Beste 55-tommers 4K-TV-er for 2021

Smarte Tv -Er

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sett bakfra av en familie som ser på TV på sofaen hjemme

Opp TV -spillet ditt(Bilde: Getty Images)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Ettersom Netflix binges og hjemmekino-kvelder har blitt vår viktigste underholdningskilde det siste året, er det ingen overraskelse at vi ønsker å fortsette TV-spillet vårt.



Å investere i de beste 55-tommers TV-er betyr forhøyede filmfester og en oppgradert seeropplevelse for fotografer.

vanessa hudgens' pupper

AO.coms TV -ekspert, Kevin Walmsley, kommenterer: 'Om du trenger en større TV -skjermstørrelse, avhenger virkelig av avstanden din. Hvis du skal sitte omtrent åtte meter fra TV -en din, er en 55 tommers skjerm ideell.

'Det er også en flott skjermstørrelse hvis du planlegger å bruke TV -en din til underholdning, for eksempel å se fotballkamper, eller få full effekt av 4K Ultra HD -skjermkvalitet for å nyte favorittfilmene dine.'



Men, legger han til, du trenger ikke å sprenge budsjettet for å få god kvalitet og noen bjeller og fløyter.

'Det er mange budsjettvennlige alternativer tilgjengelig som fortsatt er av høy kvalitet - inkludert Hisense 55 Smart 4K Ultra HD -TV, som også er Alexa -kompatibel, slik at du kan bytte kanal med stemmen din,' sier hun.



Vi har avrundet de beste 55-tommers TV-ene nedenfor for å gjøre favorittprogrammene dine større. Sofa-surfing har blitt enda morsommere ...

Beste 55-tommers TV-er for 2021

1. Hisense 55A7100FTUK 55 'Smart 4K Ultra HD TV

Hisense 55A7100FTUK 55-tommers 4K UHD HDR Smart TV

Denne 55-tommers TV-en med stor verdi tilbyr en strålende lyd og visuell opplevelse, siden den kan skryte av DTS Studio Sounds-teknologi for en virtuell surroundlydynamikk med en kraftig bass. Den har også 4K -oppløsning for skarpe detaljer og god klarhet når du ser favorittfilmene dine.

Det er smart, slik at du får tilgang til streaming- og catch-up-apper, og det er Alexa-kompatibelt, slik at du kan endre kanaler og justere innstillinger med stemmen din. En fornøyd kunde sa: 'Nydelig TV, krystallklart bilde og enkel å sette opp og bruke. Føles som en hjemmekino. '

Pris: £ 379, Amazon - kjøp her nå

2. Techwood 55AO9UHD 55 'Smart 4K Ultra HD -TV med Dolby Vision og fungerer med Alexa

Techwood 55AO9UHD 55

Nyt krystallklar visning med denne 4K Ultra HD 55-tommers TVen som ikke vil legge for mye press på vesken din.

Dolby Vision sørger for lyse, levende farger, og Smart TV betyr at du også kan binge alle dine favoritt -Netflix- eller Amazon Prime -serier gjennom den.

Hvis det er spillere i huset, vil de elske at det er tre HDMI- og to USB-porter for tilkobling av konsoller og Blu-ray-spillere. Hva mer er, det er kompatibelt med Alexa, slik at når fjernkontrollen uunngåelig går seg vill bak sofaen igjen, kan du bare bytte kanal med stemmen din.

Pris: £ 359, AO - kjøp her nå

3. Samsung 55 'TU8000 HDR Smart 4K -TV

Samsung 55

Samsung 55 'TU8000 HDR Smart 4K -TV

Med et 4k Ultra HD -bilde vil du nyte et lyst og klart bilde hjemme mens du liker dine favorittprogrammer, og det slanke designet har en veldig liten ramme, slik at du bare kan nyte bildet.

falske nye 10-lapper

Smart TV betyr at du har tilgang til alle favorittappene dine som Apple TV, Netflix eller Prime, og du kan kontrollere TV-en din med din favorittstemmeassistent, ettersom Bixby, Alexa og Google Assistant er innebygd.

En kundes anmeldelse sier: 'Besluttet å gjøre en oppgradering, og for en god pris har vi en fullstendig revolusjonert TV. Bildekvaliteten er god, vi festet til en lydlinje for å øke lydkvaliteten, men det er definitivt ikke dårlig i det hele tatt. Smart TV -elementet i det er VELDIG enkelt å bruke, og du kan til og med sette opp fjernkontrollen på iPhone. Totalt sett er vi begeistret for dette kjøpet. '

Pris: £ 513,28, Amazon - kjøp her nå

Fire. LG 55UN71006LB 55 tommers UHD 4K HDR Smart LED -TV med Freeview HD

LG 55UN71006LB 55 tommers UHD 4K HDR Smart LED -TV

Dette LG-alternativet er en stilig og elegant 55-tommers TV, og har en klar 4K Ultra HD-bildekvalitet og HDR som gir lysstyrke og kontrast.

hovedstaden sommerball 2017 billettpriser

Med Smart TV kan du glede deg over strømmetjenester, inkludert Netflix, YouTube, Disney+ og mer, og stemmekontrollfunksjonen betyr at du kan bytte kanal på kommando.

Den er også klar for Bluetooth -surround, slik at du kan lage en surroundlydeffekt ved å koble til to Bluetooth -høyttalere for en oppslukende effekt.

Pris: £ 445, Amazon - kjøp her nå

5. Sony 55-tommers KD55XH8196BU Smart 4K UHD HDR LED Freeview-TV

Sony 55 tommers KD55XH8196BU Smart 4K UHD HDR LED Freeview -TV

Lag en hjemmekino-følelse med denne 55-tommers TVen som tilbyr Dolby Vision og lyd for å oppskalere din seeropplevelse.

Få alle streaming -appene dine, som Netflix, YouTube og Prime, med Smart TV -funksjonene, mens spillere vil være fornøyd med de to USB -portene og fire HDMI -kontakter.

En anmeldelse sa: 'Kjøpte denne TV -en som nylig kjøpte en ny ps5, og min gamle TV hadde ikke et godt bilde for spill jeg ønsket å spille. For en forskjell ... Flott bilde, fantastiske farger og god lyd. Alt jeg vil ha i en TV pakket inn i en pakke. '

Pris: £ 679, Argos - kjøp her nå

6. LG 55-tommers 55CX5LB AEK 4K Smart UHD OLED Freeview-TV

LG 55 tommers 55CX5LB AEK 4K Smart UHD OLED Freeview -TV

Ønsker du å skyve båten ut? Denne 55-tommers LG-TVen er et behandlingsområde, men kommer med ny 4K OLED-teknologi for ditt klareste bilde ennå. Det betyr at hver piksel lyser seg selv og gir dype mørker ved siden av levende lys og perfekte kontraster for en forhøyet seeropplevelse.

Dolby Vision og Dolby Atmos gir utmerket lyd og bilder for en hjemmekinoopplevelse. Med Smart TV kan du streame Now TV, Disney+, Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, YouTube og mer. Og det er innebygd Amazon Alexa og Google Assistant for praktisk stemmekontroll.

Det er tre USB -porter og fire HDMI -kontakter for flere grensesnitt, perfekt for spill.

En fantastisk anmeldelse sa: 'Jeg kan endelig se riktig HDR Dolby -visningsinnhold på denne TV -en fra Disney+ og Apple TV+, og det ser fantastisk ut. Fantastiske detaljer og farger. Det ser mer ut & ekte & apos; enn min eldre LCD 4K -TV, så det handler ikke bare om oppløsningen. Spill ser også bra ut. Jeg var bekymret for at stuen min var for lys for en OLED, men selv på en virkelig lys dag kan jeg fortsatt se et veldig godt bilde. Selvfølgelig ser det best ut i et mørkt rom! '

adam johnson 15 år gammel jente

Pris: £ 1299, Argos - kjøp her nå

7. Samsung QE55Q70TA 55 'Smart 4K Ultra HD QLED -TV

Samsung QE55Q70TA 55

Et annet stort alternativ, men god kvalitet, er denne 55-tommers Samsung-TVen med QLED-skjermteknologi som sikrer utmerket bildekvalitet og farger.

Den har Smart TV, slik at du kan streame og følge med på filmer og programmer fra favorittappene dine, mens adaptiv lyd automatisk sikrer de beste lydinnstillingene. Footie -fans vil glede seg over å vite at BT Sport er inkludert i Smart TV -appene, slik at du kan se spill live og spille av høydepunkter.

En kunde sa: 'Beste bilde noensinne - det ser ut til at du kan sette armen inn og ta på det du ser. Enkel å sette opp. '

Pris: £ 856, AO - kjøp her nå

8. Bush 55 tommers 4K Smart UHD DLED HDR Freeview -TV

Bush 55 tommers 4K Smart UHD DLED HDR Freeview -TV

Vil du gjøre TV -en din større enn å øke budsjettet? Prøv denne 55-tommers Bush-TVen for et rimelig alternativ.

Smart TV betyr at du kan få tilgang til slike som Netflix og Amazon Prime, mens du også kan nyte 15 Freeview -kanaler i HD.

4K Ultra HD sikrer et klart bilde. Det er stemmestyring for håndfrie kommandoer, og du kan enkelt koble deg trådløst til en lydstang eller andre Bluetooth-enheter for en surroundlydopplevelse.

En kunde entusiastisk: 'Flott TV, veldig klart bilde. Enkel å sette opp. Fungerer bra med Alexa. '

Pris: £ 349,99, Argos - kjøp her nå

Se Også: