerm og stereolyd kan Alexa hjelpe deg med å administrere dagen din med et øyeblikk (Bilde: Amazon)

    Den glatte 8-tommers HD-skjermen og stereolyd får deg til å bli forelsket i Show 8. Kontroller det smarte hjemmet ditt, foreta videosamtaler og se og lytt til TV-programmer, musikk og mer ved hjelp av Alexa-talekontroller.

    Kjøp nå fra Amazon

    Echo Show 10

    southampton v arsenal på tv

    Den nyeste videohøyttaleren i Show -serien fra Amazon er designet for å flytte med brukere. Den har en 10,1 -tommers HD -skjerm som lar deg bevege deg rundt og holde deg i rammen - eller overvåke hjemmet ditt når du ikke er der.

    Kjøp nå fra Amazon

    Les mer

    Amazon -tilbud og tips
    Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

    Amazon Echo -enheter - det du trenger å vite

    Den originale Echo -høyttaleren ble først lansert i 2017, og har gjennomgått en rekke modifikasjoner og oppdateringer gjennom årene.

    Nyere høyttalere som Echo 10 show -enhet (£ 239,99), som kommer med en videoskjerm, er ekstremt populære og har mange praktiske funksjoner for brukere, alt fra å spille musikk til å sette påminnelser og foreta taleanrop.

    Amazon har også lagt til sitt wearables -utvalg, med det stilige nye Ekkoknopper (£ 119,99) øretelefoner som er utstyrt med Bose Active Noise Reduction -teknologi for å konkurrere med Apples populære AirPods.

    De Echo Studio -høyttaler (£ 189,99) kan skryte av imponerende lydkvalitet og kraftig bass for seriøse audiofiler, og er også et godt alternativ for kjøpere som ønsker å lage den kinostemningen hjemme.

    Den største trekningen for de fleste kjøpere er det faktum at Amazons høyttalere kan kobles til andre andre smarte hjemmeapparater, slik at gadgetfans kan transformere hjemmet sitt og betjene viktige funksjoner med et klikk på en knapp eller talekommando.

    Se Også: