Battlefield 5 hands-on forhåndsvisning: Det usett, det ufortalte og det uspilte

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Battlefield 5s krigshistorier er, i likhet med fjorårets WW1-sentrerte Battlefield 1, narrativ-fokuserte enkeltspilleroppdrag som har til hensikt å bringe utallige historier fra andre verdenskrig til live.



hvor er rolf harris nå

På et nylig forhåndsvisningsarrangement gikk jeg hands-on med en demo av modusen, og tok inn noen av endringene og tilleggene utvikleren DICE har gitt den.



Mens andre spill , og faktisk Battlefield 5s andre moduser lener seg mot store kamper som involverer mange mennesker, de mer selvstendige War Stories fokuserer på mennesker i den tiden og deres personlige historier. Sammenlignet med det forrige spillet føles oppdragene som om de har samme lengde og kvalitet som hverandre, noe som gir en mindre ujevn opplevelse.



Demoen viste frem noen gripende historieøyeblikk (Bilde: EA SAYS)

Oppdragene som skal spilles ved lanseringen er Prologue, Nordlys, Under No Flag og Tirailleur, som setter deg i skoene til forskjellige karakterer fra forskjellige land som England og Norge.

Nordlys lar deg lete etter en fanget person, noe som gjør det til et flott kapittel å øve på snikeferdighetene.



Som en stor fan av krigsspill er realisme en nøkkelfaktor, og det er rimelig å si at i demoen jeg spilte var det mange følelser og kraftige øyeblikk i hver karakters personlige reise. Utover bare å skyte våpen og komme seg gjennom et nivå, var det et håndgripelig forsøk på å skildre smerte og tristhet, så vel som det merkelige øyeblikket med humor.

engelnummer som betyr 777

Skygger kan gi deg bort eller varsle deg om fiender (Bilde: EA SAYS)



Det var en følelse av frihet i måten spillet lar deg nærme deg nivåer, enten høyt og stolt med våpen flammende eller ved hjelp av snik sniking. Begge metodene føltes morsomme å spille.

Battlefield 5s bruk av Nvida GeForce RTX Ray Tracing legger til noen filmatiske grafiske innslag. Vann viser seg utrolig godt, mens skygger på vinduer og eksplosjoner på biler ser bra ut. Shadows har også en spillfunksjon, som også avslører plasseringen til karakteren din og fiender, noe som betyr at du må være forsiktig med hvor du gjemmer deg.

bør jeg kjøpe hus nå

Det var noen fantastisk grafikk som ble vist (Bilde: EA SAYS)

I motsetning til tidligere Battlefield-titler, trenger du ikke lenger å kjøpe et Premium Pass for å få nytt innhold. I stedet er det et nytt Tides of War-konsept, som har til hensikt å levere en strøm av nye tidsbegrensede hendelser i spillet å oppleve.

Dette er et flott trekk som forhåpentligvis vil unngå å knekke spillerbasen, og jeg er opptatt av å se hvordan ideen utvikler seg i månedene etter spillets utgivelse.

Battlefield 5 er ute for Xbox One, PS4 og PC 20. november

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: