Apples iPhone 2018 vil IKKE skryte av nye design, antyder ryktene

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

De kommende iPhones vil ikke skilte med nye design, ifølge rapporter.



Folk som er 'kjent med saken' fortalte Bloomberg at de kommende enhetene kun vil være inkrementelle oppdateringer, som beholder det samme utseendet til forrige generasjon, iPhone X.



I stedet vil det tilsynelatende være et nytt tilbud i form av tre forskjellige skjermstørrelsesalternativer og prispunkter.



Internt kalt 'D33', sa rapporten at de nye iPhone-ene vil vise den samme kant-til-kant OLED-skjermen som vi så på iPhone X, sammen med glassbaksiden med kanter i rustfritt stål og doble kameraer på baksiden.

De tre iPhone-modellene kunne vi se senere i år (Bilde: Ben Geskin / Twitter)

'Ingen av de tre iPhone-ene vil være helt nye design som iPhone X var i fjor eller iPhone 6 i 2014, med noen innen Apple som betegner lanseringen som et 'S-år', en betegnelse selskapet har gitt til nye telefoner som beholder den forrige designen, men legg til nye interne funksjoner, heter det i rapporten.



Ifølge kildene, som ba om å ikke bli identifisert og diskuterte uanmeldte produkter, planlegger Apple mer betydelige endringer for 2019.

Imidlertid sies den største flaggskipsenheten av de tre ryktede håndsettene - potensielt kalt iPhone X Plus - å ha den største skjermen som noen gang er sett på en iPhone, og måler hele 6,5 tommer diagonalt.



(Bilde: REUTERS)

Kildene avslørte også at den største forskjellen sammenlignet med fjorårets lansering vil være i programvaren, med den nye serien som tilsynelatende tilbyr muligheten til å se innhold side ved side i apper som Mail og Calendar.

Likevel antas det at den nye serien ikke kommer billig. Ny informasjon lekket mandag antyder at 6,5-tommers iPhone X Plus kan være Apples dyreste telefon til nå, og koster enda mer enn £999 iPhone X.

oppsiden sann historie

Denne prisen kan imidlertid tilby en fordel verdt de ekstra kostnadene, i form av 5G-hastighet.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Sett av Forbes , kan de nye lisensavgiftene for 5G øke prisene til Apple enda høyere siden de er stolte av å tilby en stor fortjenestemargin.

Selvfølgelig er alt dette avhengig av at Apple faktisk inkluderer 5G-funksjoner på denne generasjonen iPhones.

Apple lanserer historisk sett ny teknologi når den er klar. 5G vil fortsatt rulles ut på tvers av nettverk fra 2019, så det kan være for tidlig å slippe en iPhone klar for det så tidlig.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: