Apple lanserer stille Apple TV YouTube-kanalen - og alle videoene er annonsefrie

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

eple har i det stille lansert en ny YouTube kanal dedikert til sin Apple TV service.



Kanalen ble lansert 12. april, og ble først oppdaget av MacStories , til tross for at det ikke er noen kunngjøring om lanseringen fra Apple selv.



Dette betyr at kanalen foreløpig kun har 9 179 abonnenter, sammenlignet med Apples hovedkanal som har 8,6 millioner abonnenter.



Så langt har Apple lastet opp 55 videoer til kanalen, inkludert annonser for kommende filmer, klipp bak kulissene og intervjuer.

Den nye kanalen kommer noen måneder før lanseringen av Apple TV+ (Bilde: Apple)

Interessant nok er alle disse videoene annonsefrie, noe som kan være en taktikk for å lede seerne til kanalen, i stedet for rivaliserende kanaler der filmtrailere har annonser.



Videoene har også kommentarer deaktivert, noe som betyr at seerne ikke er i stand til å kritisere innholdet direkte på plattformen.

Den nye kanalen kommer noen måneder før lanseringen av Apple TV+, Apples nye strømmetjeneste med originale TV-programmer og filmer.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Dette er nevnt i beskrivelsen for YouTube-kanalen, noe som indikerer at trailere og sniktitt for Apple TV+-innhold kan bli avslørt på kanalen.

Vi må vente og se hva Apple har i vente!

Siste teknologinyheter
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: