Apple MacBook Pro 2016: Utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og siste nytt i Storbritannia

Macbook Pro

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apples siste MacBook Pro var hovedtrekket på selskapets eksklusive arrangement 27. oktober i California i dag.



Ryktene om store endringer i den populære bærbare datamaskinen viste seg å være riktige, ettersom Tim Cook og Phil Schiller avslørte det nye produktet foran en spent, gadgetesulten mengde.



Tre modeller av den nye MacBook Pro ble annonsert-en modell med en 15-tommers skjerm og to modeller med en 13-tommers skjerm.



Grunnen til de to 13 -tommers versjonene er at Apple bruker en av dem (den uten berøringslinje - mer om det senere) for å erstatte MacBook Air.



Siste nytt

Begge modellene har en ny Force Touch -styreflate og funksjonen TouchID - fingeravtrykksleseren som også brukes på iPhones - noe som betyr at du kan logge deg på nettsteder og betale for varer med Apple Pay.

Imidlertid er stand-out-funksjonen en ny OLED-berøringsplate over tastaturet som Apple kaller en 'Touch Bar', som kan tilpasses avhengig av hvordan du vil bruke den.



Berøringslinjen erstatter de tradisjonelle funksjonstastene, så den kan brukes til å justere volum og lysstyrke. Det vil også foreslå ord når du skriver ut meldinger og blinker opp noen emoji -forslag.

Utgivelsesdato

Apple åpnet forhåndsbestillinger for den nye MacBook umiddelbart etter at arrangementet ble avsluttet.

Selv om forsendelsen vil ta tre uker, er det ingen grunn til at du ikke kan gå og kjøpe deg en skinnende ny datamaskin akkurat nå.

boksing i kveld livestream

Bare gå videre til Apples hovedside for å kjøpe en - men vær advart, de er ikke billige.

Pris

Som du forventer av premium Apple, kommer den nye MacBook Pro med et svimlende prispunkt.

Storbritannias priser for MacBook Pro 2016 er som følger:

  • 13-tommers MacBook Pro starter på 1449 £, har en 2,0 GHz dual-core Intel Core i5-prosessor med Turbo Boost-hastigheter på opptil 3,1 GHz, 8 GB minne og 256 GB flash-lagring.
  • 13-tommers MacBook Pro og berørings -ID starter på £ 1,749, og har en 2,9 GHz dual-core Intel Core i5-prosessor med Turbo Boost-hastigheter på opptil 3,3 GHz, 8 GB minne og 256 GB flash-lagring.
  • Den 15-tommers MacBook Pro starter på £ 2 349, har Touch Bar og Touch ID, en 2,6 GHz firekjerners Intel Core i7-prosessor med Turbo Boost-hastigheter på opptil 3,5 GHz, 16 GB minne og 256 GB flash-lagring.

Les mer

Apple MacBook Pro
Ny utgivelsesdato for MacBook Pro 2016 Slik ser du keynote 27. oktober MacBook Pro britisk pris og berøringslinje MacBook Pro -arrangement RECAP

Design

Den nye MacBook Pro kommer i to forskjellige farger - mellomrom grå eller sølv. Det er ikke noe rosengull her.

Når det gjelder porter og kontakter, har Apple ikke kopiert iPhone 7 og fjernet 3,5 mm hodetelefonkontakten.

Det den har fjernet er spor av en vanlig USB -port. I stedet har du 4 USB-C/Thunderbolt-porter. Selv om det er irriterende hvis du har masse gammelt USB -tilbehør, bør det se en økning i mengden nytt tilbehør som blir laget.

Det betyr selvfølgelig at du må kjøpe dem igjen, men det er aldri billig å være Apple -kunde. De tar i hvert fall ikke mye plass i vesken din.

På 14,9 mm tynn er 13-tommers MacBook Pro 17% tynnere og 23% mindre volum enn forrige generasjon, og nesten et halvt kilo lettere på 1,36 kg.

Den nye 15-tommers MacBook Pro, på 15,5 mm tynn, er 14% tynnere og 20% ​​mindre volum enn før, og veier 1,81 kg.

Spesifikasjoner

Når det gjelder Pro -modellene, viker Apple ikke fra strømmen.

'Sjettegenerasjons dual-core Core i5 med eDRAM, dual-core Core i7 med eDRAM og quad-core Core i7 Intel-prosessorer leverer prosessnivå på pro-nivå mens de sparer energi', heter det i salgsfremmende bumf.

'Den nye 15-tommers MacBook Pro har kraftig Radeon Pro diskret grafikk som gir opptil 2,3 ganger mer ytelse enn forrige generasjon; mens 13-tommers MacBook Pro kommer med Intel Iris-grafikk som er opptil to ganger raskere enn før.

'Alle modellene har SSD -er med sekvensielle lesehastigheter over 3GBps og Thunderbolt 3 som konsoliderer dataoverføring, lading og dobbelt så mye videobåndbredde i en enkelt port - slik at brukerne kan kjøre en 5K -skjerm og drive MacBook Pro med en enkelt kabel.'

For ikke-tallknuserne blant dere betyr det en seriøs makt. Ikke overraskende er MacBook Pro 2016 rettet mot tunge brukere som krever mye strøm. Og antagelig ha dype lommer.

Hvordan livestreame arrangementet

(Bilde: Apple)

Keynote for Apple er ferdig, men kan se hele arrangementet igjen på selskapets side for spesielle hendelser akkurat her .

Bare husk at du trenger et Apple -produkt for å se det - som betyr enten en Mac eller en iPhone eller iPad.

meningsmåling

Vil du kjøpe den nye Macbooken?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Les mer

Apple -tilbud
Macbook Pro iPad MacBook Air Beste Apple januar -salgstilbud

Se Også: