Arsenals vidunderbarn Charlie Patino får sang fra Blackpool-fansen 20 minutter på utlån

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Charlie Patino fikk en varm velkomst fra Blackpool fans da han debuterte for Mesterskap klubb lørdag ettermiddag.



De Arsenal midtbanespiller, 18, kom til Blackpool på et sesonglån avtale tidligere denne måneden. Han blir sett på som en av Gunners' beste unge spillere og representerer England på U19-nivå. Han scoret på sin seniordebut for Arsenal mot Sunderland i desember i fjor.



Patino fikk sin første smak av Championship-fotball lørdag ettermiddag da han ble hentet inn i det 70. minutt av Blackpools 2-0 bortetap mot Stoke. Til tross for at de tapte kampen, var de trofaste fra Tangerines fortsatt i god stemme på slutten av spillet.



En stor gruppe Blackpool-fans ble filmet og sang Patinos navn på hallen ved Stoke. Den nye sangen er inspirert av Blackpools hat mot lokale rivaler Preston og går til tonene til Michael Jacksons hitlåt fra 1995 'You Are Not Alone'.

Sangen går som følger: 'Han er Charlie Patino, han visste stedet å gå, selv om han aldri hadde sett guttene i Tangerine, han kjente det overalt, han pustet sjøluften, og så sa han til meg, jeg f ****** hater PNE [Preston North End].'

Det er forståelig hvorfor Blackpool-supportere har varmet opp til sin nye midtbanespiller. I en tale etter kampen, berømmet Tangerines-manager Michael Appleton Patinos prestasjon og hevdet at han 'likte' å se ham spankulere tingene sine i Championship.



  En gruppe Blackpool-supportere sang Charlie Patino's name after Saturday's game
En gruppe Blackpool-supportere sang Charlie Patinos navn etter lørdagens kamp

Tror du Charlie Patino vil bli en gjenganger på Emirates? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

'Han tar meter unna folk noen ganger med sin evne til å komme vekk fra folk,' sa Appleton. 'Jeg syntes han var flott. Jeg syntes han viste en ro. Han viste et gammelt hode på veldig, veldig unge skuldre og jeg likte å se ham. Jeg tror Blackpool-fansen i løpet av den kommende sesongen kommer til å nyte å se ham.'



Mange Arsenal-supportere håper Patinios låneopphold i Blackpool vil hjelpe ham til å bli en toppspiller på Emirates. Etter ungguttens seniordebut i desember i fjor sa Gunners-sjef Mikel Arteta til pressen at han ikke ville haste Patino inn på førstelaget.

'Et vakkert øyeblikk,' sa Arteta mens hun beskrev Patinos mål. 'Han er en gutt som kommer gjennom systemet vårt, en nydelig gutt. Han trener med oss ​​nesten hver uke. Det var en drøm. Som en debut å komme hit, for å score foran fansen vår, et veldig spesielt øyeblikk.

'Jeg synes det er veldig positivt [Arsenal-fansen sang navnet hans]. De hørte om ham og vet hva han kan bli, og nå må vi koke ham sakte.

beste blekemiddel for hår uk

'I dag var en god start, synes jeg. [For mye hype rundt ham] er det vi må unngå. Han har fortsatt mye konkurranse foran seg. Han er veldig ung. Og han må gå steg for steg. I dag var han heldig, han fikk muligheten og han tok den veldig bra.'

Arsenal har for tiden 11 spillere ute på lån – inkludert forsvarsspiller Nuno Tavares, spiss Folarin Balogun og keeper Arthur Okonkwo. Flere spillere forventes å forlate Emirates før overgangsvinduet stenger 1. september.

Se Også: