Anthea Turner: Jeg har redusert fra en eiendom på 57 mål, 10 millioner pund. Nå bor jeg i en tre-sengs leilighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anthea Turner

Anthea har redusert fra sitt herskapshus på 10 millioner pund til en leilighet med 3 senger(Bilde: Getty)



Hun var en gang den nest høyest betalte kvinnelige programlederen på TV og bodde i et herskapshus på 10 millioner pund. Nå har Anthea Turner redusert til en leilighet - men har også redusert problemene og er klar til å prøve det med sin nye mann.



Selvfølgelig lever kvinnen en gang kjent kallenavnet Princess Tippytoes av sin tidligere GMTV-medvert Eamonn Holmes, og lever knapt sparsomt, og dater en tidligere millionær med flere millioner.



Hun sier: Jeg har forandret livet mitt ganske mye de siste tre årene. Jeg har en liten leilighet i Richmond, og jeg mater ikke det store mursteinsmonsteret. Jeg har fortsatt et nydelig liv, det er veldig annerledes enn det jeg pleide å ha, men med hånden på hjertet kan jeg ikke si: 'Å, jeg skulle ønske jeg hadde et større hus'.

Jeg har ikke vært på ferie på nesten to år, bare noen få dager med venner, men jeg trenger ikke så mye. Det mater systemet og jeg trenger ikke.

Anthea Turner

56-åringen har påkalt sin indre huslige gudinne (Bilde: BBC)



Heldigvis har 56-åringen-som en gang presenterte BBC3-showet Anthea Turner: Perfect Housewife, kunnet påkalle sin indre huslige gudinne.

Fordi jeg bor på et mye mindre sted, har jeg hatt en massiv declutter, sier hun. Hvis jeg kjøper noe nytt nå, er det en-inn, en-ut. Jeg får meg til å bli kvitt noe. Jeg har ikke de tingene jeg pleide, men det er et mye lettere liv, med litt mindre. Jeg unner meg fremdeles pedikyr og manikyr.



Den tidligere Blue Peter -programlederen og GMTV golden girl har hatt mer enn noen få oppturer og nedturer i sitt personlige liv.

Hun bodde en gang i et 57 mål stort Surrey-eiendom på 10 millioner pund med egen polo-bane, stall, utendørsbasseng og hage-helikopterplate, men blir nå saksøkt av kreditorene til hennes konkurs kjæreste-rotte eks Grant Bovey for en rapportert 1,6 millioner pund .

Anthea, som også var gift med tidligere DJ Peter Powell i åtte år på 1990 -tallet, snakker fortsatt med Grant og har bilder av sine tre døtre fra et tidligere ekteskap - Lily, 24, Amelia, 22 og Claudia, 19 - på veggene av hjemmet hennes.

Anthea hadde stått ved 55-åringen da virksomheten hans kollapset og de reduserte til et hjem på 5 millioner pund, også i Surrey. Men de avsluttet deres 13-årige ekteskap i 2013 etter at han ble knyttet til interiørdesigner Zoe de Mallet Morgan, 26 år yngre.

nicole scherzinger hårfarge

Les mer:

Anthea ble tvunget til å nedbemanne igjen, først til en leid fem-roms sør-London terrasse og nå en tre-roms leilighet i Richmond, Sørvest-London.

Anthea Turner og Eamonn Holmes på GMTV

Anthea fikk kjent tilnavnet Princess Tippytoes av GMTV-medprogramleder Eamonn Holmes

Imidlertid er hun knapt på brødlinjen. Anthea er med ny flamme, bankdirekte fotograf David Yarrow-som har datet Liz Hurley de siste årene-etter å ha møtt ham i en bar.

Hun rødmer og sier: Vi har ikke sett hverandre så lenge. Jeg tror det viktigste er at du sørger for at du har reparert deg selv, at du ikke kan bruke andre mennesker som tape.

Jeg tror ikke vi ble satt på denne jorden for å være alene. Det er alltid hyggelig å dele. Jeg er en deler. Det er hyggelig å dele meninger og liv med noen igjen. Jeg har vært gjennom de verste forholdene med skilsmisse, og i år er et godt år.

Anthea Turner med mannen Grant Bovey og familien

Anthea med mannen Grant Bovey og familien (Bilde: FilmMagic)

Jeg er mye mer fornøyd med meg selv, og jeg er nærmere å være tilbake til meg.

Nå legger hun erfaringene sine inn i en selvhjelpsbok. TV -karrieren hennes ble aldri helt frisk fra Flakegate -hendelsen i bryllupet hennes med Grant i 2000. De ble betalt £ 450 000 av OK! Magasin for rettigheter til den store dagen og ble deretter enige om å posere å bite i en ny sjokoladebar som heter Snowflake.

Les mer:

Men å skrive holder henne opptatt nå og bidrar til hennes positive syn, sammen med terapisessioner.

Det tok bare noen få økter å hjelpe, noen ganger trenger du bare å sortere ut hjernen din, sier hun. Jeg skriver mye nå.

Anthea Turner lager en Tracey -øy på Blue Peter

Anthea tilbrakte to år på Blue Peter før hun flyttet til GMTV

Noen ganger kommer det til meg klokken 11 om morgenen eller 11 om natten, og jeg trenger bare å skrive ned noen råd eller fortelle en morsom historie.

når har alesha dixons baby termin

Det er en selvhjelpsbok, men den er morsom. Det kommer til å være litt selvbiografi i den. Du må trekke på dine personlige erfaringer.

Les mer:

Som kvinne i 40- eller 50 -årene, uansett om du har mistet jobben eller ekteskapet ditt, er det et annet sett med regler enn når du er i 20- og 30 -årene, sier hun. Ungdommens optimisme er ikke helt den samme.

Vanlig på Londons showbiz -festscene, ser Anthea tiår yngre ut enn hennes alder. Hun hadde en boob -jobb for 11 år siden og sa den gangen: Jeg var en diskett 34B og nå er jeg en 34C. Jeg vil anbefale. Jeg tror Grant vil si at det er de tre beste grandene han noen gang har brukt.

matt lucas lille Storbritannia
Anthea Turner gifter seg med Peter Powell

Antheas første ekteskap med Peter Powell varte i åtte år (Bilde: EMPICS)

Hun holder ansiktet rynkefritt med ansiktsøvelser og vanlige Botox-jabs.

Jeg tror det er et press for å se bra ut, sier hun. Men som kvinne ville det ikke gjøre noen forskjell for meg om jeg var på TV eller ikke, jeg ville alltid se så godt du kan. Jeg har ansiktsbehandlinger, jeg gjør ansiktsøvelser og jeg har Botox, absolutt. Du bør få det før du trenger det. Jeg har fått det i 10 år.

Anthea har heller ingen problemer med å holde seg slank. Spis mer, trene mindre, gå på vekt. Spis mindre, trene mer, gå ned i vekt. Slutten, sier hun. Det handler om balanse. Jeg nekter ikke meg selv et glass vin eller en sjokolade, og jeg elsker kaffe.

David Yarrow

Anthea har nylig møtt bankfotograf David Yarrow (Bilde: Xposure)

Har en, men ikke seks. Ikke ha en hel sjokolade om dagen, ha det som en godbit. Vi har alle en kroppstype. Beina mine blir aldri lengre, det spiller ingen rolle hva jeg gjør. Det er 75% arvelig og 25% du kan gjøre noe med. Jobb med det, ikke misbruk det du har fått.

Det handler ikke om å trene mye, det handler om å gjøre øvelser riktig.

Jeg utdannet meg til ballettdanser til jeg var rundt 18 år, så jeg har en ganske god ide om holdning. Hvis du gjør hverdagsbevegelser riktig, trenger du ikke å være slave på treningsstudioet. Bare å gå rundt med hodet oppe og magen trukket inn - det vil gi deg kjernestyrke.

Anthea Turner og David Yarrow

Anthea innrømmer at det fortsatt er tidlige dager med hennes nye romantikk (Bilde: Xposure)

Antheas krigskap av kvinnelige venner gir et sterkt støttenettverk som har holdt henne gjennom tøffe tider.

Hun sier: Jeg ringte mamma en gang, og jeg gråt og hun sa: 'Gå i dusjen, tørk håret, smink deg og ring meg tilbake'. Jeg gjorde det hun sa, og jeg tenkte: 'Jeg føler meg klar for kamp nå'.

Jeg sier alltid at hvis du må gjøre noe eller gå et sted, kle på delen. Selv om det kommer til å se advokaten.

Jeg tror det var Margaret Thatcher som sa: '50% av jobben ser på delen', og jeg har aldri glemt.

Det er tingen om prinsesse Tippytoes: hun vil alltid sette sin beste fot fremover.

  • Anthea snakket på Philip Christopher Baldwins arrangement for HIV & Women Awareness på Houses of Parliament.

Se Også: