Asda -vin kåret til verdens beste, og du kan kjøpe den for bare 4,37 pund

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rødvin

Den vinnende vinen var 'saftig' og 'saftig'(Bilde: Getty)



En budsjettflaske rødvin som koster under en femmer fra Asda har blitt kronet som den beste i verden på en prestisjefylt pris.



kjører i flip flops

Kjeden La Moneda Reserva Malbec fra Chile for et kupp £ 4,37 slå hard konkurranse om å vinne Platinum Best in Show på bransjens ettertraktede Decanter World Wine Awards (DWWA).



Et panel på 240 internasjonale eksperter tildelte den beskjedne tippelen toppgongen i kategorien rødvin under £ 15 og hyllet den som en absolutt glede for publikum.

Dommerne kunngjorde resultatene torsdag etter en uke med strenge blinde smakstester av 16 000 viner, og sa at supermarkedet Malbec var skålen i byen for kvalitet og verdi for pengene.

Din for mindre enn en femmer



Når de beskrev vinen som smaksprøver av ferskpresset svart frukt, kremet vaniljeyoghurt og pepperkrydder, berømmet de saftige saftige bær i smak.

Det sies å ha en utmerket friskhet med en zing som var full av energi med et godt prispunkt.



Rimelige jegere sendt Asda sin vinbutikk på nettet i sammenbrudd da ordre om den prisbelønte Malbec strømmet inn.

Supermarkedet sa at som nyhet om den beste røde for under £ 15 spredning, krasjet e-kjelleren under vekten av etterspørselen.

Normalt £ 5,75, er den beste hagen på tilbud for en bunn, £ 4,37.

Asdas vinkjøpssjef Ed Betts sa: Vårt team av vineksperter streber alltid etter å tilby våre kunder den aller beste verdien, og vår pris for prisen for beste single sort under £ 15 viser spesielt dette.

beste stedet å selge mobiltelefon

'La Moneda Reserva Malbec er for tiden tilbakeført til £ 4,37, og som den perfekte matchen til grillet kjøtt forventer vi stor etterspørsel de neste ukene.'

Flasken for litt over £ 4 slo hard konkurranse fra andre viner for å vinne sin kategori og ble shortlistet i den samlede rødvinsdelen før han tok den beste i verdens tittelen.

Dommerne hadde en vanskelig oppgave

Asda forbereder seg nå på Malbec -vanvidd ettersom rødvinsfans forventes klare hyller i handelen, prisvinnende vin til helgen.

DWWA -leder Steven Spurrier sa: Vårt eneste formål er å anerkjenne og belønne kvalitet, dette er det forbrukere over hele verden er interessert i. Vi deler bare ut medaljer til viner der forbrukere kan ha størst tillit.

Marks & Spencer stjal en marsj mot rivaler for å ta verdens beste for sin fineste reservehavn, og Tesco tok fem sølv i havnekategorien.

christine keeler og mandy rice-davies

Engelsk vin hadde sitt beste noensinne med å ta to platina og tre gullmedaljer for første gang.

Gusbourne, Pinot Noir tok platina for beste britiske røde over £ 15 og Chapel Down's Kits Coty Estate Chardonnay var beste britiske hvite for over £ 15.

Se Også: