ETT ANNEN Towie -par har delt seg bare dager før den nye serien av det populære reality -showet kommer på luften

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den 22. serien av The Only Way Is Essex starter 25. mars 2018(Bilde: Flynet)



Fans av The Only Way Is Essex kan i utgangspunktet garantere hjertesorg i det langvarige realityshowet et annet par har sett kjærligheten brenne ut dager før den siste serien begynner.



Chloe Meadows, 25, og Taylor Barnett har kalt det slutter på sin årelange romantikk.



katie hopkins fersken geldof twitter

Dødsfallet i forholdet varsler også slutten på Taylors sendetid, ettersom kilder fra showet har sagt at han ikke kommer tilbake for den kommende 22. serien av det populære ITVBe -realityprogrammet.

Chloe og Taylor møttes etter at de ble introdusert av andre Towie -stjerner Courtney Green og Myles Barnettt (merk: Myles og Taylor er ikke i slekt).

Chloe Meadows er singel igjen etter å ha sluttet med Taylor Barnett (Bilde: REX/Shutterstock)



Taylor har blitt fjernet fra Towie etter at romantikken hans med Chloe fizzled ut (Bilde: ITVBe)

Bruddet vil forårsake ekstra kvaler for Chloe, ettersom hun ikke bare er sammen med mange av Taylors venner, men han jobber for faren sin - noe som betyr at de sannsynligvis vil bli holdt oppdatert på hverandres livsutvikling selv om de ikke deler skjermen tid.



Det har ikke vært en enkel splittelse for dem begge, en kilde avslørt for The Sun Online.

Taylor jobber for Chloes far, og hun synes det er ubehagelig - for ikke å snakke om det faktum at han er nære venner med Myles, og de har fremdeles ikke sett øye til øye siden de falt ut forrige serie, fortsatte kilden.

Towie lover å bringe mye ekstra drama når det kommer tilbake til ITVBe denne helgen (Bilde: REX/Shutterstock)

hva betyr 616

Chloe har prøvd sitt beste for å forbli på god fot med Taylor, men det er aldri lett når du deler den samme vennskapsgruppen, la de til.

Towie -forhold krasjet og brant ofte etter å ha flammet lyst - med Pete Wicks og Megan McKenna, Chloe Sims og Elliott Wright, og Bobby Norris og Harry Debridge bare noen få andre Towie -romanser som gikk ut på kamera.

Den BAFTA -vinnende realityserien starter den 22. serien søndag 25. mars 2018 på ITVBe - med rollebesetningen som vender ryggen til en annen kjærlighet i livet, Marbella, til fordel for fest i Barcelona.

Se Også: