Andy Ruiz Jr viser frem vekttap foran Anthony Joshua -omkampen

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Andy Ruiz Jr har lagt ut et bilde sammen med sparringspartneren Michael Hunter - og han ser ut som en slankere versjon av jagerflyet som slo Anthony Joshua.



Ruiz godtok utfordringen mot Joshua på seks uker & apos; legg merke til i juni før han imponerte mesteren ved å slå ham ned fire ganger før han stoppet ham i syvende runde.



Den meksikansk-amerikaneren hadde kommet inn for kritikk før kampen på grunn av hans lubne utseende og kjærlighet til søppelmat.



Men etter å ha trosset oddsen i New York, ser det ut til at han har mistet en betydelig vekt før han møter Joshua igjen i Saudi -Arabia 7. desember.

Andy Ruiz Jr med Michael Hunter (Bilde: Twitter/Michael Hunter)

Hunter, som vil ta imot den russiske dangermannen Alexander Povetkin på underkortet, la ut et bilde av seg selv som satt ved siden av Ruiz på ringforkleet etter en sparring -økt.



Om kampen mot Povetkin sa Hunter: 'Dette er en veldig spennende mulighet for meg, og jeg må bevise meg selv igjen.

'Uansett om du er underdog eller favoritten, er det det samme fordi jeg føler at jeg er den beste fighteren der ute!



'Jeg ser på denne kampen med Povetkin som min & # 39; gullmedalje & apos; slåss. Jeg var med i OL, og det var han også, han vant gullmedaljen, og jeg gjorde ikke det, så dette er i utgangspunktet min gullmedaljekamp her. Jeg presser alltid på KO!

Ruiz slo Anthony Joshua til tross for sitt utseende (Bilde: Getty Images)

'Jeg trives med å få gutta til å slutte, så jeg kommer definitivt til å presse på for det. Jeg er først en bokser, og jeg kommer garantert til å bokse skoene av ham! Hvis jeg ser noen slutte i ham, kommer jeg til å dra nytte av det.

Tidligere avslørte Ruiz detaljer om sin ansikt til ansikt-samtale med Joshua under deres siste pressetur.

Han sa: 'Nei, jeg har ikke tenkt å drepe noen, Gud ville ikke ha det, men jeg er sikker på at han vil at jeg skal vinne og bevise at alle tar feil.

'Alle tviler fortsatt på meg og sier at det var Guds heldige slag, men jeg sa til Joshua i ansiktet hans at det var et slag fra Gud fordi jeg har bedt og ønsket denne muligheten i hele mitt liv, og jeg benyttet meg av det.'

Se Også: