Fordelsbetalingsdatoer over jul og nyttår - med Universal Credit betalt tidlig

Nyttår

Horoskopet Ditt For I Morgen

Happy Mother jar adventskalender

Dette er datoene for dagboken din over jul og nyttår(Bilde: Bonne Maman)



Familier som mottar universell kreditt, barnetrygd, skattefradrag og mer økonomisk hjelp blir advart om at betalingsdatoene vil variere over jul og nyttår - med noen som sannsynligvis vil bli betalt tidlig.



uk koronavirus daglige dødsfall

Institutt for arbeid og pensjon (DWP) - som administrerer utbetalingene - har publisert en liste over viktige datoer for dagboken din over høytiden.



Det sa at de fleste familier vil se betalingene deres komme tidligere enn vanlig i år - med mange som skal betales 23. desember.

Barnetrygd ble først introdusert på 1970 -tallet for å støtte arbeidende foreldre med levekostnadene. I dag betaler det rundt £ 21,05 i uken for det første barnet og £ 13,95 per uke for påfølgende barn.

Imidlertid, hvis du eller partneren din har en inntekt på mer enn £ 50 000 i året, er du ansvarlig for Høy inntekt for barnetrygd . Dette betyr at du må betale 1% av hver 100 pund du tjener tilbake til regjeringen på slutten av skatteåret. Du kan lese om hvordan dette fungerer, her .



Mange husstander vil bli betalt litt tidligere i år (Bilde: Getty Images)

Skattekreditter er i mellomtiden helt separate. Dette er en fordel som utbetales til de som trenger det mest, for eksempel familier som trenger hjelp til å ta vare på barn, funksjonshemmede og personer med lav inntekt.



Det er to typer skattefradrag - skattefradrag for barn og arbeidsskattefradrag . Du kan være kvalifisert for en eller begge deler, avhengig av omstendighetene dine

De som mottar dagpenger, statspensjon, omsorgspenger, uføretrygd, sysselsettings- og støttepenger, arbeidssøkertillegg, pensjonskreditt og personlig uavhengighetsbetaling kan også motta betalinger før jul.

Du kan se en oversikt over disse betalingsdatoene nedenfor.

Baronesse Stedman-Scott sa: 'Jobbsentre har vært åpne under hele denne pandemien. Våre kolleger har gitt viktig støtte til de mest sårbare menneskene og vil fortsette å gjøre det i juleperioden.

'Sjekk disse datoene, og sørg for at du vet når du får betalingene dine.'

Utbetalingsdatoer for jul og nyttår

Hvis universelle kredittbetalinger vanligvis faller den 24. i hver måned, kommer betalingen fremdeles til 24. desember.

falsk svart enke edderkopp uk

Men hvis det forfaller mellom 26. og 28. desember, får du betalt tidlig 24. desember.

Alle andre fordeler som for eksempel statspensjon og skatt for barn som skal betales 24. desember, blir utbetalt en dag tidlig 23. desember, sa DWP.

De som venter sine universelle kredittbetalinger - og alle andre fordeler som PIP - 1. januar, blir i stedet betalt 31. desember.

Se Også: